Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

sız kocaelınde yasıyorsunuz heralde ,
gunaydın bu arada
Yok canım bende istanbuldayım doğma büyüme. muhasebe işleriyle uğraşıyorum.maalesef 36 yaşındayım.10 Yaşında kızım var.bende evde hiç tv açmam.nette dizi izlerim ama

otobusle gıttıysen tam ölüm sebebı

yokk ya arabayla gittim ama gel gör ki aksiliklerde üst üste geldi şirketten alacağım dosyaları unutum 20 km yoldan geri döndüm sonra yine geri gittim hemde öğlen gibi çıkmıştım zaten birde mesai bitimine şirkete geri döndüm :))))

gunu yollarda bıtırdın desene ,
araba kullanmayı bılıyormusun ?

günaydın hoş geldin, belirtiler kendini göstermeye başladı demek ki peki bişey sormak istiyorum işi ne yapacaksın doğumdan sonra

hoşgördüm canım,nasılsın? malesef belirtiler başladı.doğum izninden sonra işe devam edeceğim inşallah .

gunaydın
otobuslerde kısın agır bır koku oluyor ondan rahatsız oldunuz heralde gecmıs olsun

hoşgeldin aramıza,ben hamileyim,ondan rahatsız oluyorum

Ay canım senin belirtiler başladı desene.bende kızımdayken işe giderken her Sabah çıkarırdım.ama haftasonu evdeyken birşey olmazdı.3 4 ay böyle geçecek

ne diyorsun 3-4 ay mı inşallah o kadar sürmez,eve gitmem annemde kalır vasita kullanmam valla.kocamda başının çaresine baksın

Yok canım bende istanbuldayım doğma büyüme. muhasebe işleriyle uğraşıyorum.maalesef 36 yaşındayım.10 Yaşında kızım var.bende evde hiç tv açmam.nette dizi izlerim ama

Sen kürtaj sonrası korunuyor musun peki, durumun ne merak ettim, doktor bize 3 ay korunun dedi. Aslında ameliyattan sonra hiç ilaç içmedim buda bir hazırlık diye düşünüyorum bir ay kala da folik asite başlayacağım birde doktor kontole çağırdı aspirine de başlayacağız dedi bana.

ama çok ağrım var regl den dolayı yaa aslında ağrı kesici alsam hafifleyecek ama bir aklımda içme tut kendini diyor.

neden malesef her yasın kendıne gore guzellıgı var derler
ön muhasebe mı genel muhasebemı sızınkı

hımm o zaman bebişe bakacak birileri var yani

bende doğumda işten ayrılmamıştım

Canım benimki 6 aylıktı gelişme geriliği vardı suyum bitmişti sezeryanla aldırdım.sunu Sancı istemedim.onun için 1 yıl geçmesi gerekkiyor.aslında eşim hemen istiyor ama ben çaktırmadan takvim yöntemini uyguluyorum.

hımm o zaman bebişe bakacak birileri var yani

bende doğumda işten ayrılmamıştım

var canım,annem de kayınvalidem de müsait.bir torun olsa da baksak diyorlardı. bu arada size bişey itiraf edeyim,biz daha aileden hiçkimseye hamile olduğumu söylemedik.kalp atışlarını duyalım ondan sonra söyleriz diye düşündük.
hosbuldum ,
hayırlı olsun hamılelıgınız kac aylık

daha yolun başındayım,1,5 aylık hamileyim

ayy canım ya senin durumun çok daha zormuş, 1 yılda baya uzunmuş. aslına bakarsan bende arayı biraz açacağım 7-8 ay sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum. Allahım hakkımızda hayırlısını verir inşallah

iyi yapmışsın söylememekle kalp atışlarını duyun sonra söylersiniz

Sağol Canım normalde pek anlatmam da sende aynısınınyaşamışsın kısmet işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…