Doğunun Limanları veTanrıyı Gören Köpek. ikisini de okumamıştımsoslusarma Keyifli okumalar canım.Yalnız hangi kitaplar geldi ? Göremedim merak ettim
__giz__ Allah kesene bereket versin canım.Paket için uğraşılmış,eline emeğine sağlık.
Film gerçekten kötüydü hatta sırf o yüzden film baskısı olanı değil eski baskısını almak istemiştim karakterle resimle değil hayal gücüyle canlansın diye ama bulamadım
benim de hediyem geldi paylaştım konuda. etiket yapamıyorum yahu neden?
teşekkür ederim canımonun filmi çekileli de baya çok oldu ya kalmamıştır kesin piyasadaiçeriğinde fark yoksa kapağını görmezden gelerek okusun kurbancın çok zevk alacağından eminim
güle güle kullan canım kitaplarını
yarın:) beklemede kal dostum:)neymiş o
yarın:) beklemede kal dostum:)
sen hangi şehirdeydin ki acaba
yarın tüm gün evde olmayacam sanırım bende, cumartesi alsam kargoyu paketlemeden göndermek de içime sinmeyecek acaba paketlemek için eve gelirsem de bu sefer kargo pazartesiye kalacak merkezin dışında oturuyorum çünkükafamda çok deli sorular var, kurbancım lütfen kızma bana
buyuk ihtimalle yarın bir sır açıklayacağım:)
Kesin benim, ben yazmamıştım tel no çünküben kurbanımın telefon numarasını bilmiyorum sanırıme isterlerse napacam
Kesin benim, ben yazmamıştım tel no çünkü
Doğunun Limanlarını okudum, alttaki kitabın adını merak ettimbenim de hediyem geldi paylaştım konuda. etiket yapamıyorum yahu neden?
kesinnn benimmmBenimkinin gitmesi de uzun sürer bütük ihtimal.Birbirimize birazcık uzağız
Aa olurmu kız güncel olup olmamasının ne önemi varki öyle bir sorun mu olurben kurbanıma göndermek için güncel bir kitap seçmemişim şimdi fark ettimçok klasik bi kitap seçtim, onun da okumak istediğini biliyorum ama güncel değil, sorun olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?