- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
taam senin güzel hatrın için en fazla çarşambaya kadar beklerimdur kız daha 1 hafta süresi var dedik, sakin ol hem bak halen sipariş bekleyen ben gibi bir sürü arkadaş da var daha sabredebilirsin bence birkaç gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
taam senin güzel hatrın için en fazla çarşambaya kadar beklerimdur kız daha 1 hafta süresi var dedik, sakin ol hem bak halen sipariş bekleyen ben gibi bir sürü arkadaş da var daha sabredebilirsin bence birkaç gün
taam senin güzel hatrın için en fazla çarşambaya kadar beklerim
Hediyelerimi paketledim aslında aklımda daha başka bizi vardı ama hiç vaktin olmadı malesef yarin da nobetim var hiç olmicak perşembeye kalsın istemedim :))
Aslında aklımda başka bi paket vardı ama dışarı çıkamadım bugün evde kendim paketledim:) böyle oldu...:) sarı sarı:) kimin yarı:)
Eki Görüntüle 1724391
Hediyelerimi paketledim aslında aklımda daha başka bizi vardı ama hiç vaktin olmadı malesef yarin da nobetim var hiç olmicak perşembeye kalsın istemedim :))
Aslında aklımda başka bi paket vardı ama dışarı çıkamadım bugün evde kendim paketledim:) böyle oldu...:) sarı sarı:) kimin yarı:)
Eki Görüntüle 1724391
Çok tatlı ya keşke benim olsalarHediyelerimi paketledim aslında aklımda daha başka bizi vardı ama hiç vaktin olmadı malesef yarin da nobetim var hiç olmicak perşembeye kalsın istemedim :))
Eki Görüntüle 1724391
Yok tatlım kitap kılıfı.Acemiyim ama yine de kurbanıma yapmak istedim.Lavin defter Mi o
bende acemiyim bu sene butun arkadaşlarıma hediye yaptım:) elim keçe konusunda baya gelişti ama:)Yok tatlım kitap kılıfı.Acemiyim ama yine de kurbanıma yapmak istedim.
bende hıc dusunmemıstım lolıs den gorunce çark ettiYa benim niye aklıma süslü paket gelmedi kıskandım artık çok geç neyse artik
Ya ama çok güzel hakikaten şanslı senin kurbanBu da benim cici kurbanım için yaptığım. Atayım da fotosunu kıskanın
Ben baya acemiyim ya hiçte aklıma da gelmedi ya valla bir sonraki çekilişe insallah katilirsambende acemiyim bu sene butun arkadaşlarıma hediye yaptım:) elim keçe konusunda baya gelişti ama:)