Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

o bendede var.

ilahi atalante,hiç güleceğim yoktu bunamı takıldın? o herkesde olur yahuuu :)

Günaydın kardeşler :)

Şöyle bir ce diyip kaçıyorum çooook yoğunum öpüyorum hepinizi...

Şuan Knut Hamsun, Açlık okuyorum bu arada...

çok fazla okuyunca normaldir canım
hatırlamazsın ya da birbirine karışır
hafıza konusunda başka şeyleri hatırlamada da sıkıntı yaşıyorsan b12 takviyesi yapman lazım demekki

niye kullanmıyorsun cicim ayda da 5 kitap okuyorsun hey maşallah iyi dayanmış o gözler :)

aman dayandıgı yere kadar artık :) gözlük yakışmıyor lensede eşim razı değil ne olcaksa sanki

ama çok gıcık birşey yaa

ilahi atalante,hiç güleceğim yoktu bunamı takıldın? o herkesde olur yahuuu :)

Herkeste mi oluyo iyi bari
Günaydın kardeşler :)

Şöyle bir ce diyip kaçıyorum çooook yoğunum öpüyorum hepinizi...

Şuan Knut Hamsun, Açlık okuyorum bu arada...

Günaydın cnaım bende seni öpüyorumm :*

çok fazla okuyunca normaldir canım
hatırlamazsın ya da birbirine karışır
hafıza konusunda başka şeyleri hatırlamada da sıkıntı yaşıyorsan b12 takviyesi yapman lazım demekki

Yok hafızam iyidir isimleri bile hemen ezberlerim sadece kitap konusunda böyle

ayy canlarım
bazen kendime kızsamda malesef her konuda söyleyecek sözüm oluyor
fikir beyan etmek zorunda olmadığım işlerinize de karışırsam hoş görün beni :)

ayy canlarım
bazen kendime kızsamda malesef her konuda söyleyecek sözüm oluyor
fikir beyan etmek zorunda olmadığım işlerinize de karışırsam hoş görün beni :)

Canım uydurmuyorsun ya görüp bildigin yaşadıgın şeyleri söylüyorsun ve ben bundan hiiiç şikayetci değilim

gunaydın kızlar nasılsınız ,
bendede okudugum kıtapları sonradan unutma hastalıgı var malesef

gunaydın kızlar nasılsınız ,
bendede okudugum kıtapları sonradan unutma hastalıgı var malesef

okuduğumuz kitapları unutabiliyoruz ama şu varki kitap okuduğumuz için hafızamız iyi okumayan insana göre annemde unutkanlık vardı,psikolog kitap oku bulmaca çöz dedi.annem kitap okumaya başladıkdan sonra hafızası daha iyi oldu . o zaman ne yapıyoruzzzz okumaya devam ediyoruzzzzzzzzzzzz

evet tabıkı okumaya devam =)

haa bu arada sevgili kardeşim kitabın bitti mi? yenisini aldım,haftaya yollarım ancak

Gunaydin kizlar ay sabah elim kapiya sikisti cok aciyor ya , bu arada Mügümün aldigi kitabi okuyorum simdi Allah De Otedini Birak i

Canım benim yakaladım seni geçer birazdan ağrıyor mu hala. kiitaplarını güle güle oku

unutkanlıktan bahsetmeyin bana ben çok unutkanım. hep akılmda 'Ne Yapacaktım şimdi' sorusu var..
bu bilgisayar kullanmaktan vs oluyormuş gençlerdede çok varmış geçen okumuştum.

Atalante seninki bişey mi ben geçen ay okuduğum kitapları sorsan adlarını hatırlamam

YOK BEN UNUTMAK İSTEMİYORUM HATTA UNUTMAMAK İÇİNDE YAZIYORUM SÜREKLİ :)

YOK BEN UNUTMAK İSTEMİYORUM HATTA UNUTMAMAK İÇİNDE YAZIYORUM SÜREKLİ :)
çok güzel siteler var aslında neokur vs. kitaplardan alıntılar paylaşıyorsunda .ben pek zaman ayıramıyorum.bu yıl daha aktif olmak istiyorum aslında çok renkli bir site.foto yarışmalrı müthiş oluyor. tavsiye ederim herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…