canım niye bu kadar sıkıntı yaptın ki, hadi kararını ver de yarın kargola bekletme arkadaşımızıYav ben bu kararsızlıkla napcam bilmiyorum
Her şeyimi almıştım akşam bi de bot yazmak için eve giderken bir kırtasiyeye gireyim dedim yarım saatim orda geçti:)Üstelik başka bi defter beğenip onu aldım.Ne göndercem hiç bilemiyorum sevgili arkadaşım
canım niye bu kadar sıkıntı yaptın ki, hadi kararını ver de yarın kargola bekletme arkadaşımızı
Yav ben bu kararsızlıkla napcam bilmiyorum
Her şeyimi almıştım akşam bi de bot yazmak için eve giderken bir kırtasiyeye gireyim dedim yarım saatim orda geçti:)Üstelik başka bi defter beğenip onu aldım.Ne göndercem hiç bilemiyorum sevgili arkadaşım
Hadi itiraf edin hangisi bana yollayacaksiniz acabadiğer kitabımı da üşenmedim koştum aldımmm
bence kurbanım mutlu olcak o kitabı görünceee
bi de kart aldım yılbaşı kartı
kendime de dayanamadım metis ajandası aldımsözde çekiliş bitene kadar almıcaktım ama dayanamadım
son kitabımı da paketliyim mektubumu yazayım yarın kargoya vericem
bende ya bu ay 3 kargo yolladım ama en zorlandığım ve unuttuğum şeylerin olduğu kargoydu tanımadığım için kararsız kaldım ya bardağımi da koymamisim zaten bardak almistim burda bana bakıyor simdiBen hediye vermeyi çok seviyorum.Hiç tanımadığım birine aldığım için zorlandım sanırım :)
Ben olabilir miyim kiiidiğer kitabımı da üşenmedim koştum aldımmm
bence kurbanım mutlu olcak o kitabı görünceee
bi de kart aldım yılbaşı kartı
kendime de dayanamadım metis ajandası aldımsözde çekiliş bitene kadar almıcaktım ama dayanamadım
son kitabımı da paketliyim mektubumu yazayım yarın kargoya vericem
Belki kurbanımsindirrrMelindakurbanın olasım geldi
Senle ozelden mesajlasmistik sen değilsin biliyorsun datlummmbana mı yollayacaksın melinda
Yav ben bu kararsızlıkla napcam bilmiyorum
Şanslı kişi olasım geldi
Neden olmasin lavinimBen olabilir miyim kiii
Evet ama şansımı deneyim dedim yinedeBelki kurbanımsindirrr
Senle ozelden mesajlasmistik sen değilsin biliyorsun datlummm
Belki de sensindirrrr
kitapyurdu mesajıma geri döndü ve bugün içerisinde kitabım tedarik edilecekmiş. diğer bütün hediyeleri hazır etsem kitap gelince onu da paketleyip hemen koysam sanırım cuma günü yollarım
Belki kurbanımsindirrr
Senle ozelden mesajlasmistik sen değilsin biliyorsun datlummm
Belki de sensindirrrr
Hadi inşallah pazartesi elimde :)
Kurbanlarınız hangi sehirde onu diyin bari
ben söylimmmmKurbanlarınız hangi sehirde onu diyin bari
ay o İstanbul'lu ben miyim acaba?ben söylimmmm
İstanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?