- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
hadi bakalım 6. hissin ne kadar kuvvetliymiş görcez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım 6. hissin ne kadar kuvvetliymiş görcez
Selinde yogunlasmistim ama sana kayiyor gibiyim...bilemezsin ki
Selinde yogunlasmistim ama sana kayiyor gibiyim...
Ben kime çıktım acaba ipucu verse bana cikanhadi bakalım 6. hissin ne kadar kuvvetliymiş görcez
fazla don göz çıkarmaz meloşKırmızı don bana diger hediye çekilişinden gelecek
Evet ya aynen öyle olduDüne kadar çekilişte bana kim çıktı heyecanı vardı,şimdi de adım kime çıktı heyecanı
ibekingi ilk defa duydum.Şu an inceliyorumda çok güzel şeyler var.Bugun artik karar verip 17.30 da siparisimi verdim. Okumak istedigim mi olsun yoksa cok begendigim kitaplardan biri mi kararimi verdim.begendigim kitaptan yana kullandim tercihimi. Bu arada hemen sepete gunes cavmasini sıkıstirdim oda kendim icin... defter kalem haftasonuna kaldi. Vakit cok olsa cok guzel bi site var ibeking diye,bayiliyorum ama kargo gec geliyor.mecbur disardan alcam.
biz de sizden kıskandık zatenKırmızı don bana diger hediye çekilişinden gelecek
fazla don göz çıkarmaz meloş
Sanirim sever önemli olan hediyelesmek kendimizden bişeyler katmak bence ya herkes çok emek harciyor ya o bile yeter benceKurbancikim acana sevecek mi kitaplarımı
Sen biliyon aldiklarimi bana santaj yapabilirsin suanSanirim sever önemli olan hediyelesmek kendimizden bişeyler katmak bence ya herkes çok emek harciyor ya o bile yeter bence
Ne kadar hizlisin masallahAldım kitapları gönderdim, pazartesi elinde olması lazım umarım severek okur :)
Ya ben şantaj falan yapmam ki kurbanın Güle güle okusun vallaSen biliyon aldiklarimi bana santaj yapabilirsin suan
vay çok hızlısın ben anca pazartesi yollarım en erkenAldım kitapları gönderdim, pazartesi elinde olması lazım umarım severek okur :)
bende ya çok heyecanlıBu arada bana kim ne alcak çok meraklıyım
ben de kime aldığını biliyorum ben de şantaj yapabilirimSen biliyon aldiklarimi bana santaj yapabilirsin suan
Sen herkese şantaj yapabilirsin tüm bilgiler sende ayrıca sen kime çıktığını biliyorsun bu hiç adil degilben de kime aldığını biliyorum ben de şantaj yapabilirim