• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Mrb bayanlar iyi akşamlar bende haftasonu iyi gezdim.maşukiye gittik kahvaltıya kartepe ye çıkacaktık.Aman Allah'ım bir kalabalık bütün istanbul Kartepe de sanki.sonra Abant a gidelim dedi grup beraber Abant a gittik.pestilimiz çıktı.uzun yol bize göre değil millet her haftasonu hangi enerjiyle hangi maddiyatla geziyor anlamadım.
Kardeşim yok ama ben yinede foto paylaşayım belki uğrar o da görür.
Zeliscim geçmiş olsun sana canım bende tam olarak aynı olayı yaşadım 4 ay önce.Allah sabır versin.
Atalantesanada acil şifalar
Eki Görüntüle 1371887 Eki Görüntüle 1371891 Eki Görüntüle 1371895 Eki Görüntüle 1371896
Cok guzel gorunuyor ya muhtesem , köpüş de karlarin arasinda bembeyaz uyum saglamis , ne guzel biryer ya
Bu arada az once kitaplarim geldi Mügem inanamiyorum beşini de almis kitaplarin o kadar mutlu oldum ki , anlatamam ya paketi actigim gibi birtanesini okudum birkac sayfa oracikta , cok degisik duygular icinde actim kitabi ya , bayram cocugu gibi mutlu oldum. Bir de tanimadigin ama uzaktan isindigin , merak ettigin birinden hediye almak cok heyecanli.
Bana bu duygulari yasattigin icin cooook tesekkur ederim azra2004 azra2004 , vesile oldugun icin sana da tesekkur ederim @__ATALANTE seviyorum siziiii :KK37:
Internetimiz de yenilendi oleyyyyyy

Cok guzel gorunuyor ya muhtesem , köpüş de karlarin arasinda bembeyaz uyum saglamis , ne guzel biryer ya
Bu arada az once kitaplarim geldi Mügem inanamiyorum beşini de almis kitaplarin o kadar mutlu oldum ki , anlatamam ya paketi actigim gibi birtanesini okudum birkac sayfa oracikta , cok degisik duygular icinde actim kitabi ya , bayram cocugu gibi mutlu oldum. Bir de tanimadigin ama uzaktan isindigin , merak ettigin birinden hediye almak cok heyecanli.
Bana bu duygulari yasattigin icin cooook tesekkur ederim azra2004 azra2004 , vesile oldugun icin sana da tesekkur ederim @__ATALANTE seviyorum siziiii :KK37:
Mutlu olmana çok sevindim öyle incecik kitaplar seçmişsinki hepsini göndereyim dedim.hemen okuyup bitir olmaz.zamanla sana daha kalın kitaplar göndereceğim kurtulamazsın benden.
Bu arada ileriki günlerde kendimde küçük bir paket hazırlayacağım.
ben o karların Arasında gözlüğümü kaybettim.dün yenisi sipariş verdim ancak Perşembe gelirmiş.telefon burnumda yazıyorum çok kötü durumdayım

evet canım,benim geldiğim saatte hele tıklım tıklım oluyor otobüs. sen nasılsın ?
65 yas ustu de ucretsiz oldugu icin kalabalik oluyor hep.
Iyiyim cok sukur , Mügüm surpriz yapmis istedigim kitaplarin hepsini almis , beni cok mutlu etti :KK51:
Internetimiz de yenilendi , ablam var oturuyoruz , sen napiyosun , dogum izni verecekler dimi

ahh ahh keşke benimde aram olmasa ben yemek yemeyi çok seviyorum çookkk

burası açık ofis kalabalık çalışıyoruz millete laf vermeyim şimdi :) sabah beri ıhlamur içtim 3 kupa iyi geldi sanki ya

bir çay bardağı sıcak suya bir cay kaşıgı kimyok at karıştık 3-4 yudum iç adet sancısına birebir;)

Mutlu olmana çok sevindim öyle incecik kitaplar seçmişsinki hepsini göndereyim dedim.hemen okuyup bitir olmaz.zamanla sana daha kalın kitaplar göndereceğim kurtulamazsın benden.
Bu arada ileriki günlerde kendimde küçük bir paket hazırlayacağım.
ben o karların Arasında gözlüğümü kaybettim.dün yenisi sipariş verdim ancak Perşembe gelirmiş.telefon burnumda yazıyorum çok kötü durumdayım
Hem de cok mutlu oldum cok degisik bir duygu ya , yok yook hic birakir miyim bulmusken seni :KK68:
Kiyamam ya gozlugu de kaybolmus , ya ben cok seviyorum Mügeyi :KK71:

canım benim güle güle oku mügeninde kesesine bereket gönlü zengin arkadaşımız banada hediye göndermişti :D
Gercekten yazını okurken ben bile duygulandım ne kadar güzel bir işe kalkışmışız bizde haberimiz yok. İnşallah birgün hepbir arada kahve içeriz o günü bekleyecegim...

Back