Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Caysiz olmaaaz ben de cok icerim , sen de cek koyde fotograf atarsin bize

Merhaba bayanlar
Bizim Oğlanın aşısı vardı. Vet e gittik geldik.gözlüğümede Kavuştum çok şükür.bugün temizlik yapacağım sonra kitap okurum .Öptüm bol bol

Koyde bize fotograf ceeek Şuşu gelince atarsin

tamam çekerim canım :)

bizimkide 10 dakika ama pek gitmek istemiyorum ya sıkılıyorum köyde ama eşimin hatırına gidiyorum.. Neyseki kaynanamla kayınbaba kafa dengi karışmazlar etmezler birşeye

tamam çekerim canım :)

bizimkide 10 dakika ama pek gitmek istemiyorum ya sıkılıyorum köyde ama eşimin hatırına gidiyorum.. Neyseki kaynanamla kayınbaba kafa dengi karışmazlar etmezler birşeye

bende sıkılıyorum ama mecbur gidiyoruz.birde sıkılıyorlar evde ,yanlarına gitmemiz mutlu ediyor onları.zaten hiçbişey yaptırmıyorlar bana sağolsunlar.
Merhaba bayanlar
Bizim Oğlanın aşısı vardı. Vet e gittik geldik.gözlüğümede Kavuştum çok şükür.bugün temizlik yapacağım sonra kitap okurum .Öptüm bol bol

gözünaydın canım,bende yarın temizlik yapacağım ayy pardon eşime yaptıracağım

Sağolun kızlar
Eşinin sana yardım etmesi ne kadar incelik bizimki arada yemeğe yardım eder 40 yılda bir oda.onun dışında hiç işi olmaz temizlikle

Sağolun kızlar
Eşinin sana yardım etmesi ne kadar incelik bizimki arada yemeğe yardım eder 40 yılda bir oda.onun dışında hiç işi olmaz temizlikle

sağolsun ne istesem yapar,yemek yapmayıda bilir.bu aralar aşermem çok olduğu için eşim yapıyor bazen

slm kızlar en son jojo moyes senden önce ben okkudum önerecegınız sürükleyici kitapar varmı

Kızlar ayağımın şişmesini falan dinlemedim PC keyfine geçtim. Aslında niye kucağıma alıp laptopumu diye düşündüm bir an sonra anladım,canım burnumdaydı kızımı bile alamıyordum ki kucağıma...
Aslında niyetim sınav giriş yerime bakıp çıkmaktı ama ne çok özlemişim KK ' yı...
Yarın sabah kontrolüm var yine.. Umarım her şey yolundadır.. Öpücükler herkese...

Kiz ne oldu ayagina kacirmisim ben , gecmis olsun cok ya

Canım tırnak yatağı operasyonu geçirdim, geçirmez olaydım. Bir sürü iş geldi başıma... Hala yere basamıyorum, koltuk değneğine kadar vardı iş.. İlk günlere göre ağrı azaldı ama bu defa da balon gibi şişti ayağım. Bakalım ne olcak yarın dr görünce..
Kiz ne oldu ayagina kacirmisim ben , gecmis olsun cok ya

Anaaa cok gecmis olsun ya o ne demek oluyor ki , uyusturup mu yaptilar assss icim sey oldu

Anaaa cok gecmis olsun ya o ne demek oluyor ki , uyusturup mu yaptilar assss icim sey oldu
Uyuşturdular da benim durum biraz karıştı. Operasyon bitip parmağımı sarıp sarmaladıkları sırada hemşire turnike unutmuş parmağımda. Yani tırnağa kan gitmesin diye parmak dibinden iyice sıkmışlar. Bu halde iki gün kaldı. İlk pansuman için açıldığında kan gitmemiş mor otesi renkte bir parmak... Uyuşmuş bir halde...
1 hafta oldu, parmağıma his hala gelmedi... Dr düzelecek diyor sürekli... Kangrenden kurtuldun diyor da.. Umarım kurtulmuşumdur... Normal operasyonun yaralarından hariç bir de turnikenin bıraktığı yaralar ve su toplamaları fln var..

Hay Allah ya cok gecmis olsun gercekten , sonuctan bizleri de haberdar et , insallah cabucak iyilesirsin...

geçmiş olsun canım,işe bak sen yaa,bir ihmal nelere mal oluyor.günaydın bu arada

Sağolun kızlar

Benim eşimde yapar sagolsun ne istersem.. Yada yeni evliyiz ondan mı bilmem

slm kızlar en son jojo moyes senden önce ben okkudum önerecegınız sürükleyici kitapar varmı

krıstın hannah ve sarah jio kitaplarını öneririm.

Bizde seni özledik gülüm.. İyi ol ve gel aramıza artık :*

Benim eşimde yapar sagolsun ne istersem.. Yada yeni evliyiz ondan mı bilmem

krıstın hannah ve sarah jio kitaplarını öneririm.

Bizde seni özledik gülüm.. İyi ol ve gel aramıza artık :*

bu kitabı ben de okumuştum
bundan sonra piraye,hasret, ağustos böceği yolu,bin muhteşem güneş okudum
hepsi ayrı güzeldi
sagolun kızlar önerılerınızı dınleyecegim

Günaydın kızlar.

14 şubat sevgililer günü çekilişimiz var.

Hiç bir başlığa uymayan yazılar başlığı altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…