AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA göçebe ya bu benım en sevdiğim kitaplardan inanamıyorum ya bu benım almayı dusundugum 3 kıtaptan bırıydı filminide izledim ama benım hayal dunyamala pek benzemıyodu kesınlıkle kıtap okunmadan fılmını ızleme sıgmur ve ınanılmaz bır kıtaptır bu çok çok çok guzel bı kıtap:)teşekkürler aslında ben kitabı çok beğeniyorum ve herkese tavsiye ediyorum biraz gençlik kitabı gibi görünse de bence çok derinlikli bir kitap ...
İlk sıraya taşımak lazım kitabı o zaman . Ay okuncak listem öyle uzun ki seçemiyorumAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA göçebe ya bu benım en sevdiğim kitaplardan inanamıyorum ya bu benım almayı dusundugum 3 kıtaptan bırıydı filminide izledim ama benım hayal dunyamala pek benzemıyodu kesınlıkle kıtap okunmadan fılmını ızleme sıgmur ve ınanılmaz bır kıtaptır bu çok çok çok guzel bı kıtap:)
katilimmm bana bi ceeee desene ya
yok geldi onlarrr çok güzeller kullanıyorumkuzum senin diğer çekişten de gelmedi dımı hediyelerin
Benim kurbanımın da yoktu,kendi numaramı verdim.
Çok sevindim kitaplarına kavuşacak olmana . Çok steslenmiştin.
tek kitap ve alacakanlığı okuduysan ondan çook çook daha güzel yani bana göre aslında herkese tavsiye ediyorum merak ediyorum onlarda benim kadar sevecek mi beğenecek mi diye.. şimdide çok övdüm beklentini arttırmış olabilirim tabi zevkler ve renkler tartışılmaz
katilimmm bana bi ceeee desene ya
Herkes gönderdi bi ben mi kaldım
ben de göndermedim merak etmehala kitapyurdunu bekliyorum, kargom elime ulaşmadı hala
Benimkinin gitmesi de uzun sürer bütük ihtimal.Birbirimize birazcık uzağız
aa bak daha da meraklandım şimdi, önümüzdeki ay için okuma listemi hazırlamıştım ama araya bu kitabı mı alsam kievet kesinlikle farklı bir kitap...
her okumayana okutuyorum.
bir otistik çocuğu anlatıyor...
miraycığım güle güle karalasın dergilerini kitaplarını
seni kandırsam da değiştirmedim.sadace kurbanından emin olma istedim..
tamam canım, inşallahbenim okumak istediğim kitaplardan biriydii
oku yorumunu bekliyorum canım
hediyeleriniz harika kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?