• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

sağolasın canım,normal şartlarda 11 eylül doğum tarihi ama bende aslan burcu olsun isterim.bu arada benim aklımda gül de ama bir haber alamadım henüz .inşallah iyidir durumlar

aslan burcu çok güzel liider ruhlu en kötü burç kendi burcum boğa hiç bir özelliği güzel değil. tembel burç kıskanç ezik

arıyorum telefonunu ama hat geçici olarak kullanım dışı diyor anlamadım :KK43:
tamam canım haber verir herhalde yğundur belki

Gunaydin kardeslerrrr , Gul neden hastaneye yatacakmis yine kacirdim olaulari

nasılsın kardeşim.durumlar nasıl obsesif miydi devam ediyor mu nasıl oldun.Bak Şule ye sürekli destek oluyoruz sende yaz sanada destek olalım. onun dışında neler yapıyorsun okuyor musun kitaplarını.ben yarın Fİ ye başlayacağım.
dün azra İngilizce sınavından 90 almış bütün sınıf dökülmüş. 1 alanlar bile varmış. anne hiç sevinmiyorsun dedi. olur mu dedim. Bak Sana Yekta neler göndermiş dedim. senin Haribolarla gönlünü aldım. çok sevindi.

aslan burcu çok güzel liider ruhlu en kötü burç kendi burcum boğa hiç bir özelliği güzel değil. tembel burç kıskanç ezik

nasılsın kardeşim.durumlar nasıl obsesif miydi devam ediyor mu nasıl oldun.Bak Şule ye sürekli destek oluyoruz sende yaz sanada destek olalım. onun dışında neler yapıyorsun okuyor musun kitaplarını.ben yarın Fİ ye başlayacağım.
dün azra İngilizce sınavından 90 almış bütün sınıf dökülmüş. 1 alanlar bile varmış. anne hiç sevinmiyorsun dedi. olur mu dedim. Bak Sana Yekta neler göndermiş dedim. senin Haribolarla gönlünü aldım. çok sevindi.

en kötü burç benim ikizler :D çok konuşur ve çift karakterlidir aglarken güler gülerken ağlar :D saatim saatimi tutmaz :D dün oldugu gibi :) sabah eşimi elime geçirsem bir kaşık suda bogcaktım ama akşam onun için hazırlık yaptım böyle işte :D

Gülü bende merak ediyorum. Haber verir bize gelince. İnşallah bişeycik çıkmaz iyiy olur.

Şule o kitap bitecek sakın yarıda bırakma En Büyük KK Belkide sana yardımcı olacak o kitap.

en kötü burç benim ikizler :D çok konuşur ve çift karakterlidir aglarken güler gülerken ağlar :D saatim saatimi tutmaz :D dün oldugu gibi :) sabah eşimi elime geçirsem bir kaşık suda bogcaktım ama akşam onun için hazırlık yaptım böyle işte :D

bilmem mi eşim ikizler aynen dediklerin. ben ne istersem tersini söyler. bende birşey istediğim zaman çok hevesli görünmem istemiyormuş gibi yaparım.bu sefer o ısrar eder. örneğin tatil vs.çok isterim gitmek ama önemsemez görünürüm onun tepkisini ölçerim. Böylece genelde oltaya gelir. öylede ömür geçer mi ama alışınca geçiyor.

boğaların kimseye zararı yok zaten tüm zararı kendilerine .

öyle deme canım,benim annem,babam ,eşim boğa burcu.ben severim boğaları.bir kere çok merhametli olurlar o bile yeter bence ;)
gözün aydın canım
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
sağolasın canım benim. kitabın ne alemde bitti mi? yarın kargoya vereceğim kitabını.

bilmem mi eşim ikizler aynen dediklerin. ben ne istersem tersini söyler. bende birşey istediğim zaman çok hevesli görünmem istemiyormuş gibi yaparım.bu sefer o ısrar eder. örneğin tatil vs.çok isterim gitmek ama önemsemez görünürüm onun tepkisini ölçerim. Böylece genelde oltaya gelir. öylede ömür geçer mi ama alışınca geçiyor.

boğaların kimseye zararı yok zaten tüm zararı kendilerine .

hihihihih :D bende öle :D huyum kurusun ama ne yapım

Gülü bende merak ediyorum. Haber verir bize gelince. İnşallah bişeycik çıkmaz iyiy olur.

Şule o kitap bitecek sakın yarıda bırakma En Büyük KK Belkide sana yardımcı olacak o kitap.

ama sapık supuk ya bana hitap etmiyor :D

canım gül ayak parmağından bir operasyon geçirdi ama turnikeyi ayağında unutmuşlar.pansuman için gittiğinde farkedilmiş,parmağı morarmış,ayağıda şişmişti.doktor yatış verebilirdi onun için merak ettik
Dogru onu biliyordum ama yatiş olayini bilmiyordum , insallah iyidir durumu...
Bu arada benim ablam da 11 eylul dogumlu basak burcu , o da basak olur ne guzel:KK51:

öyle deme canım,benim annem,babam ,eşim boğa burcu.ben severim boğaları.bir kere çok merhametli olurlar o bile yeter bence :KK66:

sağolasın canım benim. kitabın ne alemde bitti mi? yarın kargoya vereceğim kitabını.

sorun zaten o canım fazla merhametliyiz.Dün cebimde 20 tl para var. bir kadın işyerini geziyorıvır zıvır birşeyler satıyor.rus asıllı benimde hiç sattılarına ihtiyacım yok yani.rus asıllı ülke çökmüş
öyle deme canım,benim annem,babam ,eşim boğa burcu.ben severim boğaları.bir kere çok merhametli olurlar o bile yeter bence :KK66:

benim sorunum zaten o fazla gereksiz merhametliyiz. ben bir ay kartlarımı tam yatırmam ama giderim abuksubuk bağış yaparım. geçen 100 tllik sokak hayvanlarına mama yardımı yaptım.sanki dünya zenginiyim.2 lira kenara koyamam illaki dağıtırım.benimde huyum böyle.

Ayy yerim onu ya sevinmis mi cok mutlu oldum ne guzel Ingiluzceye hep agirlik versin masallah , bu zamanda lazim gelecegi icin arti olur ne guzel.
Kitaplarimi severek okuyorum engelliler bitti , eskiya aska basluyorum

sorun zaten o canım fazla merhametliyiz.Dün cebimde 20 tl para var. bir kadın işyerini geziyorıvır zıvır birşeyler satıyor.rus asıllı benimde hiç sattılarına ihtiyacım yok yani.rus asıllı ülke çökmüş

benim sorunum zaten o fazla gereksiz merhametliyiz. ben bir ay kartlarımı tam yatırmam ama giderim abuksubuk bağış yaparım. geçen 100 tllik sokak hayvanlarına mama yardımı yaptım.sanki dünya zenginiyim.2 lira kenara koyamam illaki dağıtırım.benimde huyum böyle.

çok güzel bir huy ama ne güzel.. Keşke bende hayvanları sevebilsem :KK51:

kızlar sizlerde buraya yazın bu ay kaç kitap okudugunuzu :) Ay sonunda hediye var

Ayni ben , fazla merhametimden zarar gordugum cok oldu malesef ama napalim , obsesif kompulsif bozuklik evet , ilacimi kullaniyorum kafam daha rahat cok sukur annemler de cok yardimci oluyor sagolsun kafami taktigim seyi duyunca hemen tekrar yikiyor , yapiyor canim benim

Back