• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

ben cumartesi de çalışıyorum :( bu yaşıma kadar hep cumartesileri çalıştım.nasıl bir lüks benim için bilemezsin cumartesi işe gitmemek...

kadındoğuma gittim hiçbir fiziksel sıkıntım yok psikolojada gitmekten korkuyorum :KK43: gururuma dokunuyor sanırım..
Neden gurur yapıyorsun cancağızım. Sen okumuş koca avukat olmuş aklı başında bir kadınsın böyle şeyin gururu mu olur? Sonra neden daha önce gitmemişim diye kafanı duvarlara vurursun. Yapma böyle lütfen. Evliliğini daha mutlu bir hale getirmek senin elinde ve kullanmıyorsun. Mutluluğun için dene lütfen.

Neden gurur yapıyorsun cancağızım. Sen okumuş koca avukat olmuş aklı başında bir kadınsın böyle şeyin gururu mu olur? Sonra neden daha önce gitmemişim diye kafanı duvarlara vurursun. Yapma böyle lütfen. Evliliğini daha mutlu bir hale getirmek senin elinde ve kullanmıyorsun. Mutluluğun için dene lütfen.

zaten eşime söz verdim.. eger adet günüme kadar halledemezsek adetimden sonra gidicem psikoloja.. azıcık zaman kazandım sanırım 5 şubata kadar vaktim var..:KK17::oops: Aslında 1 şubat bizim nişan günümüz mutluluga ilk adımımız keşke ona hediyem olsa şu hastalıgı yensem :(

Naber kizlar ya kac gundur giremedim , simdi okudum .
Napiyosunuzz kardesim ablam nasill azra2004 azra2004

bende kaç gündür bakıyorum yoksun iyi bir sebebi olmasına sevindim.
bugün malum karne günüydü azra ilk takdirini aldı.bizde burada bir avm var bütün gün oradaydık.Sinemaya falan gittik. hiç istemesemde animasyon izledik ama çok güzeldi. iyiki ona gitmişiz. 15 gün havalar güzel olursa işe götüreceğim Azrayı.
Evde tek kalabiliyor ama içim el vermiyor bütün gün yalnız bırakmaya. belki birazda k.v. de kalır.

Back