annnene şantaj yaparım ben de
yalnız benimki kendi ev adresim değil. annemlerinki
belli olmaz bu işlerkızlar geçen yıl yılbaşı çekilişinde forumda konuşuyoruz, neyse forumun en aktifi çeşminaz...
hiç tıyoda vermiyor.. bende bu kadar aktif olan birisi bana çıksa ne bilim bir laf atar bişey der soru sorar yapmıyor tabiki.
ben hep diyordum orda en şanssız benim.benim kurban nete bile girmiyor diyordum bir baktım sabah akşam forumda olan çesminaz bana hediye yollamış:) çok şaşırmıştım.
uzattım biliyorum ama bu yıl sanki soslu sarma ya da kalinkaseline ben çıkmiş gibiyim
kimbilir:)kızlar geçen yıl yılbaşı çekilişinde forumda konuşuyoruz, neyse forumun en aktifi çeşminaz...
hiç tıyoda vermiyor.. bende bu kadar aktif olan birisi bana çıksa ne bilim bir laf atar bişey der soru sorar yapmıyor tabiki.
ben hep diyordum orda en şanssız benim.benim kurban nete bile girmiyor diyordum bir baktım sabah akşam forumda olan çesminaz bana hediye yollamış:) çok şaşırmıştım.
uzattım biliyorum ama bu yıl sanki soslu sarma ya da kalinkaseline ben çıkmiş gibiyim
niha haah haaaahhh hepinizin adresi var bende
yandınız siz kızım olmadık şantajlar yapcam size, hele bdv de bi konunuzu göriyim ipliğinizi pazara çıkarcam
hepinize ismimi gönderiyorum bana da kitap yollıycaksınız
sana göndercek arkadaş sana süpriz değil ama o nolcakdefalarca yazdım da yine yazıyımvikitap hesabım var ama kullanmıyorum, bana göndrecek arkadaş kullanıyorsa instagram'dan takip edebilir beni,okuduğum kitaplarımı genelde paylaşıyorum orada
hepiniz birleşip bana bi yapcaksınızsana göndercek arkadaş sana süpriz değil ama o nolcak
durun itiraf ediyorum
aslında hepinize kendi adresimi gönderdim, herkes bana göndericek hediyesini
Tamam olur canım. O zaman ona göre adres gönderiyorum hemen sana.lavinciğim, sana hediye gönderecek arkadaş diyo ki; yurtiçi kargo olsa olur mu
İnstagram hesabını özelden atar mısın bana? Benimki ismim olduğu için burdan yazamıyorum.defalarca yazdım da yine yazıyımvikitap hesabım var ama kullanmıyorum, bana göndrecek arkadaş kullanıyorsa instagram'dan takip edebilir beni,okuduğum kitaplarımı genelde paylaşıyorum orada
Bende sevdim o siteyi hafta sonu baya vakit geçirip eklicem. Hoşuma gitti. Gerçi okuduğum çoğu kitap aklıma gelmiyo.off kızlar kaç saattir vikitap tayım.
hatırladıkça okuduğum kitapları, kütüphanemde olanları eklemeye çalışıyorum...
evde pc yok. tlf danda zor... o yüzden burdan yapıyorum.
Direk kurbana soramıyosun ortaya atıyoruz soruları mecburenya bıde hepımız sevdıgımız renklerı yazsak olurmu cok yardımcı olacağını dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?