- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.701
sorulmuşu vardı :)HAYIRDIR NEDEN TARTIŞTIN CANIM
sen naptın bakalım ödev tamammı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorulmuşu vardı :)HAYIRDIR NEDEN TARTIŞTIN CANIM
canım sen daha özenme bebek falan hepside tombul doğmuyor zaten.benim kız 2,400 doğmuştu kucaklamaya korkuyordu milletTesekkur ederimm gecti valla
Ay ruyamda bebegim varmis yeni dogmus ama boyle tosun gibi erkek yanaklari sarkmis tombul ya oyle guzekdi ki nasil kucaklayip opuyordum icim kaynadi cok guzeldi off kalkinca ruya oldugu icin moralim bozuldu
canım sen daha özenme bebek falan hepside tombul doğmuyor zaten.benim kız 2,400 doğmuştu kucaklamaya korkuyordu millet
ödev tamam degilsorulmuşu vardı :)
sen naptın bakalım ödev tamammı
canım sen daha özenme bebek falan hepside tombul doğmuyor zaten.benim kız 2,400 doğmuştu kucaklamaya korkuyordu millet
ferda kim :)hehee bende öyle doğmuşum ama bak şimdi tosssuunnn gibiyim :)
rüyada erkek bebek görmek iyi haber derler ferdacığım,inşallah güzel haberler alırsın.
kardeşim,kışın ağırlığıda çökmüştür üstüne.eminim zaten okumaya devam edeceğine
bu durumda haftasonu çok çalışman lazım çooködev tamam degil
Ozeniyorum valla yacanım sen daha özenme bebek falan hepside tombul doğmuyor zaten.benim kız 2,400 doğmuştu kucaklamaya korkuyordu millet
Hayir olsun insallah , Yekta ben ayolhehee bende öyle doğmuşum ama bak şimdi tosssuunnn gibiyim :)
rüyada erkek bebek görmek iyi haber derler ferdacığım,inşallah güzel haberler alırsın.
kardeşim,kışın ağırlığıda çökmüştür üstüne.eminim zaten okumaya devam edeceğine
Gobek adim Cok var ferda , yeldaferda kim :)
Niye ama ya ,ödev tamam degil
Ben de normal dogmusum sonra zayifladim , evlenince de kilo alirim kesinbenim kuzenim 1,800gr dogmuş
bu durumda haftasonu çok çalışman lazım çook
Niye ama ya ,
Ben de normal dogmusum sonra zayifladim , evlenince de kilo alirim kesin
Evlilik insanin herseyini degistiriyor , gecenlerde bir konu vardi evliliginizin ilk gecesinde nasil hissettiniz diye , birisi de yazmis ki buruk bir mutluluk , biraz korku heyecan sanki birazdan babam arayip da kizacakmis gibi nerdesin sen saat kac oldu diye , sonra issiz adaya dusmus gibi birimiz hangi odaya gitse oburu de pesinden geliyordu birbirimizin kuyrugu gibi dolastik falan yazilmis , hem huzunlu hem guzel , siz neler hissettiniz evliliginizin ilk gunu kizlarbende 18 yaşına kadar hep zayıftım sonra almaya başladım evlenincede 3 ayda 5 kilo filan aldım
Evlilik insanin herseyini degistiriyor , gecenlerde bir konu vardi evliliginizin ilk gecesinde nasil hissettiniz diye , birisi de yazmis ki buruk bir mutluluk , biraz korku heyecan sanki birazdan babam arayip da kizacakmis gibi nerdesin sen saat kac oldu diye , sonra issiz adaya dusmus gibi birimiz hangi odaya gitse oburu de pesinden geliyordu birbirimizin kuyrugu gibi dolastik falan yazilmis , hem huzunlu hem guzel , siz neler hissettiniz evliliginizin ilk gunu kizlar
ben hatırlamıyorum çok zaman oldu :)Evlilik insanin herseyini degistiriyor , gecenlerde bir konu vardi evliliginizin ilk gecesinde nasil hissettiniz diye , birisi de yazmis ki buruk bir mutluluk , biraz korku heyecan sanki birazdan babam arayip da kizacakmis gibi nerdesin sen saat kac oldu diye , sonra issiz adaya dusmus gibi birimiz hangi odaya gitse oburu de pesinden geliyordu birbirimizin kuyrugu gibi dolastik falan yazilmis , hem huzunlu hem guzel , siz neler hissettiniz evliliginizin ilk gunu kizlar
ben hatırlamıyorum çok zaman oldu :)
kendimi çok sıkmıştım heralde d.salonundan eve gelince içimi çeke çeke ağladığımı hatırlıyorum
şuleyle aynı kaderi paylaştığım için çok da anlatacak güzel anım yok o günle ilgili
Ozeniyorum valla ya
Zamani gekdiginde nasip olur insallah ya bu arada senin paketin icindekiler sallanmasin diye karton , kagit poset falan koyduk dolsun diye , biraz ayip olacak cop gibi ama idare et
Evlilik insanin herseyini degistiriyor , gecenlerde bir konu vardi evliliginizin ilk gecesinde nasil hissettiniz diye , birisi de yazmis ki buruk bir mutluluk , biraz korku heyecan sanki birazdan babam arayip da kizacakmis gibi nerdesin sen saat kac oldu diye , sonra issiz adaya dusmus gibi birimiz hangi odaya gitse oburu de pesinden geliyordu birbirimizin kuyrugu gibi dolastik falan yazilmis , hem huzunlu hem guzel , siz neler hissettiniz evliliginizin ilk gunu kizlar