• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

ısyerınde kıtap okumaya fırsat buluyomusunuz:D

ben gündü 50-70 sayfa iş yerinde okuyorum ben :D

benımde yenı bıtıyor ayaklarımın dıbınde soba var ama sırtım usuyor
sız hergun burada oluyormusunuz
evet biz hergün buradayız :) Daha birçok arkadaşımız var ama şuan calışıyorlar sanırım müsait değiller

günaydın hatunlar nasılsınız? ben bu sabah pek iyi değilim.otobüsde başım döndü,miğdem bulandı.şimdide kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum.ufff akşam olsa da gitsek modundayım yani

başlamış hamilelik belirtileri :D

Sen kürtaj sonrası korunuyor musun peki, durumun ne merak ettim, doktor bize 3 ay korunun dedi. Aslında ameliyattan sonra hiç ilaç içmedim buda bir hazırlık diye düşünüyorum bir ay kala da folik asite başlayacağım birde doktor kontole çağırdı aspirine de başlayacağız dedi bana.

ama çok ağrım var regl den dolayı yaa aslında ağrı kesici alsam hafifleyecek ama bir aklımda içme tut kendini diyor.

Geçmiş olsun zelişim :) Sorması ayıp hangi yöntemle korunuyorsunuz :D
var canım,annem de kayınvalidem de müsait.bir torun olsa da baksak diyorlardı. bu arada size bişey itiraf edeyim,biz daha aileden hiçkimseye hamile olduğumu söylemedik.kalp atışlarını duyalım ondan sonra söyleriz diye düşündük.

daha yolun başındayım,1,5 aylık hamileyim

bencede söyleme süpriz olsun 2 aylık oluca dersin ki 7 ay sonra bebek geliyo :D

ben gündü 50-70 sayfa iş yerinde okuyorum ben :D

evet biz hergün buradayız :) Daha birçok arkadaşımız var ama şuan calışıyorlar sanırım müsait değiller

başlamış hamilelik belirtileri :D

Geçmiş olsun zelişim :) Sorması ayıp hangi yöntemle korunuyorsunuz :D

bencede söyleme süpriz olsun 2 aylık oluca dersin ki 7 ay sonra bebek geliyo :D

Eşim korunuyor canım kendi kendine yani yıllardır böyleyiz şükür bir aksilik yaşamadık.

müge ve zelişte bebiş istiyor :D

evet. Allahım hayırlısını nasip etsin.

dün akşam eşim film seyretti,bende kitap okudum.sanırım bu hafta yağmurdan sonrayı bitiririm.iyi gidiyor şimdilik

Back