Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

bitmedi,okuyamadım daha
sağol canım niye zahmet ettin

Aaaa cidden kitap okumuyorsun sen o zaman ,kırmızı pazartesi sürükleyici ve ince bir kitap çünkü zahmeti filan boşver de kitap okumaya calış benim çalışkan arkadaşım,tembelliği sana hiç yakıştıramıyorum ben

senin bebişin doğsun bak hatırlatıcam bu lafı
gerçekten çocuk insanın tüm zamanını alıyor
akşam eve gidiyorum yemek hazırla ye topla çocukla ilgilen giydir yatır derken saat geç oluyor
erken olsa benim enerjim bitmiş oluyor sabah erken kalkıyorum diye hemen uyuyorum
haftasonu temizlik, alışveriş,biryere gittin, misafir geldi,çocuklu faaliyetler derken hop yine pazartesi
burda dua topiğindeyim bir de, zaman buldukça yasin okuyorum
öyle işte ama okuyacam

çoluk,çocuk,ev ayrı bir mesele canım.ben kitap okuyan biriyken okumadığını düşünerek yazmıştım.ahh ben bebek doğmadan az okur oldum doğunca okuyamam bir süre zaten ona eminim

çoluk,çocuk,ev ayrı bir mesele canım.ben kitap okuyan biriyken okumadığını düşünerek yazmıştım.ahh ben bebek doğmadan az okur oldum doğunca okuyamam bir süre zaten ona eminim
bana ara ara olur böyle kitap bana bakar ben ona bakarım
bakışırız karşılıklı
sonra bir şevk gelir bir elimle çorba karıştırırken bir elimde kitap okurum :)
şimdi durağan dönemdeyim ama geçiyor

Tesekkur ederimm gecti valla
Ay ruyamda bebegim varmis yeni dogmus ama boyle tosun gibi erkek yanaklari sarkmis tombul ya oyle guzekdi ki nasil kucaklayip opuyordum icim kaynadi cok guzeldi off kalkinca ruya oldugu icin moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…