- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
Aa olurmu kız güncel olup olmamasının ne önemi varki öyle bir sorun mu olur
hediye olan kitaplara bakınca biran öyle bir şüpheye düştüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa olurmu kız güncel olup olmamasının ne önemi varki öyle bir sorun mu olur
Ya bende klasik yollayacakytim klasik sayılır yani aytmatov ama mesela baharaslan fotosunu koymuştu Kitaplığimda var diye ondan bile bile yollamak istemedim benim ondan güncel oldu mesela belki kurbanın klasik seviyrodur mesela bensem ben çok severim ben miyim ya ben olayım mihediye olan kitaplara bakınca biran öyle bir şüpheye düştüm
Valla banada gelmiyor ya bekle bekle zaman geçmiyor aklımda sürekli is adresimi verdim zaten adapte olamıyorum sürekli kargo geldi mi gelecek mi diyeÇıkışta koştur koştur güvenliğe gittim bana kargo var mı diye. Vardı ama başka bişey. Bir heycanlandım ya boşyere. Katilim , kitaplaracaba yolda mı kayboldu. Arasana kargocuyu ne olmuş
ben kurbanıma göndermek için güncel bir kitap seçmemişim şimdi fark ettim çok klasik bi kitap seçtim, onun da okumak istediğini biliyorum ama güncel değil, sorun olmaz inşallah
Ya bende klasik yollayacakytim klasik sayılır yani aytmatov ama mesela baharaslan fotosunu koymuştu Kitaplığimda var diye ondan bile bile yollamak istemedim benim ondan güncel oldu mesela belki kurbanın klasik seviyrodur mesela bensem ben çok severim ben miyim ya ben olayım mi
Valla banada gelmiyor ya bekle bekle zaman geçmiyor aklımda sürekli is adresimi verdim zaten adapte olamıyorum sürekli kargo geldi mi gelecek mi diye
Benm seçtiğim kitaplardan biri 1970 biri 1960. Güncel kitapları seçmek kolay nazom. Boşver
Ay belki sensindir geriye 9 kişi kaldı şüphelilerdenvalla bana kalırsa sen ol benim için fark etmez ama loliş ne der bu duruma bilemiyorum kurbanımda da bende de olmayan ve mutlaka olmasını istediğim kitaplardan birini seçtim, umarım kurbanım da benim kadar istiyordur o kitabı
çalan her kapıya koşuyorum bende, annem de şaşırıyor başka zaman odandan çıkmazsın şimdi hep kapıdasın diye
Haklısın eski kitaplar daha zor aslında okumuş olma ihtimali fazla falan ama aynı zamanda daha güzel de olabilirler sen mi yolluyorsun yoksa bana bari sen olsaydinBenm seçtiğim kitaplardan biri 1970 biri 1960. Güncel kitapları seçmek kolay nazom. Boşver
Ay belki sensindir geriye 9 kişi kaldı şüphelilerden
Haklısın eski kitaplar daha zor aslında okumuş olma ihtimali fazla falan ama aynı zamanda daha güzel de olabilirler sen mi yolluyorsun yoksa bana bari sen olsaydin
sesinde pek bir guzelmisbir şüpheliimm bile yookkk, anlıyor musuunnn, hadi gülümseeeee
sesinde pek bir guzelmis
Neden olmasın ama dimi ee ne yolllayacaksin banaBilmem neden olmasın
o zamanda dinleriz ya geçmiş olsun napalımsen bide beni grip değilken duyacaksın
o zamanda dinleriz ya geçmiş olsun napalım
Olur gelirim müzik dinlemeyi de severim oh mis canlı müziksenin için bir konser de iyileşince vereceğim bebeğim
Neden olmasın ama dimi ee ne yolllayacaksin bana
Olur gelirim müzik dinlemeyi de severim oh mis canlı müzik