• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

mERHABALAR KIZLARR :KK66:

haftasonu köyde Eger yaşarsam adlı kitabı okudum, bitirdim ama değişikti dili çok sade ve sanki ortaokul öğrencisine hitap ediyor gibiydi yani sadece okumak için okudum kitapliğimda okunmamış durmasın diye.. Konusu Kazada anne,baba ve kardeşini kaybediyor kendisi yogunbakımda yatıyor ve ruhu çıkıp dolaşıyor dışarda onu bekleyenlerin yanına filan gidiyor.. Masalımsı bir kitaptı ama bilgelerin okuyacagı türden değildi :D

Ayrıca Bu 2015in 5ci kitabıydı aynı zamanda Grinin 50 tonu devam ediyor :KK66:

günaydın bayanlar iyi haftalar
yektanın hediyesine kavuştum.3 gün işe gitmeyince.geç oldu.
kitaplar için çıldırıyordum çok merak ettiğim kitaplardı. kupa çok makbule geçti. işyerinde kağıt bardak kullanmaktan bıkmıştım. haribolara deli olurum çok severim.

hediyelerin o kadar denk düştü ki anlatamam çok mutlu oldum canım.haftaya çok güzel bir başlangıç yaptım

Eklentiler

• IMG_2373.JPG
    IMG_2373.JPG
    174,1 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_2375.JPG
    IMG_2375.JPG
    132,8 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar haydii herkes ilk okudugu kitabı yazsın kitap okumaya hangi kitapla başladınız ? :D

mabel mabel Dea-tacita Dea-tacita @kedifatos Mata Hari Mata Hari azra2004 azra2004 Love of Coffee Love of Coffee Coffee z_e_l_i_s z_e_l_i_s kitapseverim kitapseverim moonserose moonserose @lorin62 @LiaDvesa

önce ben başlayayım :KK66:

İlk okudugum kitap Cin ali ve Ayşegül serisinden sonra tabiki :)

Parfüm reyonu diye bir hikaye kitabıydı hiç unutmuyorum bir kız arkadaşına hediye almak için tam alışveriş merkezini kapanış saatinde içeri girer ve kapılar üstüne kapanır tüm geceyi parfüm reyonunda geçirir :KK66: Ve onun devamında Ömer Seyfettin kitaplarını okudugumu hatırlıyorum.. Roman olarakta bir çok kişinin kitaplara başlama sebebi olarak tabiki bende o dönemin çocuk/genç lerindendim İPEK ONGUN-BİR GENÇ KIZIN GİZLİ DEFTERİ serisi 6-7 kitaptı sanırım hepsini bir kaç ayda okumuştum ve İpek onguna ulaşmaya çalışıp lütfen devamını yaz demeyi kafaya koymuştum ve bir gün bir mail adresi buldum ve mail cekmiştim oda devamının gelecegini şuanda basım aşamasında oldugu söylemişti ve adresimi istemişti.. Aradan 2 ay sonra İpek ongun imzalı Bir genç kızın defterinin 5. kitabı İşte Hayat kitabı gelmişti ayyy.. O kadar mutlu olmuştum kiii anlatılmaz yaşanır sanırım :KK51::KK51:Hoppa

kitaplar için çıldırıyordum çok merak ettiğim kitaplardı. kupa çok makbule geçti. işyerinde kağıt bardak kullanmaktan bıkmıştım. haribolara deli olurum çok severim.

hediyelerin o kadar denk düştü ki anlatamam çok mutlu oldum canım.haftaya çok güzel bir başlangıç yaptım

Yektanın kesesine bereket , sanada hayırlı olsun demek istedim canım benim güle güle oku ;) Hediyelerinide güle güle kullan :)

Güle güle kullan kupanı canım, ne güzel düşünmüşsün yekta bayıldım kupaya :KK36:

ben bu gidişle hedefimi yapamayacağım sanırım :( bu bulantılar yaşam kalitemi iyice düşürdü.bulantı bitince de sayıklama başlıyor.günde bir iki sayfa ancak okuyabiliyorum uffffffffff

Kızlar haydii herkes ilk okudugu kitabı yazsın kitap okumaya hangi kitapla başladınız ? :D

mabel mabel Dea-tacita Dea-tacita @kedifatos Mata Hari Mata Hari azra2004 azra2004 Love of Coffee Love of Coffee Coffee z_e_l_i_s z_e_l_i_s kitapseverim kitapseverim moonserose moonserose @lorin62 @LiaDvesa

Parfüm reyonu diye bir hikaye kitabıydı hiç unutmuyorum bir kız arkadaşına hediye almak için tam alışveriş merkezini kapanış saatinde içeri girer ve kapılar üstüne kapanır tüm geceyi parfüm reyonunda geçirir :KK66: Ve onun devamında Ömer Seyfettin kitaplarını okudugumu hatırlıyorum.. Roman olarakta bir çok kişinin kitaplara başlama sebebi olarak tabiki bende o dönemin çocuk/genç lerindendim İPEK ONGUN-BİR GENÇ KIZIN GİZLİ DEFTERİ serisi 6-7 kitaptı sanırım hepsini bir kaç ayda okumuştum ve İpek onguna ulaşmaya çalışıp lütfen devamını yaz demeyi kafaya koymuştum ve bir gün bir mail adresi buldum ve mail cekmiştim oda devamının gelecegini şuanda basım aşamasında oldugu söylemişti ve adresimi istemişti.. Aradan 2 ay sonra İpek ongun imzalı Bir genç kızın defterinin 5. kitabı İşte Hayat kitabı gelmişti ayyy.. O kadar mutlu olmuştum kiii anlatılmaz yaşanır sanırım :KK51::KK51:Hoppa

