yapma kuzum yaaa ((Ya bi firede benden hediyeyi bugün gondercektim yanıma almayı unutmuşum yarın ver cem kargoya artık kurbainim bir gün daha beklicek çarşamba versem cumartesi yada en geç pazartesi elinde olur diye tahmin ediyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapma kuzum yaaa ((Ya bi firede benden hediyeyi bugün gondercektim yanıma almayı unutmuşum yarın ver cem kargoya artık kurbainim bir gün daha beklicek çarşamba versem cumartesi yada en geç pazartesi elinde olur diye tahmin ediyorum:)
Kesin benim kurbanın, bize kargolar daha uzun sürede geliyor çünkü.Ya bi firede benden hediyeyi bugün gondercektim yanıma almayı unutmuşum yarın ver cem kargoya artık kurbainim bir gün daha beklicek çarşamba versem cumartesi yada en geç pazartesi elinde olur diye tahmin ediyorum:)
Bir gün daha bekliceksin cnm napalimyapma kuzum yaaa ((
Lavin ben seni çok merak ediyorum:)Kesin benim kurbanın, bize kargolar daha uzun sürede geliyor çünkü.
Lavin ben seni çok merak ediyorum:)
Kafamda 1.70 boylarında incecik simsiyah çakmak gözlü saçları belinde simsiyah ,
,beyaz tenli bi kadın var niyeyse :)
Ben bugün öğleden sonra evde olamayacağım, eğer benimse alamadığım için üzüleceğimmmKargo takipten kontrol ediyorum habire kurbanıma kargo ulaşmış mı diye İyice sapıttım sanki
Dağıtımdaykende şu zamanda teslim diye saat dk belirtseler ya aman yaaaaa
Kurbanım sen değilsin Tatlım huzursuz bırakmayım seni.Ben bugün öğleden sonra evde olamayacağım, eğer benimse alamadığım için üzüleceğimmm
Kurbanım sen değilsin Tatlım huzursuz bırakmayım seni.
benim kurbanım da olabilirİnanmam, kandırmaca olabilir.
Bu arada hediyesini ilk alan senin kurbanın olacak, akşama fotoları görürüz demektir bu.
Kargo takipten kontrol ediyorum habire kurbanıma kargo ulaşmış mı diye İyice sapıttım sanki
Dağıtımdaykende şu zamanda teslim diye saat dk belirtseler ya aman yaaaaa
Kurbancığımm maalesef bugün yollayamıcam kursu bırakmya karar verdim çünki yarın arkadaşımla buluşucam o zaman yollarım
herkeslere nazar değmiş resmen, benim kitaplar da hala temin ediliyo yazıyo
günaydınlarrr
aradım idefix i
en geç 5 işgünü dedi bu cumaya kadar kargoya verilir dedi
umarım verirler
Evet bugün patladım artık bdv de açtım konu bırakıyorumaaaa kesin bırakıyor musun kursu karar verdin mi
benimkiler de hala temin edilmedi
yaa ben ne güzel ikimiz paylaşacaz demiştim senin dediğine bak
e ama temin süresi yazıyor ya en geç 1 iş günü, 3 iş günü falan diye. onun da mı dışına çıkıyorlarmış
Evet bugün patladım artık bdv de açtım konu bırakıyorum