• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Tesekkur ederimm gecti valla :KK51:
Ay ruyamda bebegim varmis yeni dogmus ama boyle tosun gibi erkek yanaklari sarkmis tombul ya oyle guzekdi ki nasil kucaklayip opuyordum icim kaynadi cok guzeldi off kalkinca ruya oldugu icin moralim bozuldu :KK61:
canım sen daha özenme bebek falan hepside tombul doğmuyor zaten.benim kız 2,400 doğmuştu kucaklamaya korkuyordu millet

canım sen daha özenme bebek falan hepside tombul doğmuyor zaten.benim kız 2,400 doğmuştu kucaklamaya korkuyordu millet

hehee bende öyle doğmuşum ama bak şimdi tosssuunnn gibiyim :)

rüyada erkek bebek görmek iyi haber derler ferdacığım,inşallah güzel haberler alırsın.

kardeşim,kışın ağırlığıda çökmüştür üstüne.eminim zaten okumaya devam edeceğine ;)

Ozeniyorum valla ya :oops:
Zamani gekdiginde nasip olur insallah ya bu arada senin paketin icindekiler sallanmasin diye karton , kagit poset falan koyduk dolsun diye , biraz ayip olacak cop gibi ama idare et :anneadayı:

hehee bende öyle doğmuşum ama bak şimdi tosssuunnn gibiyim :)

rüyada erkek bebek görmek iyi haber derler ferdacığım,inşallah güzel haberler alırsın.

kardeşim,kışın ağırlığıda çökmüştür üstüne.eminim zaten okumaya devam edeceğine :KK66:
Hayir olsun insallah , Yekta ben ayol :KK57:

bende 18 yaşına kadar hep zayıftım sonra almaya başladım evlenincede 3 ayda 5 kilo filan aldım :D
Evlilik insanin herseyini degistiriyor , gecenlerde bir konu vardi evliliginizin ilk gecesinde nasil hissettiniz diye , birisi de yazmis ki buruk bir mutluluk , biraz korku heyecan sanki birazdan babam arayip da kizacakmis gibi nerdesin sen saat kac oldu diye , sonra issiz adaya dusmus gibi birimiz hangi odaya gitse oburu de pesinden geliyordu birbirimizin kuyrugu gibi dolastik falan yazilmis , hem huzunlu hem guzel , siz neler hissettiniz evliliginizin ilk gunu kizlar :KK51:

Evlilik insanin herseyini degistiriyor , gecenlerde bir konu vardi evliliginizin ilk gecesinde nasil hissettiniz diye , birisi de yazmis ki buruk bir mutluluk , biraz korku heyecan sanki birazdan babam arayip da kizacakmis gibi nerdesin sen saat kac oldu diye , sonra issiz adaya dusmus gibi birimiz hangi odaya gitse oburu de pesinden geliyordu birbirimizin kuyrugu gibi dolastik falan yazilmis , hem huzunlu hem guzel , siz neler hissettiniz evliliginizin ilk gunu kizlar :KK51:

Benim kalbim yerinden çıkcak gibi atıyordu aglamamak için zor tuttum kendimi o an eve bakıyorum aylardır dişinle tırnagınla hazırladıgın ev. yanında sevdigin adam o kadar farklı bir duygu ki günlerce hiç ayrılmıyorsun markete gidilecekse beraber uyunacaksa yine beraber.. Tabi bide işin cinselliği var ona ben yorum yapmayayım oda gizeldir heralde daha tam şeyapamasakta :D

ben hatırlamıyorum çok zaman oldu :)
kendimi çok sıkmıştım heralde d.salonundan eve gelince içimi çeke çeke ağladığımı hatırlıyorum
şuleyle aynı kaderi paylaştığım için çok da anlatacak güzel anım yok o günle ilgili :KK51:

ben hatırlamıyorum çok zaman oldu :)
kendimi çok sıkmıştım heralde d.salonundan eve gelince içimi çeke çeke ağladığımı hatırlıyorum
şuleyle aynı kaderi paylaştığım için çok da anlatacak güzel anım yok o günle ilgili :KK51:

KADER ARKADAŞIMM :KK19:

Ozeniyorum valla ya :oops:
Zamani gekdiginde nasip olur insallah ya bu arada senin paketin icindekiler sallanmasin diye karton , kagit poset falan koyduk dolsun diye , biraz ayip olacak cop gibi ama idare et :anneadayı:

asıl sen kusura bakma kuru kuru gönderdim kitapları hiç emek vermeden ama telafi edeceğim inş

ben hiç unutmam evlendiğim ilk günlerde yabancılık çok hissettim. Dolapların kapaklarını bile açmaya utanıyordum sanki yabancı ev gibi.oysa herşeyi kendimiz almıştık borç harç
bide çok kar vardı (10 gün sonra yıl dönümümüz) her 25 ocakta kar çok olur.
3 hafta işe gitmememiş evden bile çıkmamıştık. iştekiler bana çok kızmıştı.bu kadar balayımı olur diye . (ozaman belediyede memurdum).

Back