benimde düşündükçe başkalarının listesine baktıkça aklıma geldi...Bende sevdim o siteyi hafta sonu baya vakit geçirip eklicem. Hoşuma gitti. Gerçi okuduğum çoğu kitap aklıma gelmiyo.
Kahverengi demişken bende hiç haz etmem kahverengiden. Mor benim rengim sanırım.benimde düşündükçe başkalarının listesine baktıkça aklıma geldi...
selincim sevdiğim renk... düşündüm bulamadım. ama nefret ettiğim renk kahverengi...
daha çok renkli canlı şeyleri seviyorum.. ay sanki bizzat bana sordun
sen de katılsaydın keşkehiç kıskanmıyorum ki
ay bi de kırmızı don koymuş onlar biz de mi yapsakDiğer yılbaşı hediye topiğini görünce içim gitmişti. Şimdi huzur buldum ohhhh
sen de katılsaydın keşke
ay bi de kırmızı don koymuş onlar biz de mi yapsak
bende canlı her rengi severim.. mor ve tonlarına bende bayılırım...ama kırmızı olsun ıkı fazla olsun :))))Kahverengi demişken bende hiç haz etmem kahverengiden. Mor benim rengim sanırım.
olabilir bencesen de katılsaydın keşke
ay bi de kırmızı don koymuş onlar biz de mi yapsak
mecbur taktık gelıstıyoruzDirek kurbana soramıyosun ortaya atıyoruz soruları mecburenHalimiz keyifli
benim kurbanımın bebişine sürprizim vaar :)
belkide bebişi yok... bilmiyorum
Mor tutku ama pembeyi severken odama eşyalarıma bir bakıyorum ne almışsam pembe. 5 yaşındaki kız gibiyim. Gardolabımın içini çöpe atasım varben de mavi, yeşil severdim ama kızım olduktan sonra pembe ve mor daha bir ilgimi çeker oldu
Beynim sulandi benim bana çıkan kurbanima tüm kitapligimi yollamak istiyorum yane yollasam karar veremiyorum sevdiğim bir sürü şey var umarım benim sevdiğim kitabı sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?