- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.501
hayırlı olsun tekrar saglıcakla dogsun
ısyerınde kıtap okumaya fırsat buluyomusunuz
evet biz hergün buradayız :) Daha birçok arkadaşımız var ama şuan calışıyorlar sanırım müsait değillerbenımde yenı bıtıyor ayaklarımın dıbınde soba var ama sırtım usuyor
sız hergun burada oluyormusunuz
günaydın hatunlar nasılsınız? ben bu sabah pek iyi değilim.otobüsde başım döndü,miğdem bulandı.şimdide kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum.ufff akşam olsa da gitsek modundayım yani
Sen kürtaj sonrası korunuyor musun peki, durumun ne merak ettim, doktor bize 3 ay korunun dedi. Aslında ameliyattan sonra hiç ilaç içmedim buda bir hazırlık diye düşünüyorum bir ay kala da folik asite başlayacağım birde doktor kontole çağırdı aspirine de başlayacağız dedi bana.
ama çok ağrım var regl den dolayı yaa aslında ağrı kesici alsam hafifleyecek ama bir aklımda içme tut kendini diyor.
var canım,annem de kayınvalidem de müsait.bir torun olsa da baksak diyorlardı. bu arada size bişey itiraf edeyim,biz daha aileden hiçkimseye hamile olduğumu söylemedik.kalp atışlarını duyalım ondan sonra söyleriz diye düşündük.
daha yolun başındayım,1,5 aylık hamileyim
baska hamıle olan varmı bu topıcteinşallah,ALLAH ım istyen herkeze versin ama içimden bir his yalnız doğurmayacağımı söylüyor
baska hamıle olan varmı bu topıcte
bende ısyerınde kıtap okuyabılıyorum bazen .. sız burdaysanız hergun ugrarım bendeben gündü 50-70 sayfa iş yerinde okuyorum ben
evet biz hergün buradayız :) Daha birçok arkadaşımız var ama şuan calışıyorlar sanırım müsait değiller
yanlız dogurmıycam dedı ya ondan sordumhayır yok tek ayşegül hamile :)
yanlız dogurmıycam dedı ya ondan sordum
ısımlerınızı daha ogrenemedım demüge ve zelişte bebiş istiyor
ben gündü 50-70 sayfa iş yerinde okuyorum ben
evet biz hergün buradayız :) Daha birçok arkadaşımız var ama şuan calışıyorlar sanırım müsait değiller
başlamış hamilelik belirtileri
Geçmiş olsun zelişim :) Sorması ayıp hangi yöntemle korunuyorsunuz
bencede söyleme süpriz olsun 2 aylık oluca dersin ki 7 ay sonra bebek geliyo
müge ve zelişte bebiş istiyor
ıns gonlunuze gore olsun kızınızmı vardıEşim korunuyor canım kendi kendine yani yıllardır böyleyiz şükür bir aksilik yaşamadık.
evet. Allahım hayırlısını nasip etsin.
ıns gonlunuze gore olsun kızınızmı vardı
beniiiiim kitaap kardeşiiim yoook amaaa
hoşbulduuuuk ilk defaa bir topiğe katıldııımbuluruz canım hoşgeldin :)
allah bagıslasın kac yasındayok benim oğluşum var teyzesi :)
allah bagıslasın kac yasında
ben yemege gıdıyorum kardesler gelınce gorusuruz
maasallah =)Amin cümlesini, Şubatta 8 yaşında olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?