- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.721
evet bazıları biriyle yanyana yatma olayında çok zorlanıyorlar.bunu çok duydum.Ben evlenene kadar hep anneciğimle yatmıştım.küçükken bile onların yanına gider yatardım yada kardeşimin yatağına girerdim kedi gibi.ben düğünde çok oynadım,çok eğlendim.ağzım kulaklarımda gezdim bütün gece,taki dini nikah kıyılana kadar.düğünden sonra eşimin ailesinin evine gittik.onlarda adetmiş,sofralar kuruldu gece gece,silahlar atıldı derken hoca geldi.nikah kıyıldıktan sonra sanki başımdan kaynar sular boşaldı.kendimi boşlukta hissettim.evimize gittiğimizde ise hiç konuşmadım.hem üzgündüm hem de korkuyordum açıkçası.eşim anladı üzgün olduğumu,beni sakinleştirmek için şarkı söyledi,şiir okudu.bana karşı çok anlayışlı ve ılımlıydı o gece.onun içinde gecenin devamı çok güzel geçti...en tuhafı ise ilk sabah uyandığımda yanımda bir erkek görmekdi. 2 dakika şokda eşime bönbön baktığımı hatırlıyorum :) abartmıyorum iki hafta sanki ev başkasının eviymiş gibiydim.aldığım şeyi hemen yerine koyuyordum,zamanla evime alıştıkça,eşime daha da çok bağlandım. balayında eşimle gece gezerken arada saatime bakıyordum,sanki annem arayacak da ne zaman geliyorsun ,nerde kaldın diyecek gibi :) evlilik bekarlık gibi değil,zor ama güzel. kendi evin kendi cumhuriyetin
ben düğünde çok oynadım,çok eğlendim.ağzım kulaklarımda gezdim bütün gece,taki dini nikah kıyılana kadar.düğünden sonra eşimin ailesinin evine gittik.onlarda adetmiş,sofralar kuruldu gece gece,silahlar atıldı derken hoca geldi.nikah kıyıldıktan sonra sanki başımdan kaynar sular boşaldı.kendimi boşlukta hissettim.evimize gittiğimizde ise hiç konuşmadım.hem üzgündüm hem de korkuyordum açıkçası.eşim anladı üzgün olduğumu,beni sakinleştirmek için şarkı söyledi,şiir okudu.bana karşı çok anlayışlı ve ılımlıydı o gece.onun içinde gecenin devamı çok güzel geçti...en tuhafı ise ilk sabah uyandığımda yanımda bir erkek görmekdi. 2 dakika şokda eşime bönbön baktığımı hatırlıyorum :) abartmıyorum iki hafta sanki ev başkasının eviymiş gibiydim.aldığım şeyi hemen yerine koyuyordum,zamanla evime alıştıkça,eşime daha da çok bağlandım. balayında eşimle gece gezerken arada saatime bakıyordum,sanki annem arayacak da ne zaman geliyorsun ,nerde kaldın diyecek gibi :) evlilik bekarlık gibi değil,zor ama güzel. kendi evin kendi cumhuriyetin
evet bazıları biriyle yanyana yatma olayında çok zorlanıyorlar.bunu çok duydum.Ben evlenene kadar hep anneciğimle yatmıştım.küçükken bile onların yanına gider yatardım yada kardeşimin yatağına girerdim kedi gibi.
belli bi süre sonra babam zavallı salonda yatmaya başlamıştı.ay ne günlerdi gözlerim doldu yazarken
ben ilk evimin kokusunu hatırlıyorum hala
1 yıl oturduk o evde sonra taşındık
yeni eşya, yeni halı kokusu hala burnumda :)
Yok canim sadece cinsellik degil , nasil duygulardi onu merak ettim hani insanin ici buruk olur ya , ben annemi cok ozlerim mesela evliligi cok istememe ragmen annemi ozkemek dusuncesi agir basiyorBenim kalbim yerinden çıkcak gibi atıyordu aglamamak için zor tuttum kendimi o an eve bakıyorum aylardır dişinle tırnagınla hazırladıgın ev. yanında sevdigin adam o kadar farklı bir duygu ki günlerce hiç ayrılmıyorsun markete gidilecekse beraber uyunacaksa yine beraber.. Tabi bide işin cinselliği var ona ben yorum yapmayayım oda gizeldir heralde daha tam şeyapamasakta
Kiyamaamben hatırlamıyorum çok zaman oldu :)
kendimi çok sıkmıştım heralde d.salonundan eve gelince içimi çeke çeke ağladığımı hatırlıyorum
şuleyle aynı kaderi paylaştığım için çok da anlatacak güzel anım yok o günle ilgili
Guzelmisben düğünde çok oynadım,çok eğlendim.ağzım kulaklarımda gezdim bütün gece,taki dini nikah kıyılana kadar.düğünden sonra eşimin ailesinin evine gittik.onlarda adetmiş,sofralar kuruldu gece gece,silahlar atıldı derken hoca geldi.nikah kıyıldıktan sonra sanki başımdan kaynar sular boşaldı.kendimi boşlukta hissettim.evimize gittiğimizde ise hiç konuşmadım.hem üzgündüm hem de korkuyordum açıkçası.eşim anladı üzgün olduğumu,beni sakinleştirmek için şarkı söyledi,şiir okudu.bana karşı çok anlayışlı ve ılımlıydı o gece.onun içinde gecenin devamı çok güzel geçti...en tuhafı ise ilk sabah uyandığımda yanımda bir erkek görmekdi. 2 dakika şokda eşime bönbön baktığımı hatırlıyorum :) abartmıyorum iki hafta sanki ev başkasının eviymiş gibiydim.aldığım şeyi hemen yerine koyuyordum,zamanla evime alıştıkça,eşime daha da çok bağlandım. balayında eşimle gece gezerken arada saatime bakıyordum,sanki annem arayacak da ne zaman geliyorsun ,nerde kaldın diyecek gibi :) evlilik bekarlık gibi değil,zor ama güzel. kendi evin kendi cumhuriyetin
Yok Mügem ablam, ne kusuru ask olsun hepsini birden almissin ben mahcup oldum asil...evet bazıları biriyle yanyana yatma olayında çok zorlanıyorlar.bunu çok duydum.Ben evlenene kadar hep anneciğimle yatmıştım.küçükken bile onların yanına gider yatardım yada kardeşimin yatağına girerdim kedi gibi.
belli bi süre sonra babam zavallı salonda yatmaya başlamıştı.ay ne günlerdi gözlerim doldu yazarken
Yanındayken bol bol tadını çıkar ailenin baksana daha peluş oyuncakları bırakamamışsın çok tatlısın yaYok Mügem ablam, ne kusuru ask olsun hepsini birden almissin ben mahcup oldum asil...
Evet duygusal oldu , bugunlerde surekli dusundugum seyler evlenince annemi babami , yatagimi pelus oyuncaklarimi cok ozlicem , annemin hirkalarinibabamin atletlerini gomleklerini giymeyi
OyleYanındayken bol bol tadını çıkar ailenin baksana daha peluş oyuncakları bırakamamışsın çok tatlısın ya
Vay gaddar vayyBen hiç yabancılık çekmedim yeni evlendiğimde ya ne duygusuzmuşum
Düğünden sonra benim eve kahve içmeye gelmişti arkadaşlar kuzenler falan en aon kardeşimi yolcu ederken çok ağlamıştımBenden 3 yaş küçük ama kardeşim değil kızım sanki. Ölürüm ona. Ondan ayrılmak çok zordu.
Koyde bize fotograf ceeek Şuşu gelince atarsinOhh sıcacıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?