- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.821
birinin nazarı değdi ben böyle değildim sonradan oldumkitapsever ama kitap okumaz
Biz senin kadar okuyamiyoruz ki yahu sen kendi kendine alacaksin bence hediyeyikızlar sizlerde buraya yazın bu ay kaç kitap okudugunuzu :) Ay sonunda hediye var
birinin nazarı değdi ben böyle değildim sonradan oldum
Biz senin kadar okuyamiyoruz ki yahu sen kendi kendine alacaksin bence hediyeyi
Ben de cok okuyamiyorumbirinin nazarı değdi ben böyle değildim sonradan oldum
Oyle oldu valla , ama olsun ne guzel arkadas olduk hihhiiben hariçbeni geçen yok ki tembel bizim topik
Oyle oldu valla , ama olsun ne guzel arkadas olduk hihhii
haftasonum misafirle geçti
dün oğlum hastaydı her gün bir engel çıkıyor
şöyle bol bol vaktim olması lazım evde ayaklarımı uzatıp sessiz ortamda okumam lazım
arabada falan okuyamıyorum başım dönüyor midem bulanıyor
akşamları yemekten sonrada yasin okuyorum burdaki arkadaşlarla paylaşıyoruz 41 yasini
aa bir dakika kutsal kitap okuyorumsayılmazmı :)
ben hariçbeni geçen yok ki tembel bizim topik
senin gibisini görmedim zaten,ne ara uyuyorsun,yemek yiyorsun sen?ben hariçbeni geçen yok ki tembel bizim topik
ee şey bittidesem yalan olacak
bitmedi ama bitecekah bir elime alabilsem
sorun zaten o canım fazla merhametliyiz.Dün cebimde 20 tl para var. bir kadın işyerini geziyorıvır zıvır birşeyler satıyor.rus asıllı benimde hiç sattılarına ihtiyacım yok yani.rus asıllı ülke çökmüş
senin gibisini görmedim zaten,ne ara uyuyorsun,yemek yiyorsun sen?
atlante hediyesini sana hazırlasın.sende süper okuyorsun ben 4 kitapta kalıyorum kaç aydır.Ben 4 tane okudum tembel değilim
çok hüzünlü evet arkasındanda bin muhteşem güneşi okuma hemen ara ver biraz o yazara yoksa psikolojin çöker
bilmiyorum çok önyargılıyım kitaba yaa50 sayfa filan okudum sarmadı pek ama kalın kitaplarda bana hep böyle olur başı sıkıcı gelir ilk 100 sayfayı okusaydım gerisi hemen gelir ama okuyamadım onun üstüne 2 tane kitap bitirdim
Bin muhteşem güneşi daha önce okudum canım.
yok yok devam et eğer cinsellikten boğulmazsan konusu, anlattığı aşk gayet güzel yani :)
günaydın canım nasılsıngünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?