- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.400
sabah verdim kargoya ama hala internetten bakıyorum bi değişiklik yok
taşıma belgesi düzenlendi diyo hala
Yılbaşı yoğunluğu oldu bence. Seneye aralık başında halledelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah verdim kargoya ama hala internetten bakıyorum bi değişiklik yok
Bana yollayacak sen değilsin nasılsa o nedenle hiç beni baglamiyor dimi gider merak etme bana kim yollayacak ya meraktan oldumsabah verdim kargoya ama hala internetten bakıyorum bi değişiklik yok
Ya arkadaş kimse caktirmiyor ya birisi de evet desin benim desinSürprüzlü
tamam iyileşince yer zaman bildir banatamamdır anlaştık o halde
Doğunun Limanlarını okudum, alttaki kitabın adını merak ettim
soslusarma Keyifli okumalar canım.Yalnız hangi kitaplar geldi ? Göremedim merak ettim
__giz__ Allah kesene bereket versin canım.Paket için uğraşılmış,eline emeğine sağlık.
Sorun değil tatlım benim içinnnben kurbanıma göndermek için güncel bir kitap seçmemişim şimdi fark ettim çok klasik bi kitap seçtim, onun da okumak istediğini biliyorum ama güncel değil, sorun olmaz inşallah
Sorun değil tatlım benim içinnn
a şimdi gizin hiç bir gizi kalmadı:)
katili de kurbanıda çıktı ortaya:)
aaa olmaz kii güncel olması lazımdı, sen onu hemen bana yolluyosunben kurbanıma göndermek için güncel bir kitap seçmemişim şimdi fark ettim çok klasik bi kitap seçtim, onun da okumak istediğini biliyorum ama güncel değil, sorun olmaz inşallah
bu ara fazlaca görür oldum o kitabı, oku bakalım güzelmiymişTanrıyı Gören Köpek
bu ara fazlaca görür oldum o kitabı, oku bakalım güzelmiymiş
çekilişte adın yok ama:sben hala Meraklardayım
e İtalyan edebiyatı da senin uzmanlık alanınTekrardan basımı çıktı ya ondan her yerde. Ben her zerresini okuduğum için hemen cevap vereyim sana.
Kısa kısa hikayelerden oluşuyor. Her hikayesinde fantastik öğelere, değişik ifadelere rastlamak mümkün.
Sade bir dille yazılmış ama her cümlesindeki kelime seçimleri çok güzel. Her hikayede bir kıssadan hisse çıkıyor. Italyan Edebiyatı'mızın nadide eserlerindendir kendisi.
Axelia canım oçekilişte adın yok ama:s
Axelia canım o
e İtalyan edebiyatı da senin uzmanlık alanın
demek ki alınacaklar listesine eklenecek