Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldım kuzum bakıcam başla kurslar patladım artık sabrım bittibakayım hemen konuya hayırlısı olsun kuzu yaa, temeli almışsındır sonuçta kurstan evde kendin de yapabilirsin
idefixte yazmıyo ayrıyetten temin süresi kuzumaaaa kesin bırakıyor musun kursu karar verdin mi
benimkiler de hala temin edilmedi
yaa ben ne güzel ikimiz paylaşacaz demiştim senin dediğine bak
e ama temin süresi yazıyor ya en geç 1 iş günü, 3 iş günü falan diye. onun da mı dışına çıkıyorlarmış
Aldım kuzum bakıcam başla kurslar patladım artık sabrım bitti
idefixte yazmıyo ayrıyetten temin süresi kuzum
normalde 3 iş günü ama sizinki en geç 5 işgünü içerisinde kargoya verilcek dedi
valla cumaya kadar beklerim olmadı c.tesi alırım dr dan ve o gün kargoya veririm
Biriktim kuzum hocanında katkıları varhocayla ilgili de değilmiş aslında kuzum yaa, başka başka şeylermiş üst üste gelmiş seni üzmüş boşuna
benim de güya 1 iş günü diyor temin süresi için diye ama bugün ikini gün hala yok üstelik kitaplardan birine şimdi baktım ve stokta yok yazıyor, sanırım o kitap gelmeyecek kitapyurdundan
Biriktim kuzum hocanında katkıları var
Aynen canım bakıcam kursbaşka kurs bul ama kuzum evde kalma, kuzen falan da takma peşine özgür ol rahatça git gel
Aynen canım bakıcam kurs
Aynem inşallahsenin hocan gibi bi hocam olirkursta da mutlu değildin zaten, yeni bulacağın kurs çok iyi olur inşallah kuzum
Ay inşİnanmam, kandırmaca olabilir.
Bu arada hediyesini ilk alan senin kurbanın olacak, akşama fotoları görürüz demektir bu.
Aynem inşallahsenin hocan gibi bi hocam olir
Bende öyle öğrendim ki kanaviçe basitkuzum laf aramızda ben kanaviçeyi de örmeyi de kendi kendime öğrendim zaten bitek ikisini yapabiliyorum, düğme bile dikemiyorum ama olsun kanaviçe işliyorum diyecem ilerde kocama
Bende öyle öğrendim ki kanaviçe basit
Ahaha aynı benim annemhe sen nakış kursuna gidiyordun dimi ona hiç kafam basmadı bak, annem bi ara öğretmeye niyetlendi kadını hayattan soğuttum herkesin herşeyi bilmesine gerek yok deedi bıraktı öğretmeyi
Ahaha aynı benim annem
Kafam ona hiiiç almıyogideyim de biraz atkı öreyim bari, sevgiliye atkı öreyim dedim dünden beri sadece 5 sıra örebildim
Kafam ona hiiiç almıyo
onu becerebiliyorum Allahtan ama yavaş gidiyor işte tembelliğimden dolayı