- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.521
ben bıraz sonra gelırım yemekle pek aram yokafiyet olsun bende kaçar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bıraz sonra gelırım yemekle pek aram yokafiyet olsun bende kaçar
sarah jıo nun kıtabını mı okuyorsun cnmdün akşam eşim film seyretti,bende kitap okudum.sanırım bu hafta yağmurdan sonrayı bitiririm.iyi gidiyor şimdilik
evet sarah jio yağmurdan sonra nın yarısındayım şuan,güzel gidiyor.sarah jıo nun kıtabını mı okuyorsun cnm
Cok guzel gorunuyor ya muhtesem , köpüş de karlarin arasinda bembeyaz uyum saglamis , ne guzel biryer yaMrb bayanlar iyi akşamlar bende haftasonu iyi gezdim.maşukiye gittik kahvaltıya kartepe ye çıkacaktık.Aman Allah'ım bir kalabalık bütün istanbul Kartepe de sanki.sonra Abant a gidelim dedi grup beraber Abant a gittik.pestilimiz çıktı.uzun yol bize göre değil millet her haftasonu hangi enerjiyle hangi maddiyatla geziyor anlamadım.
Kardeşim yok ama ben yinede foto paylaşayım belki uğrar o da görür.
Zeliscim geçmiş olsun sana canım bende tam olarak aynı olayı yaşadım 4 ay önce.Allah sabır versin.
Atalantesanada acil şifalar
Eki Görüntüle 1371887 Eki Görüntüle 1371891 Eki Görüntüle 1371895 Eki Görüntüle 1371896
Gecmis olsun Şule simdi daha iyisin insallah ? Oyle ara kanamalar olabilir diyebiliyorum insallah ciddi birsey degildirteşekkür ederim zelişim
Pet su sisesine sicak su kaynatip koy karnina , ayaginaReglim başladı, çok ağrım var keşke sıcak su torbası getirseydim ayaklarım üşüyor off offff
Gecmis olsun Otobusler de epey kalabalik ve sarsintili oluyor Samsundagünaydın hatunlar nasılsınız? ben bu sabah pek iyi değilim.otobüsde başım döndü,miğdem bulandı.şimdide kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum.ufff akşam olsa da gitsek modundayım yani
Hosgeldingunaydın
otobuslerde kısın agır bır koku oluyor ondan rahatsız oldunuz heralde gecmıs olsun
Gecmis olsun Otobusler de epey kalabalik ve sarsintili oluyor Samsunda
o kıtap cok guzeldır,evet sarah jio yağmurdan sonra nın yarısındayım şuan,güzel gidiyor.
bu arada benim kardeşim hiç görünmedi bugün,kardeşim nasılsın,nerelersesin
hosbuldum nasılsınızHosgeldin
ben bıraz sonra gelırım yemekle pek aram yok
Pet su sisesine sicak su kaynatip koy karnina , ayagina
Mutlu olmana çok sevindim öyle incecik kitaplar seçmişsinki hepsini göndereyim dedim.hemen okuyup bitir olmaz.zamanla sana daha kalın kitaplar göndereceğim kurtulamazsın benden.Cok guzel gorunuyor ya muhtesem , köpüş de karlarin arasinda bembeyaz uyum saglamis , ne guzel biryer ya
Bu arada az once kitaplarim geldi Mügem inanamiyorum beşini de almis kitaplarin o kadar mutlu oldum ki , anlatamam ya paketi actigim gibi birtanesini okudum birkac sayfa oracikta , cok degisik duygular icinde actim kitabi ya , bayram cocugu gibi mutlu oldum. Bir de tanimadigin ama uzaktan isindigin , merak ettigin birinden hediye almak cok heyecanli.
Bana bu duygulari yasattigin icin cooook tesekkur ederim azra2004 , vesile oldugun icin sana da tesekkur ederim @__ATALANTE seviyorum siziiii
Internetimiz de yenilendi oleyyyyyy
Gecmis olsun Şule simdi daha iyisin insallah ? Oyle ara kanamalar olabilir diyebiliyorum insallah ciddi birsey degildir
65 yas ustu de ucretsiz oldugu icin kalabalik oluyor hep.evet canım,benim geldiğim saatte hele tıklım tıklım oluyor otobüs. sen nasılsın ?
ahh ahh keşke benimde aram olmasa ben yemek yemeyi çok seviyorum çookkk
burası açık ofis kalabalık çalışıyoruz millete laf vermeyim şimdi :) sabah beri ıhlamur içtim 3 kupa iyi geldi sanki ya
Hem de cok mutlu oldum cok degisik bir duygu ya , yok yook hic birakir miyim bulmusken seniMutlu olmana çok sevindim öyle incecik kitaplar seçmişsinki hepsini göndereyim dedim.hemen okuyup bitir olmaz.zamanla sana daha kalın kitaplar göndereceğim kurtulamazsın benden.
Bu arada ileriki günlerde kendimde küçük bir paket hazırlayacağım.
ben o karların Arasında gözlüğümü kaybettim.dün yenisi sipariş verdim ancak Perşembe gelirmiş.telefon burnumda yazıyorum çok kötü durumdayım
Cok guzel gorunuyor ya muhtesem , köpüş de karlarin arasinda bembeyaz uyum saglamis , ne guzel biryer ya
Bu arada az once kitaplarim geldi Mügem inanamiyorum beşini de almis kitaplarin o kadar mutlu oldum ki , anlatamam ya paketi actigim gibi birtanesini okudum birkac sayfa oracikta , cok degisik duygular icinde actim kitabi ya , bayram cocugu gibi mutlu oldum. Bir de tanimadigin ama uzaktan isindigin , merak ettigin birinden hediye almak cok heyecanli.
Bana bu duygulari yasattigin icin cooook tesekkur ederim azra2004 , vesile oldugun icin sana da tesekkur ederim @__ATALANTE seviyorum siziiii
Internetimiz de yenilendi oleyyyyyy
Iyi cok sukur yaşimdilik birşey yok teşekkür ederim canım :)
ne güzellHem de cok mutlu oldum cok degisik bir duygu ya , yok yook hic birakir miyim bulmusken seni
Kiyamam ya gozlugu de kaybolmus , ya ben cok seviyorum Mügeyi