- 24 Temmuz 2021
- 575
- 455
- 28
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
++++
bence olu taklidi yapin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
++++
bence olu taklidi yapin
Zannediyorlar ki bir kız yaşı ilerlemeye başlayınca onu isteyen kişi lütfetmiş oluyor. Heralde tereddütsüz evet cevabı alacağını düşündü arkadaşYa ne boş bi tip. Bir kere teklif etmiş ceviz yollamayı siz kabul etmemişsiniz. Neden bu ısrar? Sonraki muhabbetler de aşırı saçma. Evlenmek istememeyi sağlıksız görmesi de tüy dikmiş. Ne biçim bir zihniyet. Ennnn sevmediğim, hoşlanmadığım insan tipi yani. Daraldım ama sizin cevaplar güzel bence. Kibarca hayırın daniskasını demişsiniz ne hoş.
Bu dediğiniz de mantıklı. Eftyi kabul etmezse en son olarak bir daha da iletişime geçme yazayımEvlenmeyi tercih etmiyor olmayı sağlıksız, evde kalmışlık, hatta geçimsizlik gibi alakasız sıfatlarla isimlendirmeye meraklı, kendi sığ görüşünün, cehaletinin ve hadsizliğinin farkında olmayan çok büyük bir güruh var toplumumuzda maalesef. Ne kadar takılmayın, önemsemeyin de desek de her defasında insanın sinirleri zıplıyor doğal olarak tabi
Ceviz konusuna gelince ben olsam telefonla mı mesajla mı her neyle görüşüyorsam ulaşıp "arkadaşım ben cevizlerin ve bana gönderdiklerinin parasını göndermek istiyorum, bende hakkın kalmasın, eft yapabileceğim bir hesap numarası ve miktar bildirirsen iyi olur" derdim. Göndermiyorsa kendi bilir, gçnderiyorsa parayı gönderirsiniz. Yine o konuları açarsa da "lütfen özelimle ilgili sohbet ve yorum istemiyorum. Seni sadece para göndermek için aradım" deyip kapatırsınız. Sonrasında ister engeller ister silersiniz
o saçma zihniyet ve abuk sabuk laflarıyla içinde minicik bişey olsa bile öldürürdü kesin. 50-60 yaşında bile hiç evlenmemiş biri hakkında düşündüğüm şey demek ki sonu evliliğe bağlanan bir ilişkisi olmadı, doğru insanla rastlaşmadı oluyor. ben de bekarım, uzun bir ilişkim de olmadı. flörtlerimden biri neden uzun ilişkim olmadığını sordu, yıllarımı geçireceğim bir aşk yaşamadım dedim nedir yani.Hiçbir duygumun olmadığı biri. Zaten biriey hissedecek olsam o zamanlar hissederdim. İçimde en ufak bir şey olsa bu kadar net şekilde reddetmezdim zaten. Hiçbir bakımdan oluru yok
Bu densizler her yerde. Ne demek uzun ilişkin olmadı sanki ısmarlama olarak alınıyor. Uzasın diye kendimizden mi ödün vereceğiz. Ya bizim ya karşı tarafın içine sinmez bir şekilde biter. Bunun sorgulanması bile saçma. Erkek milleti de ne tuhaf bazısı da uzun ilişkisi olan biri olunca kafaya takıyor. Sağlıksız bir ilişkiden sağlıklı bir yalnızlık daha iyi. Hele en son ki ilişkim üstüme yük gibi gelmişti bana, kendimi yeni yeni topluyorum. Etrafta da hep sorunlu evlilikleri görünce soğuyorum da zaten.o saçma zihniyet ve abuk sabuk laflarıyla içinde minicik bişey olsa bile öldürürdü kesin. 50-60 yaşında bile hiç evlenmemiş biri hakkında düşündüğüm şey demek ki sonu evliliğe bağlanan bir ilişkisi olmadı, doğru insanla rastlaşmadı oluyor. ben de bekarım, uzun bir ilişkim de olmadı. flörtlerimden biri neden uzun ilişkim olmadığını sordu, yıllarımı geçireceğim bir aşk yaşamadım dedim nedir yani.
