- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
Hahahaha ya ondan demedim ay çok yanlış anlaşılacak bişey soylemisim yeni farkettim:)Ben ya da lavinse şans mı kötü baht mı olcaz biz
Ben niye hiç bişey hissedemiyorum acaba
Hahahaha ya ondan demedim ay çok yanlış anlaşılacak bişey soylemisim yeni farkettim:)
İki cümle birbirinden bagimsiz di aslinda:) hani kargonda sorun yas din ya ondan kesin bBen cikmisimdir diye düşündüm yada lavin doğuyor içime en başından beri yada o dedim
Utandım şimdi ....
idefix kafayı yediii
toplamda 4 kitap almıştım 2 kurbanıma 2 bana.. aynı kitaplar
kitaplardan biri(yani aynı kitaptan 2 tane) temin edilmiş hatta kargoya verilmiş
diğerleri hala temin edilmekte görünüyo
pöffff vallahi
Kurbanımın eline kargosu yarın geçcek. Hala yolda gözüküyor dağıtıma çıkmamış daha doğrusu teslim birimine bile ulaşmamışKurbanım benim suçum yok kargo ulaştırmıyor.
çok mantıklıcanım ben senin yerinde olsam kalan siparişi iptal eder başka yerden alırdım
Stres yapma tatlım daha vakit çok. Kurbanının da seni anlayacağını düşünüyorum.ben daha kargoya bile veremedim. gelmedi daha siparişim
ben tezcanlıyımdır biraz. illa istediğim zamanda olacak. strese giriyorum yoksaStres yapma tatlım daha vakit çok. Kurbanının da seni anlayacağını düşünüyorum.
Yılbaşı gazabı kesinlikleben tezcanlıyımdır biraz. illa istediğim zamanda olacak. strese giriyorum yoksagerçi hepimiz aynı durumdayız hemen hemen. yılbaşı gazabı mıdır nedir
Boy ve saçlar dışında tahminine benziyorum ama:)
ben tezcanlıyımdır biraz. illa istediğim zamanda olacak. strese giriyorum yoksagerçi hepimiz aynı durumdayız hemen hemen. yılbaşı gazabı mıdır nedir
Beğenirim tatlım rahat ol senBende kurbanıma yolladım bugün umarım begenirbişey unuttum mu acaba ya bilemedim şimdi de inşallah doğru adrese ulaşır kargom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?