- 11 Haziran 2008
- 1.794
- 4.576
ilk hediyeler gelmiş güle güle okuyun kızlar A aydogdu06 kalinkaselin @_ giz_ , paketlerdeki özene bayıldım bu arada B BaslarsanBitirirsin , loliss , deadline kesenize bereket elinize sağlık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diğer aklından geçenleri bilmek isterimBende cumadan beri 5 kitap değiştim ne yollayacagm ben bile merak ediyorum
Acaba birbirimize karsilikli mi aldik ki:)ee artık ben kimin kurbanıyım onu düşüneyim kara kara azcık ipucu verin yaaa
Saol lolis benim kitabım mart inin yazarindan (richard bach) kitabımın adı meraklılar su an deli gibi merak ediyorum kitap yurdundan yorumlarına bakiyorum falan.... Bu arada kendime yılbaşı hediyenin babil.com dan kadroya verilmiş saadetten kalbim durcak esi de yılbaşı hediyesi olarak kitap almış olabilir bana eğer ondan da kitap gelirse agliycam o kadar mutluyum:)A aydogdu06 , kalinkaselin kızlar çok güzel hediyeleriniz, kitaplarınızın ismini de paylaşır mısınız? diğer hediyelerden kitaplar biraz sönük kalmış
Sebahattin ali ve cengiz Aytmatov yollayacaktjm önce baktım sende varmış sonra Jane Austen den aşk ve Gurur ve yanında Sarah jio dan bir kitap yollayacaktjm ama okumuşsun aslında bu kitabı da seviyorsun diye yolladım bende daha okumadım aynisından birdaha siparis verdim kendime ya birde Sarah jiodan yeşil deniz kabuğunu koyacaktım unutmuşum aslında onu ya neyse artık şimdi farkettim bu arada kitap şeklinde çikolata mi beğendin mi konsepte uygundiğer aklından geçenleri bilmek isterim
güle güle oku canım, inşallah beğenirsinSaol lolis benim kitabım mart inin yazarindan (richard bach) kitabımın adı meraklılar su an deli gibi merak ediyorum kitap yurdundan yorumlarına bakiyorum falan.... Bu arada kendime yılbaşı hediyenin babil.com dan kadroya verilmiş saadetten kalbim durcak esi de yılbaşı hediyesi olarak kitap almış olabilir bana eğer ondan da kitap gelirse agliycam o kadar mutluyum:)
filmini de izlegüle güle oku canım, inşallah beğenirsin
ben de kendime hediye aldım az önce, Aşk ve Gurur'u soslusarma , deadline
tabi yalnız kalmasın yazık, Fareler ve İnsanlar'ı da yanına iliştirdim
Tamam :)filmini de izle
Kandırma şimdi beni bugün kargo verdin yarın gözlerim yollarda kalır bakAcaba birbirimize karsilikli mi aldik ki:)
çekiliş olayını ilk duyduğumda fareler ve insanlar kitabını göndermeyi düşünüyordum.güle güle oku canım, inşallah beğenirsin
ben de kendime hediye aldım az önce, Aşk ve Gurur'u soslusarma , deadline
tabi yalnız kalmasın yazık, Fareler ve İnsanlar'ı da yanına iliştirdim
evet film izlefilmini de izle
Ya ben okumamistim daha doğrusu çok önce okudum birdaha okurdum yollayabilirsin bensemçekiliş olayını ilk duyduğumda fareler ve insanlar kitabını göndermeyi düşünüyordum.
geç keşfetsemde harika bir kitaptı.
Kurbanımın okuyup okumadığını bilmediğim için vazgeçmiştim.
artık çok geç canım,kargo yola çıkmak üzereevet film izle
Ya ben okumamistim daha doğrusu çok önce okudum birdaha okurdum yollayabilirsin bensem
Niye öyle düşünüyorsun ki hediye sonuçta hediyenin iyisi kötüsü olmaz amaBen sizler kadar güzel paketleyemedim yavrukuşlar. İstanbulda olsam da allahın dağında iş yerim. 5te kalkıyorum akşam 8de evde oluyorum. Kargoyu da dün gece gece bir arkadaşıma verdim o yolladı bu sabah. Görünce güzel paketlerinizi çok kıskandım :)
evet çikolatayı bir yerde görmüştüm hafta sonu ve dikkatimi çekmişti: )Sebahattin ali ve cengiz Aytmatov yollayacaktjm önce baktım sende varmış sonra Jane Austen den aşk ve Gurur ve yanında Sarah jio dan bir kitap yollayacaktjm ama okumuşsun aslında bu kitabı da seviyorsun diye yolladım bende daha okumadım aynisından birdaha siparis verdim kendime ya birde Sarah jiodan yeşil deniz kabuğunu koyacaktım unutmuşum aslında onu ya neyse artık şimdi farkettim bu arada kitap şeklinde çikolata mi beğendin mi konsepte uygun