Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

ben düğünde çok oynadım,çok eğlendim.ağzım kulaklarımda gezdim bütün gece,taki dini nikah kıyılana kadar.düğünden sonra eşimin ailesinin evine gittik.onlarda adetmiş,sofralar kuruldu gece gece,silahlar atıldı derken hoca geldi.nikah kıyıldıktan sonra sanki başımdan kaynar sular boşaldı.kendimi boşlukta hissettim.evimize gittiğimizde ise hiç konuşmadım.hem üzgündüm hem de korkuyordum açıkçası.eşim anladı üzgün olduğumu,beni sakinleştirmek için şarkı söyledi,şiir okudu.bana karşı çok anlayışlı ve ılımlıydı o gece.onun içinde gecenin devamı çok güzel geçti...en tuhafı ise ilk sabah uyandığımda yanımda bir erkek görmekdi. 2 dakika şokda eşime bönbön baktığımı hatırlıyorum :) abartmıyorum iki hafta sanki ev başkasının eviymiş gibiydim.aldığım şeyi hemen yerine koyuyordum,zamanla evime alıştıkça,eşime daha da çok bağlandım. balayında eşimle gece gezerken arada saatime bakıyordum,sanki annem arayacak da ne zaman geliyorsun ,nerde kaldın diyecek gibi :) evlilik bekarlık gibi değil,zor ama güzel. kendi evin kendi cumhuriyetin

evet bazıları biriyle yanyana yatma olayında çok zorlanıyorlar.bunu çok duydum.Ben evlenene kadar hep anneciğimle yatmıştım.küçükken bile onların yanına gider yatardım yada kardeşimin yatağına girerdim kedi gibi.
belli bi süre sonra babam zavallı salonda yatmaya başlamıştı.ay ne günlerdi gözlerim doldu yazarken

ben ilk evimin kokusunu hatırlıyorum hala
1 yıl oturduk o evde sonra taşındık
yeni eşya, yeni halı kokusu hala burnumda :)

ÇOK DUYGUSAL OLDU YAHU

Yok canim sadece cinsellik degil , nasil duygulardi onu merak ettim hani insanin ici buruk olur ya , ben annemi cok ozlerim mesela evliligi cok istememe ragmen annemi ozkemek dusuncesi agir basiyor

Guzelmis Bekarlik da guzel , evlilik de

Yok Mügem ablam, ne kusuru ask olsun hepsini birden almissin ben mahcup oldum asil...
Evet duygusal oldu , bugunlerde surekli dusundugum seyler evlenince annemi babami , yatagimi pelus oyuncaklarimi cok ozlicem , annemin hirkalarinibabamin atletlerini gomleklerini giymeyi

Yanındayken bol bol tadını çıkar ailenin baksana daha peluş oyuncakları bırakamamışsın çok tatlısın ya

Yanındayken bol bol tadını çıkar ailenin baksana daha peluş oyuncakları bırakamamışsın çok tatlısın ya
Oyle
Cikariyorum Allah basimdan eksik etmesin onlari , ablami az goruyorum o cok kotu iste gurbette olmasi , saglikli , iyi hos olsun da katlaniyoruz iste.
Gozlugun geldi mi

Ben hiç yabancılık çekmedim yeni evlendiğimde ya ne duygusuzmuşum
Düğünden sonra benim eve kahve içmeye gelmişti arkadaşlar kuzenler falan en aon kardeşimi yolcu ederken çok ağlamıştım Benden 3 yaş küçük ama kardeşim değil kızım sanki. Ölürüm ona. Ondan ayrılmak çok zordu.

Vay gaddar vayy Kardes bagi bambaska bence de

Günaydın kızlar.

Beraber bir evde yaşamak, bereaber uyuyup beraber uyanmak çok güzel.

Cinsellik apayrı bir şey.

Meraba kızlar ben haftasonu köye gitcem topige giremem sizlere emanet Şuan grinin elli tonu okuyorum köye giderken farklı bir kitap götürcem daha ince. Orda bitireyim onu

Off ne çok severdim çayı,ne de güzel içerdim normalde... sağol canım çayı içmiş kadar oldum.bizde yarın eşimin köyüne gideceğiz inşallah.bizim köy çok yakın merkeze,10 dakikada varıyoruz.sizinki uzak mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…