- 4 Kasım 2014
- 788
- 460
- 108
- 33
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.741
Caysiz olmaaaz ben de cok icerim , sen de cek koyde fotograf atarsin bizeOff ne çok severdim çayı,ne de güzel içerdim normalde... sağol canım çayı içmiş kadar oldum.bizde yarın eşimin köyüne gideceğiz inşallah.bizim köy çok yakın merkeze,10 dakikada varıyoruz.sizinki uzak mı canım?
Koyde bize fotograf ceeek Şuşu gelince atarsin
Off ne çok severdim çayı,ne de güzel içerdim normalde... sağol canım çayı içmiş kadar oldum.bizde yarın eşimin köyüne gideceğiz inşallah.bizim köy çok yakın merkeze,10 dakikada varıyoruz.sizinki uzak mı canım?
Hadi gozlerin aydin olsunn biz de optukMerhaba bayanlar
Bizim Oğlanın aşısı vardı. Vet e gittik geldik.gözlüğümede Kavuştum çok şükür.bugün temizlik yapacağım sonra kitap okurum .Öptüm bol bol
tamam çekerim canım :)
bizimkide 10 dakika ama pek gitmek istemiyorum ya sıkılıyorum köydeama eşimin hatırına gidiyorum.. Neyseki kaynanamla kayınbaba kafa dengi karışmazlar etmezler birşeye
Merhaba bayanlar
Bizim Oğlanın aşısı vardı. Vet e gittik geldik.gözlüğümede Kavuştum çok şükür.bugün temizlik yapacağım sonra kitap okurum .Öptüm bol bol
Sağolun kızlarbende sıkılıyorum ama mecbur gidiyoruz.birde sıkılıyorlar evde ,yanlarına gitmemiz mutlu ediyor onları.zaten hiçbişey yaptırmıyorlar bana sağolsunlar.
gözünaydın canım,bende yarın temizlik yapacağım ayy pardon eşime yaptıracağım
Sağolun kızlar
Eşinin sana yardım etmesi ne kadar incelik bizimki arada yemeğe yardım eder 40 yılda bir oda.onun dışında hiç işi olmaz temizlikle
Kiz ne oldu ayagina kacirmisim ben , gecmis olsun cok yaKızlar ayağımın şişmesini falan dinlemedim PC keyfine geçtim. Aslında niye kucağıma alıp laptopumu diye düşündüm bir an sonra anladım,canım burnumdaydı kızımı bile alamıyordum ki kucağıma...
Aslında niyetim sınav giriş yerime bakıp çıkmaktı ama ne çok özlemişim KK ' yı...
Yarın sabah kontrolüm var yine.. Umarım her şey yolundadır.. Öpücükler herkese...
Kiz ne oldu ayagina kacirmisim ben , gecmis olsun cok ya
Anaaa cok gecmis olsun ya o ne demek oluyor ki , uyusturup mu yaptilar assss icim sey olduCanım tırnak yatağı operasyonu geçirdim, geçirmez olaydım. Bir sürü iş geldi başıma... Hala yere basamıyorum, koltuk değneğine kadar vardı iş.. İlk günlere göre ağrı azaldı ama bu defa da balon gibi şişti ayağım. Bakalım ne olcak yarın dr görünce..
Uyuşturdular da benim durum biraz karıştı. Operasyon bitip parmağımı sarıp sarmaladıkları sırada hemşire turnike unutmuş parmağımda. Yani tırnağa kan gitmesin diye parmak dibinden iyice sıkmışlar. Bu halde iki gün kaldı. İlk pansuman için açıldığında kan gitmemiş mor otesi renkte bir parmak... Uyuşmuş bir halde...Anaaa cok gecmis olsun ya o ne demek oluyor ki , uyusturup mu yaptilar assss icim sey oldu
Hay Allah ya cok gecmis olsun gercekten , sonuctan bizleri de haberdar et , insallah cabucak iyilesirsin...Uyuşturdular da benim durum biraz karıştı. Operasyon bitip parmağımı sarıp sarmaladıkları sırada hemşire turnike unutmuş parmağımda. Yani tırnağa kan gitmesin diye parmak dibinden iyice sıkmışlar. Bu halde iki gün kaldı. İlk pansuman için açıldığında kan gitmemiş mor otesi renkte bir parmak... Uyuşmuş bir halde...
1 hafta oldu, parmağıma his hala gelmedi... Dr düzelecek diyor sürekli... Kangrenden kurtuldun diyor da.. Umarım kurtulmuşumdur... Normal operasyonun yaralarından hariç bir de turnikenin bıraktığı yaralar ve su toplamaları fln var..
Uyuşturdular da benim durum biraz karıştı. Operasyon bitip parmağımı sarıp sarmaladıkları sırada hemşire turnike unutmuş parmağımda. Yani tırnağa kan gitmesin diye parmak dibinden iyice sıkmışlar. Bu halde iki gün kaldı. İlk pansuman için açıldığında kan gitmemiş mor otesi renkte bir parmak... Uyuşmuş bir halde...
1 hafta oldu, parmağıma his hala gelmedi... Dr düzelecek diyor sürekli... Kangrenden kurtuldun diyor da.. Umarım kurtulmuşumdur... Normal operasyonun yaralarından hariç bir de turnikenin bıraktığı yaralar ve su toplamaları fln var..
bende sıkılıyorum ama mecbur gidiyoruz.birde sıkılıyorlar evde ,yanlarına gitmemiz mutlu ediyor onları.zaten hiçbişey yaptırmıyorlar bana sağolsunlar.
zaten onlar mutlu olsun diye gidiyorum bende canım ediyle büdü tek başına sıkılırlar
gözünaydın canım,bende yarın temizlik yapacağım ayy pardon eşime yaptıracağım
Sağolun kızlar
Eşinin sana yardım etmesi ne kadar incelik bizimki arada yemeğe yardım eder 40 yılda bir oda.onun dışında hiç işi olmaz temizlikle
slm kızlar en son jojo moyes senden önce ben okkudum önerecegınız sürükleyici kitapar varmı
Kızlar ayağımın şişmesini falan dinlemedim PC keyfine geçtim. Aslında niye kucağıma alıp laptopumu diye düşündüm bir an sonra anladım,canım burnumdaydı kızımı bile alamıyordum ki kucağıma...
Aslında niyetim sınav giriş yerime bakıp çıkmaktı ama ne çok özlemişim KK ' yı...
Yarın sabah kontrolüm var yine.. Umarım her şey yolundadır.. Öpücükler herkese...
bu kitabı ben de okumuştumslm kızlar en son jojo moyes senden önce ben okkudum önerecegınız sürükleyici kitapar varmı
Benim eşimde yapar sagolsun ne istersem.. Yada yeni evliyiz ondan mı bilmem
krıstın hannah ve sarah jio kitaplarını öneririm.
Bizde seni özledik gülüm.. İyi ol ve gel aramıza artık :*
sagolun kızlar önerılerınızı dınleyecegimbu kitabı ben de okumuştum
bundan sonra piraye,hasret, ağustos böceği yolu,bin muhteşem güneş okudum
hepsi ayrı güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?