Ben Cin Aliden sonra uzun bir ara verdim galiba hatırlamıyorum :)

Güle güle kullan kupanı canım, ne güzel düşünmüşsün yekta bayıldım kupaya :KK36:

ben bu gidişle hedefimi yapamayacağım sanırım :KK43: bu bulantılar yaşam kalitemi iyice düşürdü.bulantı bitince de sayıklama başlıyor.günde bir iki sayfa ancak okuyabiliyorum uffffffffff

Bende kupaya bayıldım Samsun uzak ama herkesin görmesi gereken bir şehir.Kurtuluş savaşımız başladığı yer. l Samsunlu olmak ayrı güzeldir.

Canım sağlık olsunda boşver kitabı umarım geçer kısa bir sürede bulantıların

ben cin ali ve ayşegülün tüm serilerini okudum.hatta o kitabın bana yazıldığını düşünüyordum :) sonra ömer seyfettinin bütün kitaplarını okudum,en çok kaşağıdan etkilenmiştim. birde fareler ve insanlar dan.bir tarza bağlı kalmadan okudum hep,ahmet altan da okudum elif şafak da alparslan türkeş de okudum aziz nesinde...beni lisanı en çok etkileyen elif şafak olmuştur.şemspare hariç tüm kitaplarını okudum

Bende kupaya bayıldım Samsun uzak ama herkesin görmesi gereken bir şehir.Kurtuluş savaşımız başladığı yer. l Samsunlu olmak ayrı güzeldir.

Canım sağlık olsunda boşver kitabı umarım geçer kısa bir sürede bulantıların

inşallah geçer canım.samsun u bende çok severim.gelmeyi düşünürseniz seve seve misafir ederim sizi,gelin buyrun samsunu beraber gezelim ;)

inşallah geçer canım.samsun u bende çok severim.gelmeyi düşünürseniz seve seve misafir ederim sizi,gelin buyrun samsunu beraber gezelim :KK66:
canım eksik olma sende İstanbul a gelirsen inş bolbol gezeriz bende seve seve misafir ederim canım
Tabii teklifim herkes için geçerli arkadaşlar.

ben cin ali ve ayşegülün tüm serilerini okudum.hatta o kitabın bana yazıldığını düşünüyordum :) sonra ömer seyfettinin bütün kitaplarını okudum,en çok kaşağıdan etkilenmiştim. birde fareler ve insanlar dan.bir tarza bağlı kalmadan okudum hep,ahmet altan da okudum elif şafak da alparslan türkeş de okudum aziz nesinde...beni lisanı en çok etkileyen elif şafak olmuştur.şemspare hariç tüm kitaplarını okudum
Elif şafak hiç okumadım ben sanırım o_O

canım eksik olma sende İstanbul a gelirsen inş bolbol gezeriz bende seve seve misafir ederim canım
Tabii teklifim herkes için geçerli arkadaşlar.
Ayy inşallah ben gelmeyi çok istiyorum sizlerle buluşmayı... Ve hayalimdeki sen Twiterdeki tweetlerini heyecanlı, bazen sinirli, bazen ülkesine üzülen ve sessiz kalmayan seninle yoldaş yemini etmek istedim biran.. ;)

Ayy cok mutlu oldum begenmene , gule gule eskit , haftaya guzel baslangic yapmana da cok sevindim , simitle cekmissin bir de fotografi cok tatli :KK51:
Haribolari cocuk ruhlu oldugun icin sana , tokalari da Azra icin gonderdim :KK16:

Ben

Ben Cocuk Kalbi ni okumustum ogretmenim vermisti ilkokulda , ne guzel aniymis ya gercekten o anlar anlatilmaz yasanir degisik bir duygu . Ben de bir kere Yok Boyle Dans taki hiphop egitmeni vardi hani dansci unlu , Bahadir Efe , ona twitterdan yazmistim haftaya tango koreografisini siz yapsaniz keske falan yazmistim , bir sarki onermistim . Aa cok guzel , neden olmasin yazmisti. Sanki cokbuyuk birsey :KK70:
Ama cok mutlu olmustum hihihih :KK22:

Bu aralar nedense işlerim hiç bitmiyor yeterince zaman ayıramıyorum sizlere kusura bakmayın. İyiyim yektam çok şükür.

İlk okuduğum kitabı hatırlamıyorum ama bir genç kızın gizli defterini (son kitap hariç) ve parfüm reyonunu severek okumuştum :)

Bu aralar nedense işlerim hiç bitmiyor yeterince zaman ayıramıyorum sizlere kusura bakmayın. İyiyim yektam çok şükür.

İlk okuduğum kitabı hatırlamıyorum ama bir genç kızın gizli defterini (son kitap hariç) ve parfüm reyonunu severek okumuştum :)
Olsun ya Serom hepimiz zaman zaman yogun oluyoruz , giremiyoruz ama neredeyse hepiniz Istanbulda ya , niye gorusmuyirsunuz hic merak etmiyormysunuz birbirinuzi :KK55::KK55:

Back