Güle güle oku canım ya hediyelerin çok guzel bebde istiyirum bana kim holmayacak acaba
Ama sana geldiğine sevindim canım sınavlarında başarılar ayrıca hem moral oldu ne guzelTeşekkür ederim canım, seni çok iyi anlıyorum, beklemek cidden zor böyle zamanlarda.
inanayım mı sana, yoksa daha mı çok şüpheleneyim bilemedim
Ya ben yılbaşında katılmak isterim daha bi heycanli oluyo boyle:) yılbaşında seneye katilirsan beni de cagirirmisin seneye seni de gördüm o konuda cesminaz:)ben de katıldım yılbaşı çekilişine çok eğlenceli oluyor. hatta kadınlar gününde tekrar yapmayı düşünüyoruz ona da gelebilirsin, bekleriz
inanayım mı sana, yoksa daha mı çok şüpheleneyim bilemedim
Ta bana kim aldı ya neyse lolissi listeden cikardimo hediyeler kime acabaa
Ya bende soruyorum kimse söylemiyor ama
Hmm, gizemli hareketler bunlar.
Ama sana geldiğine sevindim canım sınavlarında başarılar ayrıca hem moral oldu ne guzel
Bence de çok gusel oldu giz için:) güle güle kullan cnm:)Ama sana geldiğine sevindim canım sınavlarında başarılar ayrıca hem moral oldu ne guzel
Ya ben yılbaşında katılmak isterim daha bi heycanli oluyo boyle:) yılbaşında seneye katilirsan beni de cagirirmisin seneye seni de gördüm o konuda cesminaz:)
Bide biri galiba bata hayal kırıklığına uğramış paketten kuş da cikabiliyo sanırım:)
ben her hediyeye olduğu gibi buna da sulanıyorum tabiki
sen bilmezsin, ben çok çekilişe katıldım buralarda, ne kazıklar yedim büyüdüm artık inanmıyorum söylenenlere
Be
Bence de çok gusel oldu giz için:) güle güle kullan cnm:)
Ben yeniyim bu işlerde, öğreneceğim yavaş yavaş.
seneye sen de benim gibi burda gezinmeye başlarsın buralar eskiden dutluktu diye
Ay 3 yıllık geçmişim var ama kitap topiğinden dışarı adım atmıyorum. Hep oralardayım.
ban yememek için siyaset bölümüne pek uğramıyorum, darlandığım için bdv ye bakmıyorum onun dışında her yerden çıkabilirim karşınıza
Bende aynı şekilde heryerde olabilirim iki topik hariçban yememek için siyaset bölümüne pek uğramıyorum, darlandığım için bdv ye bakmıyorum onun dışında her yerden çıkabilirim karşınıza
İyi o zaman sitede dolanırken yabancılık çekmem, tanıdık birilerinin olduğunu bilmek güven verir.
Bende aynı şekilde heryerde olabilirim iki topik hariç
Bende kargomu takip ediyorum şu an yolda inşallah yarın aksama kurbanima ulaşacak gibi bakalimadresi karıştırmazlar umarım doğru gider niyeyse içime öyle bir his geldi ay kötü hislerdem uzak durayim bişey olmasın
Bende kargomu takip ediyorum şu an yolda inşallah yarın aksama kurbanima ulaşacak gibi bakalimadresi karıştırmazlar umarım doğru gider niyeyse içime öyle bir his geldi ay kötü hislerdem uzak durayim bişey olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?