- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
- 298
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.761
günaydın bayanlar iyi haftalar
yektanın hediyesine kavuştum.3 gün işe gitmeyince.geç oldu.
kitaplar için çıldırıyordum çok merak ettiğim kitaplardı. kupa çok makbule geçti. işyerinde kağıt bardak kullanmaktan bıkmıştım. haribolara deli olurum çok severim.
hediyelerin o kadar denk düştü ki anlatamam çok mutlu oldum canım.haftaya çok güzel bir başlangıç yaptım
Kızlar haydii herkes ilk okudugu kitabı yazsın kitap okumaya hangi kitapla başladınız ?
mabel Dea-tacita @kedifatos Mata Hari azra2004 Love of Coffee Coffee z_e_l_i_s kitapseverim moonserose @lorin62 @LiaDvesa
önce ben başlayayım
İlk okudugum kitap Cin ali ve Ayşegül serisinden sonra tabiki :)
Parfüm reyonu diye bir hikaye kitabıydı hiç unutmuyorum bir kız arkadaşına hediye almak için tam alışveriş merkezini kapanış saatinde içeri girer ve kapılar üstüne kapanır tüm geceyi parfüm reyonunda geçirirVe onun devamında Ömer Seyfettin kitaplarını okudugumu hatırlıyorum.. Roman olarakta bir çok kişinin kitaplara başlama sebebi olarak tabiki bende o dönemin çocuk/genç lerindendim İPEK ONGUN-BİR GENÇ KIZIN GİZLİ DEFTERİ serisi 6-7 kitaptı sanırım hepsini bir kaç ayda okumuştum ve İpek onguna ulaşmaya çalışıp lütfen devamını yaz demeyi kafaya koymuştum ve bir gün bir mail adresi buldum ve mail cekmiştim oda devamının gelecegini şuanda basım aşamasında oldugu söylemişti ve adresimi istemişti.. Aradan 2 ay sonra İpek ongun imzalı Bir genç kızın defterinin 5. kitabı İşte Hayat kitabı gelmişti ayyy.. O kadar mutlu olmuştum kiii anlatılmaz yaşanır sanırım
Ben Cin Aliden sonra uzun bir ara verdim galiba hatırlamıyorum :)
Güle güle kullan kupanı canım, ne güzel düşünmüşsün yekta bayıldım kupaya
ben bu gidişle hedefimi yapamayacağım sanırımbu bulantılar yaşam kalitemi iyice düşürdü.bulantı bitince de sayıklama başlıyor.günde bir iki sayfa ancak okuyabiliyorum uffffffffff
Bende kupaya bayıldım Samsun uzak ama herkesin görmesi gereken bir şehir.Kurtuluş savaşımız başladığı yer. l Samsunlu olmak ayrı güzeldir.
Canım sağlık olsunda boşver kitabı umarım geçer kısa bir sürede bulantıların
canım eksik olma sende İstanbul a gelirsen inş bolbol gezeriz bende seve seve misafir ederim canıminşallah geçer canım.samsun u bende çok severim.gelmeyi düşünürseniz seve seve misafir ederim sizi,gelin buyrun samsunu beraber gezelim
Elif şafak hiç okumadım ben sanırımben cin ali ve ayşegülün tüm serilerini okudum.hatta o kitabın bana yazıldığını düşünüyordum :) sonra ömer seyfettinin bütün kitaplarını okudum,en çok kaşağıdan etkilenmiştim. birde fareler ve insanlar dan.bir tarza bağlı kalmadan okudum hep,ahmet altan da okudum elif şafak da alparslan türkeş de okudum aziz nesinde...beni lisanı en çok etkileyen elif şafak olmuştur.şemspare hariç tüm kitaplarını okudum
Ayy inşallah ben gelmeyi çok istiyorum sizlerle buluşmayı... Ve hayalimdeki sen Twiterdeki tweetlerini heyecanlı, bazen sinirli, bazen ülkesine üzülen ve sessiz kalmayan seninle yoldaş yemini etmek istedim biran..canım eksik olma sende İstanbul a gelirsen inş bolbol gezeriz bende seve seve misafir ederim canım
Tabii teklifim herkes için geçerli arkadaşlar.
