- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
Kişisel gelişim ve psikolji tarzı dışında geniş bir okuma yelpazem var vikitap a üye olamadım bir türlü ama fikir edinmek isteyen arkadaşlar için okuduğum kitapları kadınların kitap mekanı konusuna yazıyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kişisel gelişim ve psikolji tarzı dışında geniş bir okuma yelpazem var vikitap a üye olamadım bir türlü ama fikir edinmek isteyen arkadaşlar için okuduğum kitapları kadınların kitap mekanı konusuna yazıyorum :)
Çekilişle birbirimize 1 tane kitap+defter+ayraç yolıcaz herkes sevdiği türleri yazıcak ip ucu vericekDirek anlat ne yapacagız
adreslerin hepsi gelsin göndericem canım, pazartesiden önce kimse gönderemez galiba hediyelerinigünaydın şekerler
hadi hayırlı olsun. sabırsızlanıyorum siparişimi verdim bile pazartesiye gelir inşallah. ben de hemen paketler yollarım tabii loliss in bize adresleri yollaması lazım
çekiliş gerçekleşti maalesefDirek anlat ne yapacagız
Çekilişle birbirimize 1 tane kitap+defter+ayraç yolıcaz herkes sevdiği türleri yazıcak ip ucu vericek
Bir dahaki sefere katılmak isterimçekiliş gerçekleşti maalesef
Tmm canımBir dahaki sefere katılmak isterim
günaydın
adreslerin hepsi gelsin göndericem canım, pazartesiden önce kimse gönderemez galiba hediyelerini
Ay kitap konusunda kararsızlaştım bi anda ben. iş ciddiye binince iş zorlaştı yaaaa
ay aynı düşüncelerdeyim kitap kurtlarına da zormuş kitap almakhep aklımda cok beğendiğim,etkilendiğim kitabı göndermek vardı takiii kurbanımı öğrenene kadar..
şuan derin düşüncelerdeyim..
Neden fikrin değişti?hep aklımda cok beğendiğim,etkilendiğim kitabı göndermek vardı takiii kurbanımı öğrenene kadar..
şuan derin düşüncelerdeyim..
inşallah. bizim tez canlılar acele etmeseydi çekiliş bugün olacaktı ama kısmet değilmişBir dahaki sefere katılmak isterim
benim kitabım hazır aslında, çok güzel tevafuk oldubüyük ihtimal çoğumuz internetten alacağız zaten. mesela ben siparişi verdim ama ya pazartesi ya salı elimde olur. hafta sonu giriyor ya araya
aslında kurbanımın tarzını öğrendim.Neden fikrin değişti?
Kurbanın okumuş mu?
Bende karar verdiğim kitaptan vazgeçtim kurbanımı çok mutlu eder mi emin olamadım. Şu an tarz olarak sevdiği bir kitap düştü aklıma. Ama riskli kitabı bende okumadım merak ettiklerim arasında. Bakalım napcaz
soslu sarmaya kim çıktıysa kolay gelsin ...D
ama benim şuan arada kaldığım kitapları okumamış vikitapa bende üye oldumda kızlar:)
_durul