• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

bende kaç gündür bakıyorum yoksun iyi bir sebebi olmasına sevindim.
bugün malum karne günüydü azra ilk takdirini aldı.bizde burada bir avm var bütün gün oradaydık.Sinemaya falan gittik. hiç istemesemde animasyon izledik ama çok güzeldi. iyiki ona gitmişiz. 15 gün havalar güzel olursa işe götüreceğim Azrayı.
Evde tek kalabiliyor ama içim el vermiyor bütün gün yalnız bırakmaya. belki birazda k.v. de kalır.
Tebrik ederiz fıstık azrayı. Öp bizim için. Benim oğlumda karne aldı bugün teyzeleri. Hepsi pekiyi :KK53:
Aa bir tane iyi var. 25 parçalık yapbozu yapamıyormuş :)

bugün malum karne günüydü azra ilk takdirini aldı.bizde burada bir avm var bütün gün oradaydık.Sinemaya falan gittik. hiç istemesemde animasyon izledik ama çok güzeldi. iyiki ona gitmişiz. 15 gün havalar güzel olursa işe götüreceğim Azrayı.
Evde tek kalabiliyor ama içim el vermiyor bütün gün yalnız bırakmaya. belki birazda k.v. de kalır.
Vaaayy tebrik ediyorum Azrayi :KK36:
Ben annemle vakit gecirmeyi cok severim ezelden beroi , bence de isyerine gotur

günaydın hatunlar,nasılsınız?
Ah yavrum yaa kiyamam :KK51:
Sen de op bizim yerimize yavrusunu Sero

nasılsın canım?

tebrik ederim prensesini,zaten cin gibi duruyor maşallah :KK9:

Tebrik ederiz fıstık azrayı. Öp bizim için. Benim oğlumda karne aldı bugün teyzeleri. Hepsi pekiyi :KK53:
Aa bir tane iyi var. 25 parçalık yapbozu yapamıyormuş :)

maşallah kuzuna canım :KK9: pırlanta bunlar , bal balll

Ben bugün dana iyiyim canım,bebişde iyiymiş çok şükür 2 gr olmuş :-) evet hava güzel ama ben ofisdeyim ve çok yoğunum aysonu denetim var.akşamada hava soğur.sen bari benim yerime de çık gez kuzum

Mrb yektacım
Bugün evdeyim ben ev işi market çok yoruldum.senin kitabı okuyorum arada tekrardan tşk canımcım.yarın kardeşime gideceğim.eşim illaki k.v me gidelim diyor ama kardeşime giderim herhalde. O gitsin annişine.öyle işte monoton hayat

Mrb yektacım
Bugün evdeyim ben ev işi market çok yoruldum.senin kitabı okuyorum arada tekrardan tşk canımcım.yarın kardeşime gideceğim.eşim illaki k.v me gidelim diyor ama kardeşime giderim herhalde. O gitsin annişine.öyle işte monoton hayat
Gorusemiyoruz bu ara Mügüm , gule gule oku ne demek :KK51: Ben de senin kitabini okuyorum herkese anlatiyorum boyle boyle bir olaya girdik , benim kardesim olan kisi 5 tanesini birden yollamis diyorum ozeniyorlar aa ne guzel diyorlar :KK51:
Kaynana mi kardes miii , tabi ki kardes , kaynana beklesin :KK76:

günaydın :KK68:
öyle yorgunum ki anlatamam. sanki taş taşımışım :)
ctesi arkadaşla görüştük dün bütün gün yattım yuvarlandım hala yorgunum
kardeşcanımın gönderdiği kitabı okuyorum uçurtma avcısı
bir günde yarıladım nerdeyse
kitap nasıl derseniz of ki off yani

Son düzenleme:

deme yaa o kadar mı güzel :KK53: kendime de cep boyunu almıştım ama senin gönderdiklerin bittikden sonra mı okusam şeyy yok yok yağmurdan sonra bitmek üzere.arada uçurtma avcısını okuyayım dimi

deme yaa o kadar mı güzel :KK53: kendime de cep boyunu almıştım ama senin gönderdiklerin bittikden sonra mı okusam şeyy yok yok yağmurdan sonra bitmek üzere.arada uçurtma avcısını okuyayım dimi
sen bilirsin kuzum ama böyle daha hafif kitaplar okusan dahamı iyi olur acaba
bu biraz gerilimli :KK45:

sen bilirsin kuzum ama böyle daha hafif kitaplar okusan dahamı iyi olur acaba
bu biraz gerilimli :KK45:
aaaaa ama şimdi daha çok merak ettim ya neyse zaten olur olmaz şeylere ağlayasım geliyor,haklısın okumayayım şimdi. bende pazar günü sanki tatil değilmiş gibi sabah 8 de gözlerimi açtım ve daha uyuyamadım.9 da kahvaltıdaydık anlayacağınız.eşimin işi vardı,öğlene doğru çıktı,akşamüstü de o geldiğinde ben çok sıkılmıştım,sağolsun gezdik sonrasında.güzel bir akşamdı.işe dinlenmeye geldim anlayacağınız :)

aaaaa ama şimdi daha çok merak ettim ya neyse zaten olur olmaz şeylere ağlayasım geliyor,haklısın okumayayım şimdi. bende pazar günü sanki tatil değilmiş gibi sabah 8 de gözlerimi açtım ve daha uyuyamadım.9 da kahvaltıdaydık anlayacağınız.eşimin işi vardı,öğlene doğru çıktı,akşamüstü de o geldiğinde ben çok sıkılmıştım,sağolsun gezdik sonrasında.güzel bir akşamdı.işe dinlenmeye geldim anlayacağınız :)
gördüm resmini afiyet olsun
özendim şimdi sana, ben evde yalnız olsam hiç sıkılmam
alırım battaniyemi çayımı ya kitap okurum ya film izlerim yatarım oh
keyfini çıkar kız bebişin doğunca sen de özleyeceksin bu günleri :)

günaydın kızlar,haftanız güzel geçer inşallah.nasılsınız?

Günaydın canım ben iyim sen nasılsın ? Bebişte 2 gr. olmuş maşallah tombiş tombiş dogurursun inşallah ben tombiş bebekleri çok severim serapın bebekleri çok tatlı zaten ısırasım geliyo ekrandan :D

Günaydın canım ;)
Bende gelişme var biliyormusun :)

Selam kızlar;
Çok yoğunum, yorgunum, durgunum, pazartesi sabah mayışıklığı kalmadı üzerimde ama işte... Amalar...

Güzel bir şey oldu az evvel kardeşimin kargosunu aldım, mavişim çok teşekkür ediyorum canım öpüyorum seni kocaman... Birden ne kadar vahim durumda olduğumu bir kez daha anladım. Masamın üzerinde kargomu açmaya yer yok inanır mısın :)))))) hem biraz daha heyecan olsun sonra açacağım :)

Sende alınca yaz bana bugün ulaşır sanırım sana da :)

Selam kızlar;
Çok yoğunum, yorgunum, durgunum, pazartesi sabah mayışıklığı kalmadı üzerimde ama işte... Amalar...

Güzel bir şey oldu az evvel kardeşimin kargosunu aldım, mavişim çok teşekkür ediyorum canım öpüyorum seni kocaman... Birden ne kadar vahim durumda olduğumu bir kez daha anladım. Masamın üzerinde kargomu açmaya yer yok inanır mısın :)))))) hem biraz daha heyecan olsun sonra açacağım :)

Sende alınca yaz bana bugün ulaşır sanırım sana da :)

canım inşallah begenirsin yaa :) Bak hemen bende heyecanlandım :D Begencen mi korkusu var içimde :D

Back