- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
ya biz bir kontrol edelim de hepsi sana gelecek galibasakarya değil mi ya adres, işte o benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya biz bir kontrol edelim de hepsi sana gelecek galibasakarya değil mi ya adres, işte o benim
ya biz bir kontrol edelim de hepsi sana gelecek galiba
Baştan anlaştıniz tabi dimi hadi sırrınızi öğrendim bir ikisini de bana yollayın yayarısı da lolişe gidecek yaa, ona da rüşvet verdim paylaştık aramızda
Baştan anlaştıniz tabi dimi hadi sırrınızi öğrendim bir ikisini de bana yollayın ya
Ben bugün dışarı çıkamadım o yüzden tamamlayamadım.
Sabahtan beri ödev yapıyorum, hem daraldım hem de aklım hediyelerde, geciktirmekten korkuyorum.
Ama daha herkes yollamamış sanırım. Sona kalmadım bu da iyi bir teselli benim için.
yok canım geç kalmadın, daha birçoğumuz gönderemedi gelecek siparişleri bekliyor hala
kolay gelsin sana da ödevlerinde
Teşekkür ederim canım. Şu iki haftam ödevlerle geçecek. Mutsuzum o yüzden.
Hediyelerimiz gelince moral olacak en azından
oyy tam final zamanı tabi ödevler çok olur şimdi Rabbim yardımcın olsun inşallah
Aynen canım. Dönem bitiyor ya hepsi yığıldı üzerime. İnşallah biter hemencecik. Senin de hayatında her şey güzel olsun inşallah.
yollamazsaniz ne olur bilememmadem öğrendin mecbur sana da yollayacaz bir iki tane artık
yok canım rahat ol zaten gelmesi en fazla iki gün sürer en gec cumartesi yollasan salı elinde olur zaten daha bir iki kişi yollamistir ben yarin yollayacagim muhtemelen hazır olduğu içinBen bugün dışarı çıkamadım o yüzden tamamlayamadım.
Sabahtan beri ödev yapıyorum, hem daraldım hem de aklım hediyelerde, geciktirmekten korkuyorum.
Ama daha herkes yollamamış sanırım. Sona kalmadım bu da iyi bir teselli benim için.
yollamazsaniz ne olur bilemem
yok canım rahat ol zaten gelmesi en fazla iki gün sürer en gec cumartesi yollasan salı elinde olur zaten daha bir iki kişi yollamistir ben yarin yollayacagim muhtemelen hazır olduğu için
loliş yarın sabah gelince ne olmuş burda diyecek
yollamazsaniz ne olur bilemem
yok canım rahat ol zaten gelmesi en fazla iki gün sürer en gec cumartesi yollasan salı elinde olur zaten daha bir iki kişi yollamistir ben yarin yollayacagim muhtemelen hazır olduğu için