Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana mı oBen de yarın göndereceğim inşallah kargomu kurbanımaa
Hemen de moda girdinBana mı o![]()
Hiç kimse demiyor ki evet sanaHemen de moda girdinGerçi bekliyordum ben bunu.
Ya belki bana![]()
bana bana kesin
![]()
yok ben almadım neden ki sana geldimi yoksaBugün kargo alan var mı kızlar :)
Bende kurbanıma yolladım bugün umarım begenirbişey unuttum mu acaba ya bilemedim şimdi de inşallah doğru adrese ulaşır kargom
![]()
Ya belki bana
yok ben almadım neden ki sana geldimi yoksa![]()
Evet dün atmıştı biri birisinin gelmesi lazimYok ama birininki gelcekti sanki![]()
Yılsonu depo işleri falan oluyor sanırım o nedenle bence tedarik uzun sürüyor çünkü herkeste ayni sikinti var anladigim kadariyla inşallah çok geç kalmaz onda sini r oluyor ya öyle oluncaben cumartesi dr ye verdim normal şartlarda bugun kurbanımda olması lazımdı, ama dr şu an çirkeflik yapıyorTedarik sürecinde diyor.
bu ay ordan 3 kez sipariş vermiştim ve hepsi hemen gelmişti. bu kez yılbaşı gazabı hakikaten.
Loliss itiraf et bana mı yolladinDün ben göndermiştim, belki bugün ulaşır belki demiştim ama yarın ulaşıcak inşallah![]()
Itiraf ediyorum valla sana yollamadımLoliss itiraf et bana mı yolladin![]()
Valla gelmeyince hicbirturlu gelmiyor yabenim katilim lütfen yurtiçi kargo ile yollama paketimi. bir kargom var iki gündür bekliyorum teslim etsinler diye hala gelmedi![]()
Itiraf ediyorum valla sana yollamadım![]()