Ben de cok istiyorum grupca biraraya gelmek ya , biraz hayal gibi ama imkansiz degil , insallah olur birguninşallah geçer canım.samsun u bende çok severim.gelmeyi düşünürseniz seve seve misafir ederim sizi,gelin buyrun samsunu beraber gezelim
Ayy cok mutlu oldum begenmene , gule gule eskit , haftaya guzel baslangic yapmana da cok sevindim , simitle cekmissin bir de fotografi cok tatligünaydın bayanlar iyi haftalar
yektanın hediyesine kavuştum.3 gün işe gitmeyince.geç oldu.
kitaplar için çıldırıyordum çok merak ettiğim kitaplardı. kupa çok makbule geçti. işyerinde kağıt bardak kullanmaktan bıkmıştım. haribolara deli olurum çok severim.
hediyelerin o kadar denk düştü ki anlatamam çok mutlu oldum canım.haftaya çok güzel bir başlangıç yaptım
BenKızlar haydii herkes ilk okudugu kitabı yazsın kitap okumaya hangi kitapla başladınız ?
mabel Dea-tacita @kedifatos Mata Hari azra2004 Love of Coffee Coffee z_e_l_i_s kitapseverim moonserose @lorin62 @LiaDvesa
önce ben başlayayım
Parfüm reyonu diye bir hikaye kitabıydı hiç unutmuyorum bir kız arkadaşına hediye almak için tam alışveriş merkezini kapanış saatinde içeri girer ve kapılar üstüne kapanır tüm geceyi parfüm reyonunda geçirirVe onun devamında Ömer Seyfettin kitaplarını okudugumu hatırlıyorum.. Roman olarakta bir çok kişinin kitaplara başlama sebebi olarak tabiki bende o dönemin çocuk/genç lerindendim İPEK ONGUN-BİR GENÇ KIZIN GİZLİ DEFTERİ serisi 6-7 kitaptı sanırım hepsini bir kaç ayda okumuştum ve İpek onguna ulaşmaya çalışıp lütfen devamını yaz demeyi kafaya koymuştum ve bir gün bir mail adresi buldum ve mail cekmiştim oda devamının gelecegini şuanda basım aşamasında oldugu söylemişti ve adresimi istemişti.. Aradan 2 ay sonra İpek ongun imzalı Bir genç kızın defterinin 5. kitabı İşte Hayat kitabı gelmişti ayyy.. O kadar mutlu olmuştum kiii anlatılmaz yaşanır sanırım
Ben Cocuk Kalbi ni okumustum ogretmenim vermisti ilkokulda , ne guzel aniymis ya gercekten o anlar anlatilmaz yasanir degisik bir duygu . Ben de bir kere Yok Boyle Dans taki hiphop egitmeni vardi hani dansci unlu , Bahadir Efe , ona twitterdan yazmistim haftaya tango koreografisini siz yapsaniz keske falan yazmistim , bir sarki onermistim . Aa cok guzel , neden olmasin yazmisti. Sanki cokbuyuk birseyKızlar haydii herkes ilk okudugu kitabı yazsın kitap okumaya hangi kitapla başladınız ?
önce ben başlayayım
Gunaydin Seroooooş naberGünaydın kızlar
Olsun ya Serom hepimiz zaman zaman yogun oluyoruz , giremiyoruz ama neredeyse hepiniz Istanbulda ya , niye gorusmuyirsunuz hic merak etmiyormysunuz birbirinuziBu aralar nedense işlerim hiç bitmiyor yeterince zaman ayıramıyorum sizlere kusura bakmayın. İyiyim yektam çok şükür.
İlk okuduğum kitabı hatırlamıyorum ama bir genç kızın gizli defterini (son kitap hariç) ve parfüm reyonunu severek okumuştum :)
Havalar düzelince bir plan yapıcaz inşallah :)Olsun ya Serom hepimiz zaman zaman yogun oluyoruz , giremiyoruz ama neredeyse hepiniz Istanbulda ya , niye gorusmuyirsunuz hic merak etmiyormysunuz birbirinuzi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?