- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.801
gözün aydın canımgünaydın hatun kişiler,az önce doktordan geldim ve şu yaşıma kadar duyduğum en güzel sesi duydum ; pıt pıt pıt pıt...
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın canımgünaydın hatun kişiler,az önce doktordan geldim ve şu yaşıma kadar duyduğum en güzel sesi duydum ; pıt pıt pıt pıt...
sağolasın canım,normal şartlarda 11 eylül doğum tarihi ama bende aslan burcu olsun isterim.bu arada benim aklımda gül de ama bir haber alamadım henüz .inşallah iyidir durumlar
tamam canım haber verir herhalde yğundur belkiarıyorum telefonunu ama hat geçici olarak kullanım dışı diyor anlamadım
Gunaydin kardeslerrrr , Gul neden hastaneye yatacakmis yine kacirdim olaulari
aslan burcu çok güzel liider ruhlu en kötü burç kendi burcum boğa hiç bir özelliği güzel değil. tembel burç kıskanç ezik
tamam canım haber verir herhalde yğundur belki
nasılsın kardeşim.durumlar nasıl obsesif miydi devam ediyor mu nasıl oldun.Bak Şule ye sürekli destek oluyoruz sende yaz sanada destek olalım. onun dışında neler yapıyorsun okuyor musun kitaplarını.ben yarın Fİ ye başlayacağım.
dün azra İngilizce sınavından 90 almış bütün sınıf dökülmüş. 1 alanlar bile varmış. anne hiç sevinmiyorsun dedi. olur mu dedim. Bak Sana Yekta neler göndermiş dedim. senin Haribolarla gönlünü aldım. çok sevindi.
en kötü burç benim ikizler çok konuşur ve çift karakterlidir aglarken güler gülerken ağlar saatim saatimi tutmaz dün oldugu gibi :) sabah eşimi elime geçirsem bir kaşık suda bogcaktım ama akşam onun için hazırlık yaptım böyle işte
öyle deme canım,benim annem,babam ,eşim boğa burcu.ben severim boğaları.bir kere çok merhametli olurlar o bile yeter benceaslan burcu çok güzel liider ruhlu en kötü burç kendi burcum boğa hiç bir özelliği güzel değil. tembel burç kıskanç ezik
sağolasın canım benim. kitabın ne alemde bitti mi? yarın kargoya vereceğim kitabını.gözün aydın canım
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
bilmem mi eşim ikizler aynen dediklerin. ben ne istersem tersini söyler. bende birşey istediğim zaman çok hevesli görünmem istemiyormuş gibi yaparım.bu sefer o ısrar eder. örneğin tatil vs.çok isterim gitmek ama önemsemez görünürüm onun tepkisini ölçerim. Böylece genelde oltaya gelir. öylede ömür geçer mi ama alışınca geçiyor.
boğaların kimseye zararı yok zaten tüm zararı kendilerine .
Gülü bende merak ediyorum. Haber verir bize gelince. İnşallah bişeycik çıkmaz iyiy olur.
Şule o kitap bitecek sakın yarıda bırakma Belkide sana yardımcı olacak o kitap.
Dogru onu biliyordum ama yatiş olayini bilmiyordum , insallah iyidir durumu...canım gül ayak parmağından bir operasyon geçirdi ama turnikeyi ayağında unutmuşlar.pansuman için gittiğinde farkedilmiş,parmağı morarmış,ayağıda şişmişti.doktor yatış verebilirdi onun için merak ettik
ee şey bitti desem yalan olacaksağolasın canım benim. kitabın ne alemde bitti mi? yarın kargoya vereceğim kitabını.
ablasını senin kadar çok seveni görmedim kuzum :)Dogru onu biliyordum ama yatiş olayini bilmiyordum , insallah iyidir durumu...
Bu arada benim ablam da 11 eylul dogumlu basak burcu , o da basak olur ne guzel
ee şey bitti desem yalan olacak
bitmedi ama bitecek ah bir elime alabilsem
öyle deme canım,benim annem,babam ,eşim boğa burcu.ben severim boğaları.bir kere çok merhametli olurlar o bile yeter bence
sağolasın canım benim. kitabın ne alemde bitti mi? yarın kargoya vereceğim kitabını.
öyle deme canım,benim annem,babam ,eşim boğa burcu.ben severim boğaları.bir kere çok merhametli olurlar o bile yeter bence
sağolasın canım benim. kitabın ne alemde bitti mi? yarın kargoya vereceğim kitabını.
Ayy yerim onu ya sevinmis mi cok mutlu oldum ne guzel Ingiluzceye hep agirlik versin masallah , bu zamanda lazim gelecegi icin arti olur ne guzel.aslan burcu çok güzel liider ruhlu en kötü burç kendi burcum boğa hiç bir özelliği güzel değil. tembel burç kıskanç ezik
tamam canım haber verir herhalde yğundur belki
nasılsın kardeşim.durumlar nasıl obsesif miydi devam ediyor mu nasıl oldun.Bak Şule ye sürekli destek oluyoruz sende yaz sanada destek olalım. onun dışında neler yapıyorsun okuyor musun kitaplarını.ben yarın Fİ ye başlayacağım.
dün azra İngilizce sınavından 90 almış bütün sınıf dökülmüş. 1 alanlar bile varmış. anne hiç sevinmiyorsun dedi. olur mu dedim. Bak Sana Yekta neler göndermiş dedim. senin Haribolarla gönlünü aldım. çok sevindi.
sorun zaten o canım fazla merhametliyiz.Dün cebimde 20 tl para var. bir kadın işyerini geziyorıvır zıvır birşeyler satıyor.rus asıllı benimde hiç sattılarına ihtiyacım yok yani.rus asıllı ülke çökmüş
benim sorunum zaten o fazla gereksiz merhametliyiz. ben bir ay kartlarımı tam yatırmam ama giderim abuksubuk bağış yaparım. geçen 100 tllik sokak hayvanlarına mama yardımı yaptım.sanki dünya zenginiyim.2 lira kenara koyamam illaki dağıtırım.benimde huyum böyle.
Ben de sevmefim o kitabi ya , okumadim biraktimama sapık supuk ya bana hitap etmiyor
Ben de sevmefim o kitabi ya , okumadim biraktim
Ayyy sevilmez mi hic , cok duskunum sevdiklerime aileme cok sevisken birseyim ya sirnasikablasını senin kadar çok seveni görmedim kuzum :)
Ayni ben , fazla merhametimden zarar gordugum cok oldu malesef ama napalim , obsesif kompulsif bozuklik evet , ilacimi kullaniyorum kafam daha rahat cok sukur annemler de cok yardimci oluyor sagolsun kafami taktigim seyi duyunca hemen tekrar yikiyor , yapiyor canim benimsorun zaten o canım fazla merhametliyiz.Dün cebimde 20 tl para var. bir kadın işyerini geziyorıvır zıvır birşeyler satıyor.rus asıllı benimde hiç sattılarına ihtiyacım yok yani.rus asıllı ülke çökmüş
benim sorunum zaten o fazla gereksiz merhametliyiz. ben bir ay kartlarımı tam yatırmam ama giderim abuksubuk bağış yaparım. geçen 100 tllik sokak hayvanlarına mama yardımı yaptım.sanki dünya zenginiyim.2 lira kenara koyamam illaki dağıtırım.benimde huyum böyle.