- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.641
ben de gözlüklüyüm
gözlüksüz kimse varmı el kaldırsın
Çok okumaktan bozuluyor bu gözlertopiğin adını değiştirelim; gözlüklü kitap kardeşlerinin sohbet alanı
ivettttopiğin adını değiştirelim; gözlüklü kitap kardeşlerinin sohbet alanı
Mrb bence gözlüklü kitap okumayan Kitapseverler koyalım topiğin adını.topiğin adını değiştirelim; gözlüklü kitap kardeşlerinin sohbet alanı
ilk 3 ay bebek senin depolarından beslenecek o yüzden kendine iyi bakhaa şöyle akıllı ol.gözlüklü kitapsever :) salı sabahı gideceğim doktora.bugün daha iyiyim çok şükür.sabah evde süt bile içebildim
niye kullanmıyorsun cicim ayda da 5 kitap okuyorsun hey maşallah iyi dayanmış o gözler :)ben bengözlüğüm var ama kullanmıyorum sag göz 1,25 sol göz 1,75 hipermetrop ve astigmat var
64 kg ile hamile kaldım bacımilk 3 ay bebek senin depolarından beslenecek o yüzden kendine iyi bak
vücudundan kalsiyum azalır diş problemi yaşamamak için süt iç, yoğurt ye,ceviz ye
doktor ferro sanol demir,vitamin için ilaç verecek, sonraki aylarda kramp kasılma yaşarsan magnezyum verecek
kaç kiloyla hamile kaldın
bizde görseydik keşke64 kg ile hamile kaldım bacımbalık etli bir hatunum , boyumda kısa,yakında yusyuvarlak olurum heralde :) ama güzel gelin olmuştum haa.gelinlik resmime bakar avuturum kendimi artık
bizde görseydik keşke
Iyiyim canım çok şükür birde gözlüğüm gelse bugün gelecekti ama .... sıkıldım evde oturmaktan bişey de yapamıyorum.burnumun dibinde telefon anca öyleNaber kizlar , Mügüm daha iyi misin , yetisrmiyorum yazilara
Olsun olsun once gozlugun gelsin hic onemli degil. Ablam bu aksam 7de yolcuIyiyim canım çok şükür birde gözlüğüm gelse bugün gelecekti ama .... sıkıldım evde oturmaktan bişey de yapamıyorum.burnumun dibinde telefon anca öyle
Sen nasılsın kuzum ablan nasıl
bu arada hediyende işyerinde offf çok ters oldu
şimdiden ALLAH kavuştursun canım . benim kardeşimde şehir dışında yaşıyor,gurbetlik zor bilirimOlsun olsun once gozlugun gelsin hic onemli degil. Ablam bu aksam 7de yolcu
Banyoda simdi , cikariz birazdan oyle iste
Iyiyim canım çok şükür birde gözlüğüm gelse bugün gelecekti ama .... sıkıldım evde oturmaktan bişey de yapamıyorum.burnumun dibinde telefon anca öyle
Sen nasılsın kuzum ablan nasıl
bu arada hediyende işyerinde offf çok ters oldu
Amin , Allah razi olsun sizi de kavustursun insallah hem de cok zor bu gurbet daha birsey anlamadim gelmesiyle giymesi bir oldu...şimdiden ALLAH kavuştursun canım . benim kardeşimde şehir dışında yaşıyor,gurbetlik zor bilirim
bende merak ettim hediyeni,alınca yaz hemen haaa
Evet ya Pzt ye kaldı benim hediye neyse kısmet ... Foto atarımşimdiden ALLAH kavuştursun canım . benim kardeşimde şehir dışında yaşıyor,gurbetlik zor bilirim
bende merak ettim hediyeni,alınca yaz hemen haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?