- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.681
bitmedi,okuyamadım dahahaa bu arada sevgili kardeşim kitabın bitti mi? yenisini aldım,haftaya yollarım ancak
sağol canım niye zahmet ettin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bitmedi,okuyamadım dahahaa bu arada sevgili kardeşim kitabın bitti mi? yenisini aldım,haftaya yollarım ancak
geçmiş olsun ben okumuştum bu kitabıGunaydin kizlar ay sabah elim kapiya sikisti cok aciyor ya , bu arada Mügümün aldigi kitabi okuyorum simdi Allah De Otedini Birak i
bitmedi,okuyamadım daha
sağol canım niye zahmet ettin
senin bebişin doğsun bak hatırlatıcam bu lafıAaaa cidden kitap okumuyorsun sen o zaman ,kırmızı pazartesi sürükleyici ve ince bir kitap çünkü zahmeti filan boşver de kitap okumaya calış benim çalışkan arkadaşım,tembelliği sana hiç yakıştıramıyorum ben
içi çömelen hatunhu huuuuuu
içim hoppp diye cömeli veriyoriçi çömelen hatun
nasıl oluyor bu olay anlatırmısın :))
senin bebişin doğsun bak hatırlatıcam bu lafı
gerçekten çocuk insanın tüm zamanını alıyor
akşam eve gidiyorum yemek hazırla ye topla çocukla ilgilen giydir yatır derken saat geç oluyor
erken olsa benim enerjim bitmiş oluyor sabah erken kalkıyorum diye hemen uyuyorum
haftasonu temizlik, alışveriş,biryere gittin, misafir geldi,çocuklu faaliyetler derken hop yine pazartesi
burda dua topiğindeyim bir de, zaman buldukça yasin okuyorum
öyle işte ama okuyacam
niye tartıştınız hayırdır
üfff akşam ben kitap okuyamadım. kocamla tartışmaktan
bana ara ara olur böyle kitap bana bakar ben ona bakarımçoluk,çocuk,ev ayrı bir mesele canım.ben kitap okuyan biriyken okumadığını düşünerek yazmıştım.ahh ben bebek doğmadan az okur oldum doğunca okuyamam bir süre zaten ona eminim
sacma sapan bişidenniye tartıştınız hayırdır
Tesekkurler Sen napiyosun karsilasamadik bu araGeçmiş olsun fıstık
Tesekkur ederimm gecti vallaCanım benim yakaladım seni geçer birazdan ağrıyor mu hala. kiitaplarını güle güle oku
unutkanlıktan bahsetmeyin bana ben çok unutkanım. hep akılmda 'Ne Yapacaktım şimdi' sorusu var..
bu bilgisayar kullanmaktan vs oluyormuş gençlerdede çok varmış geçen okumuştum.
Atalante seninki bişey mi ben geçen ay okuduğum kitapları sorsan adlarını hatırlamam
kardeşim özendirdi hepimizi :)Tesekkur ederimm gecti valla
Ay ruyamda bebegim varmis yeni dogmus ama boyle tosun gibi erkek yanaklari sarkmis tombul ya oyle guzekdi ki nasil kucaklayip opuyordum icim kaynadi cok guzeldi off kalkinca ruya oldugu icin moralim bozuldu
Tisikkirlir Evet cok guzel kitapgeçmiş olsun ben okumuştum bu kitabı
sinan yağmur da okumuştum
aşkın gözyaşları mevlana,şems,kimya hatun,hamuş
Ayy sorma isteyen herkese Allah nasip etsin innnsallah...kardeşim özendirdi hepimizi :)
üfff akşam ben kitap okuyamadım. kocamla tartışmaktan