- 24 Haziran 2015
- 6.159
- 20.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ben 17 e kadar bildirim olacağını bilmiyordum kusura bakma geç kaldım. Bu hafta kitap okuyamadım hala 8. Kitabım kirpinin zerafetini okuyorum 60. Sayfadayım. Suan daha sıkıcı gidiyor inş akışı değişirHerkesi güncelledim gün daha bitmedi bildirim yapıp devam etmek isteyen gelebilir
1 hafta gelme kuralımız vardı bu hafta 2 haftaya esnettim ama akşam 17 ye kadar gelmeyen olursa malesef sileceğim gerçekten devam edenlerle etmek istiyorum
Daha çok başındayım. 60. Sayfadayım suan sıkıcı gidiyor inş değişirMelegimkorusun merhaba,ilk sayfadaki listede gördüm "kirpinin zarafeti" bu ay aldıklarından,merakla sırasının gelmesini bekliyorumbitirdiniz mı siz?
85'teyim ben deMerhaba ben oyun oynanan sanatı kitabını okuyorum 150. Sayfadayım
Hadi ya umarım degisir,çok merak ettiklerindenbir çok yerde övgüsünü okudumDaha çok başındayım. 60. Sayfadayım suan sıkıcı gidiyor inş değişir
Yok normalde saat sınırı yok 2 haftadır gelmeyenler içindi o :)Aaa ben 17 e kadar bildirim olacağını bilmiyordum kusura bakma geç kaldım. Bu hafta kitap okuyamadım hala 8. Kitabım kirpinin zerafetini okuyorum 60. Sayfadayım. Suan daha sıkıcı gidiyor inş akışı değişir
Yarın bildirim günü kitap kurtlarıııı
@ucukgenclik
S Suskunhanim
@TUNA80
rosebatum
@cecenn
karamelli_turta
ciseak77
@Mikan
Melegimkorusun
pearlweed
@Bonus
@Bea Smith
@deryalima
@illuminae
@patruska
@pammuk prensess
K kahvemsi mutluluk
inciitanesi
@yet07
Pipet
decemBer
@memurhanim
@supurgelicadi
@sukufenazz
@Mutluol77
@_nazenince_
@muallime1134
@reyyanK
@humanbeings
@Ozlemesra
@therewillbeaday
@ortabahar
H hayalethesap
@Canpare
beatitude
@kaybolmak
@pariko
@birsevgi
@Calypso95
Sakin kafayla okuyun çok beğendiğim bir kitaptıkitapzede evet 15. Kitabım Öfke Dansı. Başlıyorum.
Selam,
Karamazov kardeşler i benim de merak ettiğim bir kitapNe guzel konuymus nasil kacirdim.
Gecen hafta Dostoyevski'den Kumarbaz'ı bitirdim.
Bugün de Karamazov Kardeşler'e basladim.
9 aylik bebegim var. Firsat buldukca her gün okumaya çalışacağım
Hedefim 10 kitap okumak. Su an 2.yi okuyorum.
Senenin basindan beri hic okumadım. Tekrar okumaya Kumarbazla basladim
kitapzede