Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bensem eğerrr evdeyim şuanElim ayağım zangır zangır titriyor sanki hediye bana geldi ama kurbaaaaaaaanımmmmmm bugün hediyen geliyoooooor bir yere çıkma güzelim
bekle bekle belki sana gelirbensem eğerrr evdeyim şuan
ama ama ama sen biliyosun bana gelip gelmeyeceğiniiibekle bekle belki sana gelir
bensem eğerrr evdeyim şuan
Yok kız sölemembensem eğerrr evdeyim şuan
sen de bekleTamam o zaman ben işteyim bekliyorum
ağlama yaa senin siparişin gelcekama ama ama sen biliyosun bana gelip gelmeyeceğiniii
dalga mı geçiyon gerçekten bana mı geliyo
ağlarım çok pis
çekiliş olayını ilk duyduğumda fareler ve insanlar kitabını göndermeyi düşünüyordum.
geç keşfetsemde harika bir kitaptı.
Kurbanımın okuyup okumadığını bilmediğim için vazgeçmiştim.
Niye öyle düşünüyorsun ki hediye sonuçta hediyenin iyisi kötüsü olmaz ama
Ben diilmisim bak:)evet çikolatayı bir yerde görmüştüm hafta sonu ve dikkatimi çekmişti: )
kalbim temizmiş.
Ya ewet hep ben sanmistim. Benim 6.his cöp olduBen diilmisim bak:)
Bence de hediye kitap sonuçta her türlü güzelNiye öyle düşünüyorsun ki hediye sonuçta hediyenin iyisi kötüsü olmaz ama
Evet bendim oBen diilmisim bak:)
Bende kim olduğumu yazmadım adım soyadım var akıl edemedim onuKargom yola cikti.buyuk bir gaf yaptim. Not kagidini unutmusum.yani kurban isinsiz bir kargo alcak :s
Yaaa iste ağzımdan aldı lafı cagnımm haklı kitap daha ne olsun karrrdeeşBence de hediye kitap sonuçta her türlü güzel
Evet bendim o
en fazla 2 güne geliyor kargo ki ben dün akşam verdim bugün öğlen teslim edildi sıkıntı yapma kız cuma gelsin yeterki sanakitapyurdu mesajıma geri döndü ve bugün içerisinde kitabım tedarik edilecekmiş. diğer bütün hediyeleri hazır etsem kitap gelince onu da paketleyip hemen koysam sanırım cuma günü yollarım