Kitap Okuma Günlüğü 📚

Merhabalar kizlar bu grubu kitapzede sayesinde buldum, Melegimkorusun da buradaymis.
Bende suan 1984'u okuyorum, yeni basladim.
Bu sene icin hedefim 20 kitapti, 1984===> 8. kitabim.
Aslinda okumaya firsat bulamadigim zamanlar Inglizce ve Turkce sesli kitaplar dinliyorum.
Ama onlar okumakla ayni tadi vermiyor.
2 oglum var , 7 ve 3 bucuk yaslarinda , 4 bucuk aydir karantinadayiz , okullar tatil ve kitap okumak bu surecte iyice zor bir hale geldi..
Umarim bu grup sayesinde daha cok kitap okumaya tesvik ederim kendimi..
Herkese kucak dolusu sevgiler.

Hoşgeldin kaptanım. 1984 benim çok keyif alarak ve şaşırarak okuduğum bir kitaptı. Umarım keyif alırsın

Ben bu ay okuduğum kitapları paylaşayım.
13'ünde kadın olmak 180 sf
Şeytan Marka Giyer 446 sf
Asla Ayrılmayacağız 336 sf
My Mad Fat Diary 384 sf
Bu ay kafamı dağıtmak istediğim bir ay olacak sanırım. Bu kitaplara başlayıp yarım bırakmıştım. Yarım bırakmayı hiç sevmediğim için bitirmeye başladım. Bunun gibi birkaç kitap daha var. Daha sonra asıl kitaplarıma geçeceğim. kitapzede

Hoşgeldin canım

Uzun zamandır siteye girmiyordum. O yüzden özür dilerim. Geri dönebilir miyim?
Tabi ki dönebilirsin tablo bilgilerini tam yazarsan ekleyim Hoşgeldin
Kaptanım hoşgeldin akşam eve gidince tabloya ekleyeceğim mobilden yapamıyorum

Nasilsiniz kizlar, grubun kuralariyla ilgili bilmem gereken bir sey var mi?
Gunluk- haftalik okudugumuz sayfa bildirimi vs yapiyor muyuz?
Birkac sayfa geride sanki oyle bir mesaja denk geldim.
Yoksa sadece okudugumuz kitaplar bittikce mi guncelliyoruz durumumuzu?

Her pazar hangi kitabı bitirip hangi kitaba başladığımıza dair bildirim yapıyoruz onun haricinde beğenip önerdiğin veya hakkında tartışmak istediğin kitap olursa her gün uygun diye biliyorum

Calypso95 yazmış pazar bildirimleri dışında istedigin gibi kitap paylaşımı yapabilirsin sayfa sayisi zorunlu değil ama yazmak iyi geliyor ben mesela henuz bugun bakisiyorum kitapla okuyamadim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…