- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.841
iyiyim cnaım sen nasılsın
varmı gelişme?
yok canım dün rahatsızdım mide bulantısı kusma deneme yapacaktık ama hasta olunca deneyemedik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim cnaım sen nasılsın
varmı gelişme?
günaydın
hamile olan sensin kusan benim kız
haç haftalıksın kuzum inşallah çok uzun sürmez bulantınsorma yaa ne iş ben kusmayı beceremiyorum yaaa,öğürüp duruyorum.bugünde sürakli sayıklıyorum,uyuyacağım şimdi
sütle aran nasıl6+5 haftalıkmış canım. doktor ilaç verdi bulantı için,içtim ve bulantım yok bugün ama uyku yaptı sanırım,sayıklıyorum,uyuyorum oturduğum yerde.gözlerimi zor açıyorum.sağol kuzum ıhlamur için ama hiçbir çayı içemiyorum ki
sütle aran nasıl
acele etme kuzum iyi olunca verirsin bir de onun için yorma kendinisabahları tarçınlı süt içiyorum.şeker katamıyorum bu arada kargonuda bugün veriyorum
acele etme kuzum iyi olunca verirsin bir de onun için yorma kendini
ben de şekerli şeyleri yiyemedim
çikolata çok severim normalde ama hamileyken yiyemiyordum
senin de erkekmi acaba :)
acele etme kuzum iyi olunca verirsin bir de onun için yorma kendini
ben de şekerli şeyleri yiyemedim
çikolata çok severim normalde ama hamileyken yiyemiyordum
senin de erkekmi acaba :)
bende bu tezcanlılık vaeken acele etmeden duramamki canım :) şimdi çin takvimine göre erkek,türk atasözüne göre ye ekşiyi çıkar ayşeyi misali kız.bakalım hangisi tutacak
bakalım bakalım kimin tahmini tutacak. ALLAH ım sağ sağlim kucağıma almayı nasip etsinde kız erkek mühim değil tabii
bakalım bakalım kimin tahmini tutacak. ALLAH ım sağ sağlim kucağıma almayı nasip etsinde kız erkek mühim değil tabii
6+5 canımAYRICA 11 HAFTALIKMIŞ YAKINDA CİNSİYET BELLİ OLUR :)
6+5 canım
6 hafta 5 günlük
başa gelince öğrenilir :)ANAA BENDE AMMA CAHİLİM YA
cetvel yapmayacakmısınyok kuzum 11 hafta değil o, 6 hafta+5 günlük :)