• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

İyi canım ya malum klasikler konusu o yüzden önce en ince olanları okuyorum. Kramazov kardeşleri alsam mı elime dedim ama daha önce de yarım bırakmıştım vazgeçtim :))))))

yok yok bırakma okumaya devam et :) bitsin kalksın hepsi :)

gunaydın bende dun zulfu lıvanelı mutluluk a basladım ,

zülfü livanelinin serenad beni çok etkilemişti tabi arkadından kardeşimin hikayesini okumuştum bir yazara başladım mı bırakamıyorum takıntılımıyım ne :D

günaydın hoş geldin öncelikle, o kitabı bende merak ediyorum bitirince yorumlarını paylaşırsan sevinirim
hosbuldum tsk ederım ,
lıvanelının butun kıtapları guzel buda cok hos bı kıtaba benzıyor basındayım henuz
kardesımın hıkayesını okudunmu

zülfü livanelinin serenad beni çok etkilemişti tabi arkadından kardeşimin hikayesini okumuştum bir yazara başladım mı bırakamıyorum takıntılımıyım ne :D

Evet 2 kitap beni de çok etkiledi bu yüzden adamın bütün kitaplarını okumak istiyorum,

Evde bir ara masanın üzerinde yine aynı yazarın Bir Kedi, Bir İnsan, Bir Cinayet kitabını gördüm eşim okuyormuş sonra okurum dedim aaa bir baktım kitap yok meğer arkadaşınınmış kaldı öyle

Ben başkasından kitap alıpda hayatta okuyamam illa benim olacak... Çok bencilim ne...

tabiki hoşgeldin aramıza :) Kimsin neredensin tanıyalım seni :D
hosbuldum ben 22 yasındayım ıst da yasıyoprum calısıyorum fırsat buldukca kıtap okuyorum aöf ogrencısıyım oyle ıste =)
bende serenad dan cok etkılendım
kardesımın hıkayesı zaten ayrı bı olaydı kıtabın sonunda elımden bırakamadım meraktan
sımdı mutlulugu okuyorum leylanın evınıde aldım pazar gunu oda lıvanelının bende takıyorum anlatımını begendıgım yazarlara

Evet 2 kitap beni de çok etkiledi bu yüzden adamın bütün kitaplarını okumak istiyorum,

Evde bir ara masanın üzerinde yine aynı yazarın Bir Kedi, Bir İnsan, Bir Cinayet kitabını gördüm eşim okuyormuş sonra okurum dedim aaa bir baktım kitap yok meğer arkadaşınınmış kaldı öyle

Ben başkasından kitap alıpda hayatta okuyamam illa benim olacak... Çok bencilim ne...

bende kitabım benim olsun kitaplıgımda dursun isterim sanırım bu bencilllik degil ama manevi bir duygu :D ohh ne güzel senin eşinde okuyormuş benimki okumuyor :(

hosbuldum ben 22 yasındayım ıst da yasıyoprum calısıyorum fırsat buldukca kıtap okuyorum aöf ogrencısıyım oyle ıste =)
kardesımın hıkayesı zaten ayrı bı olaydı kıtabın sonunda elımden bırakamadım meraktan
sımdı mutlulugu okuyorum leylanın evınıde aldım pazar gunu oda lıvanelının bende takıyorum anlatımını begendıgım yazarlara

yaşlarımız aynıymış bende yeni evliyim avukatım. Bundan sonra sürekli bekliyoruz böylece daha çok kitap okursun :) Ayrıca ne işle ugraşıyorsun acaba?

yaşlarımız aynıymış bende yeni evliyim avukatım. Bundan sonra sürekli bekliyoruz böylece daha çok kitap okursun :) Ayrıca ne işle ugraşıyorsun acaba?

Tam 10 yaş büyüğüm sizden zaman ne kadar da hızlı geçiyor vayy bee :))))

evetttt okudum ve harikaydıı :) sarah jionun okumadıgım kitabı kalmadı :)
ne guzel meslegını elıne almıssın ben daha alamadım calısmaktan 17 yasından berı calısıyorum ,
sende bnm gbı bı yazara takılınca butun kıtaplarını okumadan edemıyorsun canım :KK19:merak ıste dımı
evlılıgın hayırlı olsun bu arada nerede yasıyorsun?
ben bır fabrıkada calısıyorum danısmada gorevlıyım

Back