- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
güzel günlerde oku canım. umarım beğenirsin. ben o kitabı 6 kez falan okudumikincisi de var. beğenirsen devam edersin
neyse söylemeyeyimBende şuan okuyorum 50. sayfalardayım. Mesleğimle aynı olduğu için ilgimi çektii şimdilik sadece ortağı öldü ne olacak merak ediyorumm
Boşuna mı adını Nil koyduk biz onun bereketli olacak inşallah. Katilimin özenli biri olduğundan kuşkum yoktu ama böylesine ince düşünmesini beklemiyordum. Beni hiç tanımayan birinden değer görmek çok duygulandırdı.kızın kısmetiyle geliyor Lavinimhepsi çok güzeller güle güle kullan katilinin de kesesine bereket
Boşuna mı adını Nil koyduk biz onun bereketli olacak inşallah. Katilimin özenli biri olduğundan kuşkum yoktu ama böylesine ince düşünmesini beklemiyordum. Beni hiç tanımayan birinden değer görmek çok duygulandırdı.
Daha çok minik teyzesiiiiiGöbüşünü gördüm yakalandııınnn
Daha çok minik teyzesiiiii
güzel günlerde oku canım. umarım beğenirsin. ben o kitabı 6 kez falan okudumikincisi de var. beğenirsen devam edersin
Sevgili katilimSkosnob aldığın her şeye bayıldımmm. çok çok mutlu ettin beniii. Özellikle hediye kartına yazdıkların çok güzeldi. Çok çekilişe katıldım ama ilk defa beni bu kadar özel hissettiren bir hediye aldım.
Kesene bereket canımmm ben de hepsini çok beğendim, çok zevkli bir insansın ayrıca. =Canım bugün sana ulaşmasına çok sevindim.Dün şubeye gitmişti ama dağıtıma çıkaramadılar.
Bebiş için cinsiyetine uygun bir şey almak istedim ama yazdığın her şeyi okudum öğrenemedim:)Meğer o zamana kadar sen de öğrenmemişsin:)
Vikitap üyeliğim yoktu senin profiline girebilmek için açtım okumak istediklerinde gördüm kardeşimin hikayesini.Ben çok etkilenmiştim.Umarım sen de beğenirsin.
Yazdıkların için çok çok mutlu oldum.Beğenmene çok sevindim
Kesene bereket canımmm ben de hepsini çok beğendim, çok zevkli bir insansın ayrıca. =
Bi ezelneva kaldı böylece.Hediyeler çok güzelmis alanların köşesine bereket diyimhediyesini almayan kaldı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?