Baktım canım bana çıkan arkadas yollayayım kitapları okumamış listesi için sıkıntı yok gibi ondan karar veremedimherkes ,istediği kitap lsitesini yapmış gibi ama bak istersen
Kesinlikle katılıyorum keşke listelerini yayınlasalar ...Sevgili kurbanım başta olmak üzere liste vermeyi düşünenler keşke listelerini yayınlasalar.
Gerçi kurbanımın listesi var mı yok mu bilmiyorum.
Bugün içinde umarım yayınlanır yoksa yetişmesi için kafama göre seçeceğim.
yok size liste miste...Kesinlikle katılıyorum keşke listelerini yayınlasalar ...
canım yada em azından ne okuduğuna ulaşabilsem o da yeter fikrim olsunyok size liste miste...
Okunacak listesi varsa oradan tercih etmek isterim.Kesinlikle katılıyorum keşke listelerini yayınlasalar ...
ben en çok yeşil seviyorumya bıde hepımız sevdıgımız renklerı yazsak olurmu cok yardımcı olacağını dusunuyorum
sen de katılsaydın keşke
ay bi de kırmızı don koymuş onlar biz de mi yapsak
Canim vikitap diye bir site varya çoğumuz orda uyeyız birimizi bul zaten nerdeyse olan herkes aynı burdaki isimle ordan okuduğu kitaplara bakarsan fikrin olur eger varsa yoksa sevdiginkitabi yollarsin ben öyle yapıyorum meselaKesinlikle katılıyorum keşke listelerini yayınlasalar ...
başka zaman inşallahŞartlarım uygun değil di katılmak için. Yoksa çok isterdim (maddi değil )
al tabi senin neyin eksikyarın gidip kalem, defter alayım. siparişim de yola çıkmış pazartesi elimde olur. ben de salı- çarşamba versem cuma-ctesi ye elinde olur sevgili kurbanım. umarım beğenirsin
kendime de mi kalem alsam acaba
@cesmi_naz nerelerde acaba
adresini göndermeyen bir o kaldı
ay gönderdi de ben mi göremedim ki
*düzeltme bir deispanakliborek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?