• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

bitmedi,okuyamadım daha :oops:
sağol canım niye zahmet ettin :KK19:

Aaaa cidden kitap okumuyorsun sen o zaman ,kırmızı pazartesi sürükleyici ve ince bir kitap çünkü :KK43: zahmeti filan boşver de kitap okumaya calış benim çalışkan arkadaşım,tembelliği sana hiç yakıştıramıyorum ben

Aaaa cidden kitap okumuyorsun sen o zaman ,kırmızı pazartesi sürükleyici ve ince bir kitap çünkü :KK43: zahmeti filan boşver de kitap okumaya calış benim çalışkan arkadaşım,tembelliği sana hiç yakıştıramıyorum ben
senin bebişin doğsun bak hatırlatıcam bu lafı :KK48:
gerçekten çocuk insanın tüm zamanını alıyor
akşam eve gidiyorum yemek hazırla ye topla çocukla ilgilen giydir yatır derken saat geç oluyor
erken olsa benim enerjim bitmiş oluyor sabah erken kalkıyorum diye hemen uyuyorum
haftasonu temizlik, alışveriş,biryere gittin, misafir geldi,çocuklu faaliyetler derken hop yine pazartesi
burda dua topiğindeyim bir de, zaman buldukça yasin okuyorum
öyle işte ama okuyacam Hoppa

n5271812491551970400373.jpg

senin bebişin doğsun bak hatırlatıcam bu lafı :KK48:
gerçekten çocuk insanın tüm zamanını alıyor
akşam eve gidiyorum yemek hazırla ye topla çocukla ilgilen giydir yatır derken saat geç oluyor
erken olsa benim enerjim bitmiş oluyor sabah erken kalkıyorum diye hemen uyuyorum
haftasonu temizlik, alışveriş,biryere gittin, misafir geldi,çocuklu faaliyetler derken hop yine pazartesi
burda dua topiğindeyim bir de, zaman buldukça yasin okuyorum
öyle işte ama okuyacam Hoppa

çoluk,çocuk,ev ayrı bir mesele canım.ben kitap okuyan biriyken okumadığını düşünerek yazmıştım.ahh ben bebek doğmadan az okur oldum doğunca okuyamam bir süre zaten ona eminim :KK51:

çoluk,çocuk,ev ayrı bir mesele canım.ben kitap okuyan biriyken okumadığını düşünerek yazmıştım.ahh ben bebek doğmadan az okur oldum doğunca okuyamam bir süre zaten ona eminim :KK51:
bana ara ara olur böyle kitap bana bakar ben ona bakarım
bakışırız karşılıklı
sonra bir şevk gelir bir elimle çorba karıştırırken bir elimde kitap okurum :)
şimdi durağan dönemdeyim ama geçiyor :KK51:

Canım benim yakaladım seni geçer birazdan ağrıyor mu hala. kiitaplarını güle güle oku

unutkanlıktan bahsetmeyin bana ben çok unutkanım. hep akılmda 'Ne Yapacaktım şimdi' sorusu var..
bu bilgisayar kullanmaktan vs oluyormuş gençlerdede çok varmış geçen okumuştum.

Atalante seninki bişey mi ben geçen ay okuduğum kitapları sorsan adlarını hatırlamam
Tesekkur ederimm gecti valla :KK51:
Ay ruyamda bebegim varmis yeni dogmus ama boyle tosun gibi erkek yanaklari sarkmis tombul ya oyle guzekdi ki nasil kucaklayip opuyordum icim kaynadi cok guzeldi off kalkinca ruya oldugu icin moralim bozuldu :KK61:

Back