• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

haa şöyle akıllı ol.gözlüklü kitapsever :) salı sabahı gideceğim doktora.bugün daha iyiyim çok şükür.sabah evde süt bile içebildim :KK66:
ilk 3 ay bebek senin depolarından beslenecek o yüzden kendine iyi bak
vücudundan kalsiyum azalır diş problemi yaşamamak için süt iç, yoğurt ye,ceviz ye
doktor ferro sanol demir,vitamin için ilaç verecek, sonraki aylarda kramp kasılma yaşarsan magnezyum verecek
kaç kiloyla hamile kaldın

ilk 3 ay bebek senin depolarından beslenecek o yüzden kendine iyi bak
vücudundan kalsiyum azalır diş problemi yaşamamak için süt iç, yoğurt ye,ceviz ye
doktor ferro sanol demir,vitamin için ilaç verecek, sonraki aylarda kramp kasılma yaşarsan magnezyum verecek
kaç kiloyla hamile kaldın
64 kg ile hamile kaldım bacım o_O balık etli bir hatunum , boyumda kısa,yakında yusyuvarlak olurum heralde :) ama güzel gelin olmuştum haa.gelinlik resmime bakar avuturum kendimi artık

Naber kizlar , Mügüm daha iyi misin , yetisrmiyorum yazilara
Iyiyim canım çok şükür birde gözlüğüm gelse bugün gelecekti ama .... sıkıldım evde oturmaktan bişey de yapamıyorum.burnumun dibinde telefon anca öyle
Sen nasılsın kuzum ablan nasıl
bu arada hediyende işyerinde offf çok ters oldu

Iyiyim canım çok şükür birde gözlüğüm gelse bugün gelecekti ama .... sıkıldım evde oturmaktan bişey de yapamıyorum.burnumun dibinde telefon anca öyle
Olsun olsun once gozlugun gelsin hic onemli degil. Ablam bu aksam 7de yolcu :cry:
Banyoda simdi , cikariz birazdan oyle iste

Olsun olsun once gozlugun gelsin hic onemli degil. Ablam bu aksam 7de yolcu :cry:
Banyoda simdi , cikariz birazdan oyle iste
şimdiden ALLAH kavuştursun canım . benim kardeşimde şehir dışında yaşıyor,gurbetlik zor bilirim

bende merak ettim hediyeni,alınca yaz hemen haaa :KK51:

şimdiden ALLAH kavuştursun canım . benim kardeşimde şehir dışında yaşıyor,gurbetlik zor bilirim

bende merak ettim hediyeni,alınca yaz hemen haaa :KK51:
Amin , Allah razi olsun sizi de kavustursun insallah hem de cok zor bu gurbet daha birsey anlamadim gelmesiyle giymesi bir oldu...
Ben kactim kizlar :KK36:

Günaydın kızlar nasılsınız?

Dün birşey farkettim 1 seneki okudugum kitabı elime aldım ve o kitap hakkında hiçbirşey hatırlayamadım sadece bir kaç sayfasını okuyunca aklıma gelir gibi oldu :( Buda beni çok üzdü sanki eger unutcaksam neden okuyorum dedim aklımda deli sorular sabah sabah :D

Back