- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.881
günaydın
geldinmi kuzu
geldinmi kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın
geldinmi kuzu
iyiyim canım cuma yorgunluğu var iştegeldim,bir yarım saat işe geç kalsamda geldim .nasılsın canım?
iyiyiz canım sen nasılsın sesin çıkmıyorGünaydın kızlarrr :) nasılsınız bakalım..
ben 15 seneden fazladır çalışıyorum iş de değiştirdim ctesi hiç çalışmadım allaha şükürben cumartesi de çalışıyorum bu yaşıma kadar hep cumartesileri çalıştım.nasıl bir lüks benim için bilemezsin cumartesi işe gitmemek...
iyiyiz canım sen nasılsın sesin çıkmıyor
varmı gelişme?
yok yahu ne gezer
Günaydın fıstıklar :)
Sencede doktora gitmenin zamanı gelmedi mi şulecim?
Neden gurur yapıyorsun cancağızım. Sen okumuş koca avukat olmuş aklı başında bir kadınsın böyle şeyin gururu mu olur? Sonra neden daha önce gitmemişim diye kafanı duvarlara vurursun. Yapma böyle lütfen. Evliliğini daha mutlu bir hale getirmek senin elinde ve kullanmıyorsun. Mutluluğun için dene lütfen.kadındoğuma gittim hiçbir fiziksel sıkıntım yok psikolojada gitmekten korkuyorum gururuma dokunuyor sanırım..
Neden gurur yapıyorsun cancağızım. Sen okumuş koca avukat olmuş aklı başında bir kadınsın böyle şeyin gururu mu olur? Sonra neden daha önce gitmemişim diye kafanı duvarlara vurursun. Yapma böyle lütfen. Evliliğini daha mutlu bir hale getirmek senin elinde ve kullanmıyorsun. Mutluluğun için dene lütfen.
nerelerdesin canım halin keyfin iyimi
Iyiyim cok sukur , cok yakin arkadasim geldi onlarla birlikteydim , bebeginin de mevludu vardi , Hakkaride yasiyorlar senede 1 kere gorusebiliyoruz o yuzden suyunu cikariyoruznerelerdesin canım halin keyfin iyimi
Ben de sizi ozledim ya , iki arada bir derede acip okumazsam eksik kaliyor icimde birseynerelerdesin sen yahuu ... özledikk