en fazla 2 güne geliyor kargo ki ben dün akşam verdim bugün öğlen teslim edildi sıkıntı yapma kız cuma gelsin yeterki sana
bana da henüz beklediğim 4 kargodan hiçbiri gelmedi
yurtiçi kargo bozdu kendini valla.. kitabım 9da şubeye gelmişti hala eve getiremediler
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimikizler burcu seni bekliyor çok zor
Kız annesi şanslı anne derlerhayırlısıyla sağlıkla doğurursun inşallah.
Allah ömrünü güzel bereketli kılsın. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Benim kızım da boğa burcu ve kendisi de tam boğa gibi maşallah herkesi dövüyor
Teşekkürler tatlım karışıklıkta sınır tanımadım neyse ki kalinkaselin anlayışlı bir kurbandı şanslıyımKızlar ne çok muhabbet olmuş öyle. Ben de kargomu verdim çok şükür. İnşallah mutlu edebilmişimdir kurbanını.
Ayrıca hediyelerine karışanlar olmuş. B BaslarsanBitirirsin vedeadline ilimizde çok zevklisiniz.
Ben senin nisan Hediyelerini çok beğendim burdan ya çok severim öyle şeyleri hatta dedim keşke bana gelseTeşekkürler tatlım karışıklıkta sınır tanımadım neyse ki kalinkaselin anlayışlı bir kurbandı şanslıyım
Anlayışlı mi??? Bence çok şanslıyım:)Teşekkürler tatlım karışıklıkta sınır tanımadım neyse ki kalinkaselin anlayışlı bir kurbandı şanslıyım
Ben senin nisan Hediyelerini çok beğendim burdan ya çok severim öyle şeyleri hatta dedim keşke bana gelseyani sen karıştırdım dediğinde demistim
Çok tatlısınız kızlar . Canım sıkkın biraz sıcacık geldi cümleleriniz.Anlayışlı mi??? Bence çok şanslıyım:)
Melindakurbanın olasım geldigeldi kitabım çok şükür kiii
ama ben bi kitap daha almak istiyorum böyle yollamak istemiyorum ama bu akşam çıkabilir miyiz bilemedim
onu tamamlayıp yarın kargoya vermeyi çok istiyorum yaaa
evet yine birçekiliş olursa haber verin bana zaten bende ilk defa böyle bir çekilişe katıldım unuttuğum yada yapamadığım şeyler vardı bir dahakine daha dikkatli olurum @BahaRaslan99 umarım gerçekten beğenmişsindir kargom eksik gerçi düşündüğün birkaç seyi ekleseydim daha iyiymiş bu arada biraz şartlarımı zorladığım biryerdeyim görmüşsündür biraz vaktim olsaydı daha iyi olacaktı ama yetişmez diye bu kadar oldu artıkÇok tatlısınız kızlar . Canım sıkkın biraz sıcacık geldi cümleleriniz.
Deadline başka bi çekilişte denk geliriz bakarsın
bana mı yollayacaksın melindageldi kitabım çok şükür kiii
ama ben bi kitap daha almak istiyorum böyle yollamak istemiyorum ama bu akşam çıkabilir miyiz bilemedim
onu tamamlayıp yarın kargoya vermeyi çok istiyorum yaaa
Nerde olduğunu çok merak ettim. Benim içinde ilkti bu çekiliş . Ayrıca Melindaya ben göz koydum çekil yolumdanbana mı yollayacaksın melinda
birtek benim kurbanım loliss ve bana yollayacak kişi biliyıorNerde olduğunu çok merak ettim. Benim içinde ilkti bu çekiliş . Ayrıca Melindaya ben göz koydum çekil yolumdan
hayır bende merak ediyorum hediyeleri herkesinki gelse keskebugün başka kimse kargo almadı galiba
diğer kitabımı da üşenmedim koştum aldımmm
bence kurbanım mutlu olcak o kitabı görünceee
bi de kart aldım yılbaşı kartı
kendime de dayanamadım metis ajandası aldımsözde çekiliş bitene kadar almıcaktım ama dayanamadım
son kitabımı da paketliyim mektubumu yazayım yarın kargoya vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?