- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo kurbanlar bu hafta baya sevincekgeldi kitap yaşasın:)))
yarın gönderıyorum kurbanım buyuk bır sabırsızlıkla bekliyor çünkü:)
O değilde yaptığım hatalar bitmiyor Bir arkadaşıma da kargo hazırlıyordum. Ona koymam gereken birşey eksik sanırım kurbanımın paketine eklemişim Acaba fark etmediğim nasıl bi hata daha yaptım
Anlayış gösterin bana çok hastayım ateşten artık beynim yanmış sanırım
Ekledim senivikitap üyeliği açtım. arkadaş olarak ekleniyormu?
asmunikal kullanıcı adım
edit: pardon kitap sayfası sandım
ne olcak tatlım kitap, defter ayraç...bu kadarolsun hiiç önemli değill :) ama neler aldığını söylersen daha çok mutlu olurum :)
ayyy evet yaaaa... nasıl bekliyorum.. çabuk ol. daha fazla bekletme..geldi kitap yaşasın:)))
yarın gönderıyorum kurbanım buyuk bır sabırsızlıkla bekliyor çünkü:)
ne olcak tatlım kitap, defter ayraç...bu kadar
Valla sen değilsin ya gerçekten bakbence benim, çok pis şüpheleniyorum senden
Olsun canım nasip değilmiş demekki banaysa sıkıntı değilBir güzel birde kötü haberim var.
Kurbanım yarın kargosuna kavuşacak. Şimdi teslim ettim geldim.
Kötü haberim ise iş yerine dönünce suratıma çarptı. Kitap ayracı ve yazdığım notu eklemeyi unutmuşum Çok üzüldüm kurbanım umarım beni affedersin.
hızlı servis olmuş seninkiKızlar sitelerden bahsedilmişken kargolar genelde bana genelde çok geç ulaşır .
Bende düşündüm,taşındım bana ulaşacak oradan kurbanıma olacak filan derken ''sene herhalde 2016 olur'' dedim.
D&r nin sitesine baktım,ayraç,defter,kitap,kalem var.En iyisi direkt olarak kurbanıma gitsin dedim.
Benimde eklemek istediklerim vardı ama yetişemeyeceğini düşündüm.
Bugün havaleyi yaptım,inşallah kazasız belasız ve eksiksiz kurbanıma ulaşır.
Artık bir sorun olursa da 2.paket hazırlarım.
Burası Da kitap sayfası sayılır ya olsun ekleyim seni bendevikitap üyeliği açtım. arkadaş olarak ekleniyormu?
asmunikal kullanıcı adım
edit: pardon kitap sayfası sandım
Ne olduğunu çok merak ettim yaO değilde yaptığım hatalar bitmiyor Bir arkadaşıma da kargo hazırlıyordum. Ona koymam gereken birşey eksik sanırım kurbanımın paketine eklemişim Acaba fark etmediğim nasıl bi hata daha yaptım
Anlayış gösterin bana çok hastayım ateşten artık beynim yanmış sanırım
Tek kitapyurdu kurbanı ben sanıyordum değilmişim kitap yurdundan gelirse normal kargo bir günde ulaşıyor merak etme cumartesi de kargo verebiliryorsun zaten pazartesi ye elinde olur olmadı salı çarşamba çok geç olmaz bence yine deBenim kargomda daha yola çıkmadı kitapyurdundan çok bekletmek istemezdim ama artık yapacak bişey yok bana gelecek ben göndereceğim üzgünüm en az 1 haftayı bulur.
Bende yarın postaliycam hazır aslında da veremedim bugün ya birde sağlam olsun diye kitap yurdu kolisine koydum iyi oldu valla içim rahat başına bişey gelemezKurbanımmm cağnımmm cicilerini yarın postalıcam umarım beğenirsin
Hadi bakalm ben yarın dışardayım aklım evde olcakBende yarın postaliycam hazır aslında da veremedim bugün ya birde sağlam olsun diye kitap yurdu kolisine koydum iyi oldu valla içim rahat başına bişey gelemez
benim de gecikirse idefix yüzünden
valla maile cevap yazsınlar olmadı iptal edip gidip bi d&r mağazasından alıcam
tezcanlıyım ben gelemiyom beklemeye
arkadaşlar yolluyolar gaza geldim çok fena kuzum durdur benisakin özgem daha bugün ilk gün, yarın mutlaka hallolur kitaplar haftasonuna kadar rahatlıkla gönderirsin
arkadaşlar yolluyolar gaza geldim çok fena kuzum durdur beni