- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
Teşekkürler oraya baktım ama ... artık ben kendi sevdiğim bir kitabı göndericemCanim vikitap diye bir site varya çoğumuz orda uyeyız birimizi bul zaten nerdeyse olan herkes aynı burdaki isimle ordan okuduğu kitaplara bakarsan fikrin olur eger varsa yoksa sevdiginkitabi yollarsin ben öyle yapıyorum mesela
Evet canım bilgi bulamadıysan kendi sevdiğin kitabı yolla bencede en guzeliTeşekkürler oraya baktım ama ... artık ben kendi sevdiğim bir kitabı göndericem
benim kırmızı don fikrimi çalmadın di miEveeeet kitap siparişi verildi:)
Kalem, kitap ayiraci ,minnak bi süpriz , not yazicigim kartpostal ve defter alindi
Veeeeeee kitap ayıracağı yapicigim el emeği :) hem kendime hem yakın arkadaslarima hemde bana çıkan kişiye:) bakalım neye benzicek arastirmalardayim kitap pazartesi salı ulaşırsa elime çarşamba postaliycigim
Bende sevdiğim başka bişey daha yollayacagimbenim kırmızı don fikrimi çalmadın di mi
Ben yılbaşı ruhunu içimde yaşarım yasatirimtabi yollıycam yoksa yılbaşı ruhunu nasıl yansıtcaz
şimdi don var mı yok mutabi yollıycam yoksa yılbaşı ruhunu nasıl yansıtcaz
herkesin tarzı farklı tabiBen yılbaşı ruhunu içimde yaşarım yasatirim
ay bilemedim şimdişimdi don var mı yok mu
tatlim cok zahmete girme benim icin...Eveeeet kitap siparişi verildi:)
Kalem, kitap ayiraci ,minnak bi süpriz , not yazicigim kartpostal ve defter alindi
Veeeeeee kitap ayıracağı yapicigim el emeği :) hem kendime hem yakın arkadaslarima hemde bana çıkan kişiye:) bakalım neye benzicek arastirmalardayim kitap pazartesi salı ulaşırsa elime çarşamba postaliycigim
ben de yollarım o zaman. donsuz kalmasın kurbanımherkesin tarzı farklı tabi
ay bilemedim şimdi
kııızz noluyotatlim cok zahmete girme benim icin...
tabi üşütmesin kış günüben de yollarım o zaman. donsuz kalmasın kurbanım
paçalı kırmızı biraz zor sankikııızz noluyo
tabi üşütmesin kış günü
ama bak ben paçalı don yollarım ona göre
Tahmin ediyor sanirim ben öyle tahmin ettimNasıl yaaaa
bilemezsin kiLolissscigimm tatlim bisey oldugu yok... soslunun yada selinin. Kurbaninin ben oldugunu hissediyorum bu kadar...
Canim hepimiz ekledik birbirimizi sadece simung ve ben farkli nick onuda avatardan bilirsin.. bir kisiyi bul herkesi bulursun.Arkadaşlar bir türlü yazamadım yoğunluktan ama takipteyim merak etmeyin. Kurbanımı vikitapta bulur muyum diye aradım. Kullanamadım da. Ama kafamda çok güzel şeyler var. Araştırdıkça kurcaladıkça hoşuma gitti bu iş. Çok teşekkür ederim böyle bir şeye vesile olduğunuz için.
Lise ve üniversite hayatımda tam bir kitap kurduydum. İş hayatı beni öldürdü okuyamıyorum çok. Ama elime aldım mı bırakmam yine. Sizden gelecek kitabı bir çırpıda bitiririm :)
hadi bakalım 6. hissin ne kadar kuvvetliymiş görcezLolissscigimm tatlim bisey oldugu yok... soslunun yada selinin. Kurbaninin ben oldugunu hissediyorum bu kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?