• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

haftasonum misafirle geçti
dün oğlum hastaydı her gün bir engel çıkıyor
şöyle bol bol vaktim olması lazım evde ayaklarımı uzatıp sessiz ortamda okumam lazım
arabada falan okuyamıyorum başım dönüyor midem bulanıyor
akşamları yemekten sonrada yasin okuyorum burdaki arkadaşlarla paylaşıyoruz 41 yasini
aa bir dakika kutsal kitap okuyorum :KK58: sayılmazmı :)

haftasonum misafirle geçti
dün oğlum hastaydı her gün bir engel çıkıyor
şöyle bol bol vaktim olması lazım evde ayaklarımı uzatıp sessiz ortamda okumam lazım
arabada falan okuyamıyorum başım dönüyor midem bulanıyor
akşamları yemekten sonrada yasin okuyorum burdaki arkadaşlarla paylaşıyoruz 41 yasini
aa bir dakika kutsal kitap okuyorum :KK58: sayılmazmı :)

Öbür aleme sayılıyor yetmezmi canım bizlerede dua et ölmüşlerimize canım.

ben hariç :D beni geçen yok ki tembel bizim topik :D
senin gibisini görmedim zaten,ne ara uyuyorsun,yemek yiyorsun sen?
ee şey bitti o_Odesem yalan olacak
bitmedi ama bitecek Hoppa ah bir elime alabilsem

iyi bari,kitapsız kalmayacaksın canım,yarın versem cuma elinde olur sanırım Hoppa

sorun zaten o canım fazla merhametliyiz.Dün cebimde 20 tl para var. bir kadın işyerini geziyorıvır zıvır birşeyler satıyor.rus asıllı benimde hiç sattılarına ihtiyacım yok yani.rus asıllı ülke çökmüş

ahh bu bogalar demek hepiniz aynısınız,olsun ben sizi çok seviyorum :KK36:

senin gibisini görmedim zaten,ne ara uyuyorsun,yemek yiyorsun sen?

yok canım yemegimden uykumdan çalmıyorum hiç :D Sadece ben gün içinde okuyorum işim çok rahat oldugu için gün içinde çok okuyorum ve akşamlarıda okumaya çalışıyorum. Ama bugün müthiş bir baş agrısı ve yorgunluk var üzerimde hiçbirşey canım istemiyor.

bana kaplumbağa ayşegül diyebilirsiniz ,daha 1. kitabı yeni yarıladım da

çok hüzünlü evet arkasındanda bin muhteşem güneşi okuma hemen ara ver biraz o yazara yoksa psikolojin çöker :D

Bin muhteşem güneşi daha önce okudum canım.

bilmiyorum çok önyargılıyım kitaba yaa :KK43: 50 sayfa filan okudum sarmadı pek ama kalın kitaplarda bana hep böyle olur başı sıkıcı gelir ilk 100 sayfayı okusaydım gerisi hemen gelir ama okuyamadım onun üstüne 2 tane kitap bitirdim

yok yok devam et eğer cinsellikten boğulmazsan konusu, anlattığı aşk gayet güzel yani :)

Back