Yok, laf arasında sormuştu sorgulama maksadıyla değil. Konu onun uzun bir ilişkisinden açılmıştı da. Ha olsa kafasına takar mıydı bilemem çoğu takıyor sanırım bunu.Bu densizler her yerde. Ne demek uzun ilişkin olmadı sanki ısmarlama olarak alınıyor. Uzasın diye kendimizden mi ödün vereceğiz. Ya bizim ya karşı tarafın içine sinmez bir şekilde biter. Bunun sorgulanması bile saçma. Erkek milleti de ne tuhaf bazısı da uzun ilişkisi olan biri olunca kafaya takıyor. Sağlıksız bir ilişkiden sağlıklı bir yalnızlık daha iyi. Hele en son ki ilişkim üstüme yük gibi gelmişti bana, kendimi yeni yeni topluyorum. Etrafta da hep sorunlu evlilikleri görünce soğuyorum da zaten.
ay evet yaZannediyorlar ki bir kız yaşı ilerlemeye başlayınca onu isteyen kişi lütfetmiş oluyor. Heralde tereddütsüz evet cevabı alacağını düşündü arkadaş
Bence de çoğu takıyorYok, laf arasında sormuştu sorgulama maksadıyla değil. Konu onun uzun bir ilişkisinden açılmıştı da. Ha olsa kafasına takar mıydı bilemem çoğu takıyor sanırım bunu.
Hiç gerek yokmuş, haklısınızSimdi karsiligi yollasaniz yalnis anlar bence
Böyle bize bakıp bir iç geçirmeler, kriter hakkımızı kaybetmişiz gibi eee her şeye ımm cımm ediyorsun diye akıl veriyorlar bir deay evet ya
ve gözünü üzerinize dikip canım seni evlendirecem ben merak etme diyen teyzeler , sanki elimiz böğrümüzde koca bekliyoruz gibi .... evlerden ırak
Adam yaşım geldi evleneyim kafasında herkesi de kendi gibi zannediyor. Evliliği sadece evlendim işte olarak gören bi tip. Ucundan bıcağından bir hissim olacak biri değil.Her ceviz gönderdiğine bu teklifle mi gitti acaba merak ettim.
Yaşım geldi evleneyim düşüncesinde biriyle hemen öyle mutlu olunmuyor bence.
Hele ki ısrarı hiç hiç hoş değil.
Sağlıklı mıymış sanane ayol
katılıyorum. Ama bu tipler reddedilmeyi hazmedemez, “beni evlilik vaadiyle kandırıp cevizleri aldı böyle de açgözlü bu” diye anlatabilir. Kulak ardı etmeye hazır ol.Tercihinize saygi duymayip sagliksiz yorumunu yapmaya hak gorecek kadar bencil ve saygisiz biri.
Yıl 2021
Cevizli girizgah...
Neden ya
Ahshsjakakak evlilik vaadiyle kandirip cevizlerimi aldi miay dese keske. Hic bir kiza bu kekolugu yapmaya cesaret edemez bir daha.katılıyorum. Ama bu tipler reddedilmeyi hazmedemez, “beni evlilik vaadiyle kandırıp cevizleri aldı böyle de açgözlü bu” diye anlatabilir. Kulak ardı etmeye hazır ol.
İnsanlar ne kadar tuhaf ve korkutucu. Böyle bir olay çıkana kadar gayet sıradan kendi halinde biri gibiydi gözümdekatılıyorum. Ama bu tipler reddedilmeyi hazmedemez, “beni evlilik vaadiyle kandırıp cevizleri aldı böyle de açgözlü bu” diye anlatabilir. Kulak ardı etmeye hazır ol.
Tvye falan da çıkar belkiAhshsjakakak evlilik vaadiyle kandirip cevizlerimi aldi miay dese keske. Hic bir kiza bu kekolugu yapmaya cesaret edemez bir daha.
3 külo cevizim gitti mügeapla çete bunlarTvye falan da çıkar belki