- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.400
Yok tatlım kitap kılıfı.Acemiyim ama yine de kurbanıma yapmak istedim.
Ellerine sağlık canım kurbanın olayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok tatlım kitap kılıfı.Acemiyim ama yine de kurbanıma yapmak istedim.
Bizim sitede guvenlige birakiyolar kargolariYaaaa çok tatlı hazırlıklar yapmışsınız.
İşin ilginci ben hadi iş adresimi verdim her koşulda kargoyu kaçırmam hafta içi teslim olacak olursa. Ev adresi verenler kargo günü de belli değil. Kaçırmayın hediyelerinizi.
Kader arkadasim benim de cumadan beri oyleKizlar... benim kitaplarda cumadan beri tedarik asamasinda.sinirlerim tavan.
İyi bari o zaman.Bizim sitede guvenlige birakiyolar kargolari
Ona guvenerek ev adresi verdim ben dee
Yaaaa çok tatlı hazırlıklar yapmışsınız.
İşin ilginci ben hadi iş adresimi verdim her koşulda kargoyu kaçırmam hafta içi teslim olacak olursa. Ev adresi verenler kargo günü de belli değil. Kaçırmayın hediyelerinizi.
Çok kıskandımBu da benim cici kurbanım için yaptığım. Atayım da fotosunu kıskanın
aa çok iyi fikirmiş kitap kılıfıYok tatlım kitap kılıfı.Acemiyim ama yine de kurbanıma yapmak istedim.
Bu durum için kitap çantaları da var.aa çok iyi fikirmiş kitap kılıfı
özellikle dışarı çıkarken çantaya atıveriyoruz kitabı bazen kıvrılıp bükülebiliyor
bu ara ben de keçeden bi şeyler yapıyorum, elim biraz daha alışsın yapıyım kendime hemen
Bende çok beğendim kalın bi keçe alıp yapcam kendime nasıl düşlerin ben onu şimdi :)aa çok iyi fikirmiş kitap kılıfı
özellikle dışarı çıkarken çantaya atıveriyoruz kitabı bazen kıvrılıp bükülebiliyor
bu ara ben de keçeden bi şeyler yapıyorum, elim biraz daha alışsın yapıyım kendime hemen
Bu da benim cici kurbanım için yaptığım. Atayım da fotosunu kıskanın
Sende herseyi istiyorsun ama bizede kalsa bişeylerbu da benim olacak dimi, hepsi benim olsun
Sende herseyi istiyorsun ama bizede kalsa bişeyler
Ya birini Biz alsak ne olur ki yoksa lolisle anlaştın mi tum adresler senin mi kizyookk pek paylaşımcı biri değilimdir ben hepsi benim olmalı
Ya birini Biz alsak ne olur ki yoksa lolisle anlaştın mi tum adresler senin mi kiz
Bilmiyorum ki ya adresini söyle bakayım karsilastirayimiviittt tüm kurbanlar benim, yoksa sana başkası mı çıkmış
bende yeni gordumYa şimdi nete baktım ben niye hiç kitap kılıfı diye bişey gormemisimki ne gusel şeyler yapmışlar bayildim vallahi
Bilmiyorum ki ya adresini söyle bakayım karsilastirayim
bende yeni gordum