• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

şaka yapıyosun :)
bebek cetveli oluyor ya her mesajın altında çıkıyor
iki de bir kaç haftalık oldun diye sormayalım diye :)

Ya bilmiyorum yapsam mı? orda kadın bedeni filan çıkıyor ya gıcık oluyorum o resme

Günaydın arkadaşlar
ben biraz yoğunum KDV vs çok sıkıştım bu ay .işede gitmeyince 3 gün gözlükten dolayı çok etkiledi.

Fi ye başladım akşam çok akıcı bir kitap beğendim aslında karakterler çok iyi merak uyandırıyor. biraz satış kaygısından cinsellik ön plana çıkmış ama yazarda ne yapsın ülkemizde cinsellik satıyor.ama onun dışında da üzerinde kafa yoracak cümleler büyük sözler var içinde .

hoş buldum, direk dalmışım

merhabalar,

genel olarak giriş ve çıkış cümlelerini pek kullanma alışkanlığım yok malesef

kusura bakmayın ))

ne tür okursunuz genelde ?

ben içinde aşk olan tarih kitaplarını. romantik , klasik , polisiye hiç farketmez aşk olsun sevgi olsun romantik olsun yeter ;) Aşk böcügüyüm ben :KK37::KK60:

ben içinde aşk olan tarih kitaplarını. romantik , klasik , polisiye hiç farketmez aşk olsun sevgi olsun romantik olsun yeter :KK66: Aşk böcügüyüm ben :KK37::KK60:

ay ben de tam tersi aşk hiç olmasın, istemem : D

çok mu ruhsuzum ne ))

ama Shakespeare okurum mesela, şiirselliği seviyorum

ay ben de tam tersi aşk hiç olmasın, istemem : D

çok mu ruhsuzum ne ))

ama Shakespeare okurum mesela, şiirselliği seviyorum

Bende aslında sherlock holmes kitaplarını filan okumak istiyorum ama bakalım :) Önce elimdeki kitaplar bitsin bakalım

hoş buldum, direk dalmışım

merhabalar,

genel olarak giriş ve çıkış cümlelerini pek kullanma alışkanlığım yok malesef

kusura bakmayın ))

ne tür okursunuz genelde ?

kitap zevkimiz aynı seninle bende o kitabı duydum henüz okumadım. mitolojiye merakım var aslında o da grange ve Dan brown eserlerinde çok mitolojiye yer veriliyor. Sanat özellikle resmi çok sevdiğim için mitoloji bilmek şart mesela venüs resmini paylaştım Cehennem kitabında geçiyordu sanırım o resmin ne anlattığını anlamak için mitoloji bilmek şart.
garange ın sisle gelen yolcuda ikarus mumdan kanatlı adam cinayetlere yön vermesi çok güzeldi.

mitoloji ve seri katiller takıntım var

Eklentiler

• venüs.jpg
    venüs.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 57
kitap zevkimiz aynı seninle bende o kitabı duydum henüz okumadım. mitolojiye merakım var aslında o da grange ve Dan brown eserlerinde çok mitolojiye yer veriliyor. Sanat özellikle resmi çok sevdiğim için mitoloji bilmek şart mesela venüs resmini paylaştım Cehennem kitabında geçiyordu sanırım o resmin ne anlattığını anlamak için mitoloji bilmek şart.
garange ın sisle gelen yolcuda ikarus mumdan kanatlı adam cinayetlere yön vermesi çok güzeldi.

mitoloji ve seri katiller takıntım var

ben de yeni başladım history channel'ın bir belgeseli var onu izliyorum

bir de odysseia yı okuyorum

bismillah dedim yani ))

evet ya çoğu senaryo ve sanatı mitoloji yönlendiriyor gerçekten

Selamlarrrrr

İş güç koşturmaca devam kızlar, ne oldu ufukta bir İstanbul buluşması var mı acaba??

Uçurtma avcısı bitti yeni kitabım Tolstoy - İtiraflarım

Kendinize iyi bakın

Back