- 4 Kasım 2014
- 788
- 460
- 108
- 33
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.781
Ay yapin ya ne guzel , toplu fotografinizi da koyarsiniz Aysegulle biz de bakariz melul melulHavalar düzelince bir plan yapıcaz inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yapin ya ne guzel , toplu fotografinizi da koyarsiniz Aysegulle biz de bakariz melul melulHavalar düzelince bir plan yapıcaz inşallah :)
Ay yapin ya ne guzel , toplu fotografinizi da koyarsiniz Aysegulle biz de bakariz melul melul
Gercekten ya beb isterim , isyerinin adresini de ondan sormustum birgun ugrarim da goruruz birbirimizi diye , havalar isinsin tabi biraz , bebisi usutmeyelimbizde buluşur ,denize nazır kahvemizi içer fotoğrafımızı koyarız artık,ne yapalım.havalar azcık düzelsinde.yakın yer olsa hadi halk bizde gidelim derdim yada bekar olsam kesin giderdim kessinn ve senide sürüklerdim
Bu aralar nedense işlerim hiç bitmiyor yeterince zaman ayıramıyorum sizlere kusura bakmayın. İyiyim yektam çok şükür.
İlk okuduğum kitabı hatırlamıyorum ama bir genç kızın gizli defterini (son kitap hariç) ve parfüm reyonunu severek okumuştum :)
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
1-Aynı yıldızın altında
2-Abim deniz
3-Gündüz sefası
4-Gece yolu
5-Eğer yaşarsam
6-Papatya falı hep ayrılık diyor (şiir)
2015 Ocak-6
Devam eden kitap : Grinin elli tonu sanırım yarıda bırakıcam
Günaydınnn kitap kurtlarım :)
Çook yoğunum çook ama kardeşimle iletişimdeyiz ve ilk hediye kitaplarımız için dün sözleştik... Hepinizi öpüyorum iyi bakın kendinize.
2015/4 Knut Hamsun - Açlık bitti ve Uçurtma Avcısına başladım ama çok hüzünlü çokk
Günaydınnnnn kardeşcan,
Hayırdır neden yarıda bırakıyorsunnn
günaydın cnaım nasılsın :)günaydınn
Günaydın arkadaşlar
Telefonumu evde unutmuşum laptobu taşıyorum işyerine götür getir onun telaşıyla unuttum telefonu
neyse yapacak bişey yok. arada uğrarım buraya.öpüldünüz.
Gülden haber alırsanız yazın nasıl oldu yatacak mı hastaneye onu merak ettim
İyiyim canım sen nasılsıngünaydın cnaım nasılsın :)
İyiyim canım sen nasılsın
günaydın hatun kişiler,az önce doktordan geldim ve şu yaşıma kadar duyduğum en güzel sesi duydum ; pıt pıt pıt pıt...
Çok sevindim canım ağustos doğumlu falan olacak galiba aslan burcu olur.
İnşallah en kısa zamanda şu bulantılardan da kurtulursun.
sağolasın canım,normal şartlarda 11 eylül doğum tarihi ama bende aslan burcu olsun isterim.bu arada benim aklımda gül de ama bir haber alamadım henüz .inşallah iyidir durumlar
canım gül ayak parmağından bir operasyon geçirdi ama turnikeyi ayağında unutmuşlar.pansuman için gittiğinde farkedilmiş,parmağı morarmış,ayağıda şişmişti.doktor yatış verebilirdi onun için merak ettikGunaydin kardeslerrrr , Gul neden hastaneye yatacakmis yine kacirdim olaulari